Kızım ve hafif balıketliyim. Kalçamı büyütmek istiyorum protein tozu direkt kaba geçtiği için et balık vs tüketmeye nazaran daha çabuk kaslanma sağlıyormuş. Spor yapan erkekler kızlar, bu konuda bilgili arkadaşlar fikrinizi alabilir miyim?
Et balık tavuk türevi şeylere erişimim kolay. Ama hızlı sonuç almak istiyorum. Sizce kullansam mı? Yoksa yiyerek de aynı etkiyi alabilir miyim. Tabiki kullanirken beslenmeme de dikkat edicem ama hızlı sonuç almak istiyorum.
Et balık tavuk türevi şeylere erişimim kolay. Ama hızlı sonuç almak istiyorum. Sizce kullansam mı? Yoksa yiyerek de aynı etkiyi alabilir miyim. Tabiki kullanirken beslenmeme de dikkat edicem ama hızlı sonuç almak istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Protein tozu vücudunuzu şişirmez. Kas onarimini hizlandirir. Bu sebeple protein tozu alirsaniz, paranız boşa gider.
Teşekkür ederim sorduğum gibi vazgeçtim 🤣 görüşleirniz sayesinde. Yiyerek kas yapmak en iyisi o zaman
Whey protein kullan, sorun yok. Çok sağlıklı bir ek takviye edici gıdadır. Ama tek başına yetmez.
Tavsiye etmem fiziği mahvedersin sporu bıraktığın an tüm vücutta sarkma meydana gelir bunu bir hoca olarak söylüyorum sana
Protein tozuyla yapılan kaslar çabuk erir yani öyle mi hocam
Evet çabuk erir tavsiye etmem bilgi almak için yazabilirsin yardımcı olurum
Teşekkür ederim hocam. O zaman beslenmeye ağırlık vererek sabırla ilerlemem daha iyi.
Tabiki de ne kadar sağlıklı ve düzenli spor yaparsan o kadar senin için iyi olur
et tavuk balık vs tüket protein tozunu da ek olarak al
Bol sporla birlikte protein tozu iyi gelir
Al gitsin