Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Gaziantep'i deplasmanda valencia'nın golleriyle 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli ve kritik bir 3 puan aldı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Gaziantep'i deplasmanda valencia'nın golleriyle 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli ve kritik bir 3 puan aldı. Maçı nasıl buldunuz?

Maç öncesi Gaziantep yönetim kurulunun istifa etmesi takımı olumsuz etkiledi. Maçın hakkı beraberlikti fakat sagal denilen disiplinsiz oyuncu saçma sapan kart görerek takımını eksik bıraktı. Buna rağmen 90 +1 de golü zorla bulan fener iyi değil.
Ezip geçmen gereken maçta sidik zoruyla 3 puan alıyorsan burada sorun var. Hakem falan konuşmak istemiyorum iki tarafa da hata yaptı serdar dursun rovasata sonrası atilmaliydi. Bunu okuyan Fenerbahçelilere galip gelinen maç sonrası derim ki, oyuncu, hoca denkleminden çıkın, transfer falan istemeyin, Galatasaray Burak Elmas denen yeteneksizi nasıl tahammül etmeden kulağından tutup attıysa, aynı şekilde bu camiada Ali Koç a aynı tarifeyi uygulamalı. En alttaki taraftarından kongre üyelerine kadar bunun bilincinde olmalı, bu sezon ben şampiyonluğa falan inanmıyorum bu kadro ile ama dediğim olmazsa önümüzdeki 5 sezonda tek şampiyonluk alamaz bu adam ve megolaman kendisi, şampiyon yapmadan kendi isteğiyle ayrılmayı aklından dahi geçirmeyen inatçı bir megolaman ve kibirli bir insan, nokta atışı transfer yapabileceğine falan inanan varsa hayaller aleminde yaşıyor. Fenerbahce böyle oynamaz, bu kadar aciz olmaz, yaşı yetenler bilir,25 yaşından küçükler bilmez eski günleri.
Maçın ilk yarısını 20 ile 45 arasını izleyebildim, ikinci yarıyı izlediğim için hakem konusunda şu anda konuşmak istemiyorum en azından pozisyonları izledikten sonra güncelleme yaparak konuşuruz... Fenerbahçe'ye gelince izlediğim dakikalarda gaziantep daha baskılıydı. Fenerbahçe'nin strese girdiği belli ve galatasaray seriye devam ederse ki fikstüre göre yüksek bir ihtimal fenerbahçe'nin işi bu oyunla gelecek haftalarda baya zor. Artı avrupa kupasında devam ediyor ve aralarda bir maç önce ve bir maç sonrasında lig'te kayıplar yaşayabilir. Galatasaray'ın ise bir tek ziraat ile ligi oynuyor ve kesinlikle avantaj... Bence şampiyon daha belli değil, bu köprünün altından çok sular akar ve kimsenin beklemediği maçlarda hem Galatasaray'ın hemde Fenerbahçe'nin kayıplar yaşayacağını düşünüyorum!
Trabzonspor Beşiktaş bile toparlar ve yarışa dahil olur ama Fenerbahçe bu oyunla yarıştan sürekli uzaklaşır. Ne oyunculara nede teknik direktöre tek laf etmeyeceğim sezon sonuna kadar, takım içi sorun var ya, düşük maaş alan oyuncular var ben sorunu söyleyeyim, daha bu sorunu dahi aylardır cozemeyen bir yönetim var FB de, bizim taraftar aynı coşku ve Fenerbahçe sevgisi o yabancı oyunculardada var zannediyor ama yok, bu tüm takımlar için geçerli.
İyi oynayan takım her yerde kazanır fikstür avantajına falan inanmıyorum. Gecen hafta Kadıköy'de Galatasaray ın fikstür avantajimi vardı. Giresuna kendi evinde kaybederken Fenerbahçenin fikstür dezavantajımı vardı. Fenerbahce açısından bakarsak şu an gündemi bu başkandan kurtulmak olmalı, bu adam oradayken şampiyon falan olamaz Fenerbahçe, camianın tüm ileri gelenleri ile dahi papaz olduğunu biliyorum. Transferi kim yapıyor kulüpte belli değil, menajerlerin elinde oyuncak olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam, elinde form tutan 4-5 oyuncu var onlarıda kaptırır sezon sonu ve yine orta ayar 8-10 transfer, aynı döngü artık sıktı fazla düşününce basım ağrıyor, benim gibi olanlar bu kulüpte dış kapının mandalı, bu adamın orada durmasına kim müsade ediyorsa çıkarı vardır ya da bu kulübe net olarak ihanet ediyor.
Galatasarayın fiksturden falan bağımsız bir şekilde puan farkını açarak şampiyon olacağını düşünüyorum bu sezon, gidişat o yönde eğer büyük bir aptallık yapmazlarsa bu olur.
Ali koç'u başkan olarak bende beğenmiyorum. Geldiğinden beri getirdiği tek dünya yıldızı mesut özil onun dışında ki bütün transferleri ya gelecek vaadeden ya da vasat oyunculardı! Bir aziz yıldırım gibi transferler yapamadığı gibi takıma da hükmedemedi. Mesela aziz yıldırım yenilgilerden sonra soyunma odalarına inip oyunculara ayar veren bir başkandı... Fenerbahçe'de net biçimde bir yıldız oyuncu eksikliği var! Bu kadroyla işleri kolay değil... Fikstür avantajına gelince galatasaray'ın önünde ki 10 maçın 6'sı ali sami yen'de ve deplasmanda ki maçlarıda giresunspor, alanyaspor ve bir başka anadolu takımı diğer maçları içeride. Artı icardi gibi çok iyi golcüleri var yedeği ise çok formda olan gomis! Mesela Fenerbahçe'de valencia dışında zorluk derecesi yüksek maçlarda problem çözebilecek golcü oyuncu yok. Batshuayi çok gol atıyor diyenler olabilir ama Batshuayi bana 3-0,4-0 biten maçlarda bir iki gol birden atması pek bir fayda sağlamaz önemli olan zor rakiplere karşı o golleri atması! Sezon sonuna kadar 15-20 gol atıp Fenerbahçe şampiyon olamıyorsa o attığı gollerin anlamı kalmaz! Mesela icardi'nin galiba 5 golü var ve direkt rakipleri olan maçlarda beşiktaş'a, başakşehir'e ve fenerbahçe'ye gol atıp galibiyette büyük pay sahibi oldu. Fenerbahçe ne yapıp edip devre arasında yıldız futbolcu transfer etmeli, haji Wright gibi bir ismi kesinlikle almamalı...
Jesus kesinlikle istemiyorum diyormuş santrafor, fuleli orta saha ve kanat bir stoper daha istiyormuş, kaleci istediğine dair bir duyumum bile yok, ben Jesus u sezon sonu nasıl övdüysem, son açıklamaları ve tercihleri ile ego sahibi bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Bir oyun aklı olan Arda Güler gibi genç bir oyuncuyu gomerken, rossi gibi bir vitaminsizi övüyor. Bir sorun var ama çıkar yakında kokusu, gitmek isteyipte zorla falan tutmaya çalışıyorsa Ali Koç hayatının hatasını yapıyor. Galatasaray maçında şu çocuğu oyuna alsa bütün tribünleri tekrar ateşlerdi ve o maç 3-0 bitmezdi. Tipki bugün Fenerbahçeyi ipten aldığı gibi, ya bilmediğimiz büyük bir sorun var hoca ile ilgili ya da gerçekten inatçı ve egolu bir teknik direktör. Gerekirse yol vermesinide bilecekler, kimse kendini kulüpten büyük göremez ne teknik direktör ne Ali Koç, bana göre böyle olmalı.
Cevap
3Cevap
Maçı iyi buldum
kazanmak güzel gs yi zirvede yanlız bırakmamak güzel ama ortaya konan oyun problemli yinede
ne demişler valencia çakar heves kaçar yola devam kazıya kazıya olacak bu sene biraz sabır ve birlik bütünlük büyük fenerbahçe taraftarı
Valencia bu takımın kesinlikle birinci forvetidir, eğer sakatlık falan yaşarsa fenerbahçe büyük sıkıntı yaşar! Kimse batshuayi demesin, adam büyük maçlarda sahneye çıkamıyor...
kanka zaten ayırmaya gerek yok bu takımın ileri ikilisi valencia batshuayi king yedek bekleyecek arkaların da
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?