Fenerbahçe 4 - Adana Demirspor 2... Valencia'nın müthiş performans gösterdiği maçta kazanan Fenerbahçe oldu! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Adana Demirspor'u özellikle valencia'nın müthiş performansıyla 4-2 yendi. Yanlız fenerbahçe'yi özellikle savunmada hiç beğenmedim ve kim'in yerini dolduramadıklarını net biçimde gördük ve hemen hemen savunma arkasına atılan her top gol pozisyonu oldu! Fenerbahçe takım olarak ilk yarı iyi mücadele etmesine rağmen özellikle valencia ve emre mor'un müthiş performanslarıyla maçı almasını bildi. Ben oyunun genelinde fenerbahçe'yi oyun olarak çok beğenmedim ve adana demirspor 10 kişi kaldıktan sonra alioski'nin gölünden sonra zaten maç koptu! Bu arada szalai'nin de çift sarıdan 54'te atılması lazımdı ve hakemin tek ciddi hatası buydu ve belkide skora etki etti. Maçı nasıl buldunuz?

Fenerbahçe 4 - Adana Demirspor 2... Valencianın müthiş performans gösterdiği maçta kazanan Fenerbahçe oldu! Maçı nasıl buldunuz?
Fenerbahçe 4 - Adana Demirspor 2... Valencia'nın müthiş performans gösterdiği maçta kazanan Fenerbahçe oldu! Maçı nasıl buldunuz?