6 aydır spor yapıyorum. kilo almak ve bunu kasa çevirmek için uğraştığımdan dolayı bel çevreme çok dikkat etmedim ama şu an onu daha da inceltmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim, nelere dikkat etmeliyim
6 aydır spor yapıyorum, belimi nasıl inceltebilirim?
Çok fazla bel çalışırsan aksine kalınlaştırır. Bel inceltmenin yolu yağ oranını düşürmektir. Eğer belin genişse genetik anlamda yapacağın pek bir şey yok.
Kas yaparken yağ yakmak, yağ yakakarken de kas yapmak mümkün değil. Çünkü kas ve yağ yapmal için fazla kalori gerekir. Yağa yakmak için kalori açığı çıkartman gerekir ama kas da kaybedersin. Sen kaslarını büyüt. Bel kalınlaşsın bırak. Kas kütlen artınca zaten fazla kas istirahat halindeki glikoz ve yağ yakımını arttıracak. Diyet bile yapmasan bel ince kalacak. Sabır sabır sabır. Önce kas. Erkekler de baklava göstermek için kafadan diyet yapar ama kollar, omuzlar, sırt çırpı gibi kalır.
Balım ben belimi incelttiğimde aç karnına yürüyüş yapıyordum baya işe yarıyor beline birkaç sıkma taktiği uygularsanda incelebilir bolca elma ye elma beli inceltir.