Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Kasımpaşa'yı 5-1 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Kasımpaşa'yı 5-1 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Önce Arda Güler den başlamak gerekirse bende bu çocuğa karşı biraz ön yargılıydım sezon başında ama o sahadayken Fenerbahçe farklı oluyor. Bunu net şekilde görebiliyorum. Bir futbol aklı oluyor. Top Fenerbahçede daha çok kalıyor ve doğru kullanılıyor. Prime bir Mesut Özil, Alex, Modric görüyorum sahada, önü açık bu çocuğun hem oyun olarak hem kişilik olarak, yeni bir yıldız doğuyor Türk futbolu için, maça gelirsek Fenerbahçenin kazanacağını maçtan önce düşünüyordum. Ama savunmadaki açıklar halen daha devam ediyor, buna rağmen bu mentalite ile Adana Demirspor maçındada takılmaz diye düşünüyorum eğer savunma oyuncuları ve kaleciden bariz hatalar gelmezse, Valencia ise değişik bir oyuncu, aynı maç içinde 4 gol atıp kendinden nefret ettirebilecek bir oyuncu, bu geçen haftada oldu, zoru başarıp, kolayı başaramayan garip bir oyuncu,8 şubata kadar en azından 1 kaleci ve tartışmasız bir golcü veya skorer bir kanat oyuncusu lazım, borini ile ilgilendiğini biliyorum Fenerbahçenin bu olursa ilerideki sorun çözülür. Savunmada luan peres gelince toparlar desek kaleci kesinlikle şart, Altay la zorluk derecesi yüksek maçlar zor kazanılır.
Arda güler aslında bugün gol bile atabilirdi hücümda çok etkili bir oyuncu ve bu rossi'lerin linconl'erin ve irfancan'ların 11 oynadığı bir maçta arda güler kesinlikle 11 başlar! Ha adamla başlarsın kötü oynar ikinci yarının başında 60'ta değiştirirsin ama böyle bir kaliteli adamın varsa kesinlikle oynatmak zorundasın... Fenerbahçe'ye gelince takım olarak iyi oynadılar bugün zaten Fenerbahçe bu sezon anadolu takımlarına karşı başarılı sonuçlar aldı sadece zorluk derecesi yüksek maçları kazanamadı ve o maçlara 2 forvet veya 3'lü defans ile çıkmak bence hata.
Evet o da 17 yaşındaydı galiba ve selçuk hoca korkmadan sahaya sürdü. Eğer arda güler bu saatten sonra oynatılır ve çok iyi performans gösterirse ve fenerbahçe buna rağmen şampiyonluğu kaybederse fatura kesinlikle jorge jesus'e kesilir ve hoca sezon sonunda kesinlikle gönderilir! Bence ne Fenerbahçe ne de Galatasaray bütün maçları kazanamayacak, sadece az puan kaybeden şampiyon olacak. Bu arada Beşiktaş'ta yarışta ama kredisi yok... Galatasaray'ın ise ikili averajdan dolayı 5 puan avantajı var artı Fenerbahçe ile içeride oynayacak...
Şampiyon olamamayı hoca göndermek için yeterli bir sebep olarak görmem ama Jesus la ilgili bilmediğimiz bir sorun var. Bu maçta biraz daha aktifti ama önceki 5-6 maç mutlu görünmüyordu. Ya sorunu çozeceksin ya da yolları uzatmadan ayıracaksın, bunun ortası yok, şampiyonluk güzel futbol oynarsan gelir, hatta iyi bir kadro kurarsan 4-5 yıl üst üste dahi olursun ama artık hiçbir takım mevcut kadrosunu iki yıl dahi koruyamiyor. Galatadarayla deplasmanda maçı olması bile bir avantaj Fenerbahçe için iyi futbol oynarsa, o seni nasıl yendi ise evinde sende onu yenersin ama iyi oynarsan tabi.
Kasımpaşa erken düştü ilk gol bireysel hata zaten arkası geldi ondan sonra jj’nin kaç haftadır kadro tercihinin yanlış olduğunuda gördük arda-zacj ikilisiyle şimdi lincoln’de ısrar ediyor ne işi var adamın orada madem bekin yok niye barçadan on numaraya adam çekiyorsun garip
"Fenerbahçe maçında penaltı tekrarı kural hatasıdır. Çizgiden yarım metre ileride olan kaleci topu kurtarsaydı penaltı tekrarı normal idi. Direkten dönen ya da auta giden topta kalecin abartılı terki gerekir (2-3 metre)"
Cevap
6Cevap
Maçın kural hatası sebebiyle tekrarlanacağı konuşuluyor, bakalım ne olacak
Maçı izlemedim ama Valencia 4 gol atmak dışında hiç bir şey yapmadı sahada yoktu.
Şakasına diyordum adamın biri buna benzer bir sözü vardı kim dedi şimdi gelmedi aklıma :D
Çok da önemli bir maç değildi, bunu da kazanamasaydı şampiyonluk iddiasında bulunması saçma olurdu zaten.
Maç 0-1 devam ederken penaltı tekrarı yanlış karardır. Dakika 30 küsürdü. İlk yarı 0-1 bitse çok farklı olabilirdi. 1-1 den sonra paşa düştü her şey değişti.
Ligi ksybetmişsin 10 tabe atsan neye yarar
İnternetten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?