Evet arkadaşlar Fenerbahçe Antalya'da Cengiz ve Batshuayi'nin golleriyle 2-0 kazandı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe Antalya'da Cengiz ve Batshuayi'nin golleriyle 2-0 kazandı. Maçı nasıl buldunuz?

Maçın 2-0 olduğuna bakma.. son dakikalarda çok çekildik gol yiyebilirdik
Kadro çok kaliteli ama takımda yedeği olmayan tek adam Fred'in yokluğu hissediliyor. Dzeko ve szyamanski etkinliği düşüyor o olmayınca.
İsmail Kartal her ne kadar iyi gidiyor gibi gözüksede ben taktik anlamında yetersiz buluyorum. Ben hoca olsam bu takım yine bunu oynar.
kim gelmeli hala türk hocalar eleştiri
Açıkcası Fred'in eksikliği hissedildi. İsmail artık şu hataları yapmamalı. Maç içerisinde çok saçma sapan hatalar yapıyor. Kruniç'in varlığı ile yokluğu arasında bir fark göremedim.
Çağlar ve Bonucci transferleri çok isabetli oldu. Serdar Aziz olsaydı bu maçı kazanabilir miydik bilemem.
Ben maçın 1-1 biteceğini düşünürken, Fenerbahçe ikinci golü buldu ve kazandı ama oynanan oyunu pek beğenmedim.
Fred'siz orta saha eksik, 37 yaşındaki Dzeko'nun da zaman zamanki etkisizliği çekilmez değerde.
Bu Anadolu takımlarına ne olmuş ya hiçbirisi şöyle bir adamakıllı oynayamıyor. Yetiş ya Eses yetiş kocaeli Bursa Sakarya GözGöz bunlar iyice figüran oldular.
Cevap
16Cevap
iyi buldum
Bende fenerliyim ama maçın hiç zevki yoktu daha doğrusu ligin zevki yok. Adamlar fenere yattı. Fenerin sahasında top çevirdi Antalya ve atak falan yapmadı son dakikalarda 2-0 oldu hiç sevinmedim bile.
Sanırım bu maç son 90 dakika izledihim fener maçı olacak futbolun zevki mevki kalmadı tiyatro gibi bisey izletiyorlar
Türkiye tiyatro ligi 🤥 önceden her maci izler ya da özetini izlerdim Fenerbahçe’nin ama artık takım tutmuyorum ve maç izlemiyorum 🤐🫣
Babamlar maçı izliyordu bende biraz izledim Antalya maça yenilmek için çıkmış gibiydi topu Fenerbahçe ceza sahası yakınlarında dolaştırıp sonra kaybediyordu. Mac planlı gibi gitti sonra kara bi oğlan maçın sonunda bomboş kaldı gol attı 2-0 bitti galiba. Bence bu lig tiyatro gibi bişey
Çok iyi valla cengoyun golüne sapka çıkarır ve batshuayinin golüyle kapatırım
Gs şampiyon olur yaz buraya bu hayatta hic bir şeyde yanılmadım
Antalya son dakikalarda tempoyu arttırdı biraz. Ama fenerin kazanacağı belliydi. İyi oldu.
Maçı izlemedim ama 63-63 oldu puan durumu mutluyum yendiğimize.
Sergen oynattı takımını helal olsun rakiplerimizin aynı özveri ile malum takımın maçlarına çıkmasını bekliyoruz
Sondaki gol neydi öyle ya defalarca izledim hala nasıl Attı anlamadım
🧿💛💙 cengizde ayrı tebrik edilmeli..
normal bi maçtı atağa giden adamın nasıl düştüğünü çözemedim sadece.
Fener artık alsin kupayı yazık kskskaj
hakemlerle kazandılar yine
İftira
Yav he he boş yapma 😉
Gözlerinle gördün mü 😏
Bu benim ile onun arasında çık aradan kız ile sadece bu konu hakkında konuşuyorum saygısızlık istemiyorum tamam mı 🤨
Tek akıllı sensin defol git şimdi dede
Okey
@-PuSShyy- köy takımından 6 tane yediniz
inşallah şampiyon olacaz
Biz hep iyiyiz 😎
Fenerr
Bu yolun sonu şampiyonluk olur inşallah
Fener bu oyunla şampiyon olamaz
Beklediğim sonuçtu
Önemli puan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?