Evet arkadaşlar Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u zorda olsa 2-0 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u zorda olsa 2-0 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Fenerbahçe, dün Galatasaray'ın takılması sonrası bu galibiyetle derbi mağlubiyetini unutturmuş ve şampiyonluk yarışına yeniden tutunmuş oldu. Lig gittikçe kızışıyor.
Szymanski belli bir süre yedek kalmalı bence ve o bölgede tarih olabilir sağ kanat irfancan sol Maxim olabilir Amrabat hoşuma gitti eğer üstune katıp çalışırsa güzel olur Kestik için yorum yapmak erken ama bu maç göze batmadı. Cenk tosun da süre almalı diye düşünüyorum en azından dk 60 larda falan oyuna girebilir. Maçta ilginç bir şekilde özellikle ilk yarı absürt üstten giden şutlar çok oldu iki takımda bitiricilik sorun yaşadı şans Fenerbahçe den yana oldu.
Fenerbahçe’de aslında şu an girdik bir dönemden geçiyor Fenerbahçe:
Kötü maç iyi sonuç. Artık maçlar zevk vermiyor kalitesi yok. İzlerken ikidir yarıda bırakıp çıkıyorum en son sonuca bakıyorum kaybedersek de üzülmüyorum hak ediyoruz.
Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısında aldığı bu galibiyet gerçekten önemliydi! Şampiyonluk yarışında her puan altın değerinde ve deplasmanda 2-0'lık galibiyetle ayrılmak büyük bir moral kaynağı. Maç boyunca Fenerbahçe’nin disiplinli bir oyun sergilemesi ve sahada güçlü bir duruş göstermesi dikkat çekiciydi. Antalyaspor her ne kadar direnç gösterse de, Fenerbahçe'nin oyuna olan hakimiyeti ve baskılı oyun tarzı sonuç getirdi. Futbolda her zaman böyle kritik virajları kayıpsız geçmek şampiyonluk için büyük avantaj. Şampiyonluk yolunda bu tür performanslar gerçekten önemli. Sarı lacivertliler adına izlemek keyifliydi! ⚽️👏
Yapay zeka boş yorumu 🤣
Cevap
3Cevap
Maçı canlı izledim iki takımda oynayamadı zeminide maçtan önce suladilar baya
Ağa güzel top oynamıyoruz bu nereye kadar böyle gider bilmiyorum
Gayet başarılı bir maçtı. Tebrikler
Feneri tebrik ediyorum
kaderde alexi rakip olarak gormekte varmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?