Evet arkadaşlar Beşiktaş - Antalyaspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışından koptu. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Antalyaspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışından koptu. Maçı nasıl buldunuz?

Ahmet Nur Çebiyle biz o şampiyonluk yarışından kopalı çok oluyor. Ne taraftarda motivasyon bıraktı, ne takımda. Gudubet herif. Gitmiyor da istifa da etmiyor, yüzsüz.
Penaltı kaçması ve kalecinin iyi performansı Beşiktaş'ı galibiyetten etti diyebiliriz.
Delle Allı ve Muleka kafa olarak bitirmişler. Kendilerine çeki düzen verene kadar kadroya girmemeliler. Genç SEmih bile mulekadan daha etkiliydi.
Maçta en güzel nokta 4. dakikada depremzede çocuklar için toplanan oyuncaklardı.
Gelecek sezon için planlar yapılmalı bu sezon şampiyon olması bu futbolla zor ama ilk 4 de bitirmek zorunda ki Avrupaya gitsin. Galatasaray'lı olarak söylüyorum 3 büyükler her yıl Avrupa da olmak zorunda diğer türlü hepimizin zararına ülke puanı yükselmezse şampiyonlar liginde Türk takımı izlemek hayal olacak
Taraftar hükümet istifa diye bağırmayı bıraksın kulüp kendine gel diye bağırsın futbol değil top oynuyorlar topu herkes oynar ama futbolu herkes oynayamaz ki zaten şu sıralar CL ve Premier lig dışında bütün ligler top oynuyorlar
Cevap
12Cevap
Maci beinsportu açtım kumanda ile öyle buldum gol attık ama sayılmadı sayilsa biz şampiyonluk yarışında içindeydik
Maçtan ziyade tirübünlerdeki görüntü unutulmaz oldu..
şampiyonluk yarışından kopmuştu zaten. Fener belki zorlar biraz, gs olur şampiyon
Maça BJK gerçekten komedi birtakım bu maçta nasıl takılınılır
Degildi zaten o iddiayi olusturabilmesi icin son 3 maci kazanmasi gerekiyordu
aman olsun be playoff yaparız nolcak :D
napsınlar puan açılınca yol arıyorlar :D
Standart tribün iyiydi ama beğendim
Olsun yine de cok faydalı bir maç oldu
Oyuncak fırlatma olayı güzeldi.
Zaten şampiyon olma ihtimali yoktu ki
Antalya spor kazanır inşallah 🤍❤️
Jsjsjxjxjjd kim kazandı bari ne ablası
Berabere kaldılar buda iyi😄😄
İyiymiş 🥲🥲 yo abla değilim benden korkun diye büyüttüm kendimi
😄😄 yia
🥲🥲😄🙂
Aynen abla maç çoktan bitti 😂😂
Abla değilimmm😄😄 ders çalışıyordum napayım
şaka yapıyorum abla, alınma :D
😄 tamam dede
Ben dede değilim ağayım 😅
Tamam yazmıyoruz daha
Maçı boş ver de Galatasaray kime yenilir?
Goodby JK
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?