https://i.hizliresim.com/AYbd7X.png
5 gündür yapıyorum ^_^ yaza kadar devam etmek istiyorum, sizce bir gelişme var mı?
5 gündür yapıyorum ^_^ yaza kadar devam etmek istiyorum, sizce bir gelişme var mı?
5 günde, o hafif kilolarla hiç bir şey olmaz..
Ağır girmelisin ve biraz zaman geçmeli.
Bildiğin kas geliştiriyorsun; protein ağırlıklı beslenmelisin.
Ayrıca, bu tür sporlara başlayalı ilk beş gün olduysa, sen squat çalıştıran hocanın da kafasını skeyim..
(Ağırlığı kaldırırken topukların ve toton ile kaldıracaksın ağırlığı; bunun için de ayak parmaklarını havaya kaldır. Buna dikkat etmezsen, hem gelişemez hem de dizlerindeki menisküsleri yırtarsın)
Butun kizlar kiskandi simdi emin ol
Guzel bence
Kıskandılar evet yorumları okuman yeterli
evet okudum
tşkler baby
Hepsi şimdi sana eksiyi verecek :D
ne güzel işde bana veriyolar :)
^_^
ayıptır be
(O_0)😱😱
19 kız eksilemiş :D
Allahtan az
Olsun senin guzel bacaklarinin hatırı icin cekiyoruz bu eksi veren ucubeleri..
Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler :D
Guzelse guzeldir bebek dogru soz soyleyini 9 koyden kovarlar zaten birazda arti verseler hicmi insan yok..
Meyve veren ağaç taşlanırmış :D o değil de erkeklerde seni kıskandı herhalde ahahahah
https://m.youtube.com/watch?v=LtpiVBgPFlo
Bu sarki eksileyenlere gelsin
Bizi kiskananlara
Ya sorma öldüm kıskancliktan ahahaj😜
Kıskananlar çatlasınnn :D
Gizli guzel bacakli arkadas sadece sana iyi geceler diyorum ben. uyumaya gider ozel den. iyi geceler desende olur ;)
@azizşahin sendemi eksi verdin haco
@azizsahin tamam sagol haco
Farkettimde gerçekten konuyla ilgili bilgi sahibi olarak yorum yapan erkek üyelere cevap vermemişsin ama bacaklarını beğendiklerini söyleyen herkese "teşekkürler tatlım" gibi bir yorum yazarak iyice basitleştirmişsin kendini. Yazık. Teşhircilik dönemin modası olmuş..
memeni gösterseydin
squatın işe yarayıp yaramadığını söyleyebilirdim
ama böyle anlaşılmıyor ganks :D
meme var mı meme meme meeeemeee
(lan bu abazalık bulaşıcıymış siteden bulaştı hep adfg ) :D
:D
Gösteririm tarlım sen yeter ki isteeee
ooo yerim seni gız eyvallaa :)))
Ben seni yerimmm güzellik <33333
Cevap
353Cevap
1. Olarak o yaptığın hareketin adı Squat.
2. Olarak ön bacağını çalıştırdığı kapasite %5dir.
3. Olarak 5 günde hiç bir b*k elde edemezsin.
4. Olarak yorumlarda okudum ilk gün 50 ikinci gün vs. vs. diye bir olay yoktur nasıl olmalıdır açıyorum
3x50 olarak yaparsın günde her 50 den sonra 1 dakika mola verirsin bu molalarda oturmazsın evin içinde gezinir su içersin tekrar devam edersin spor bu şekilde yapılır.
5. Olarak Yaza kadar dediğim gibi devam edip protein içerikli beslenirsen Et, Tavuk Göğüsü vb. ürünler tüketirsen başarırsın.
6. Squat ön bacak çalıştırmaz kalça ve arka ayak kaslarını uzatır biçimlendirir en son vurduğu yer ön bacak kasları olur.
Milleti tahrik edeceksin kiz zilli :) gergun yapilmaz 3 gunde bir ara verilerek yapilir ve bacak kalinlastirir yapanlarin bazilari pisman
Hergün yapıyorum ilk gün 50 kere yaptım 3. Gün 70 kere 3. Gün 80 kere vs.^_^
Ben zaten biraz daha kalınlaşsin istiyorum bide
Kızda biraz bacak olacak hanfendi ^_^ kurdan gibi bacaklar itici geliyor bana
bu nasıl bir muhabbet ya :D
bacım sen dalga geciyon heralde burdaki insanlarla aptalmısın tatlım amacının bacagının küçük bir tarafını göstermekse apacık söylesene egomu tatmın edin diyee. Squats yaptıgını söylüyosun kalkıp ayakta cekin ozaman işe yaramışmı diye böyle bir b*k belli olmuyo..
göstermek için bahane bunlar
oyuna gelmeyin türkiyem <3 sdsd
Ee zaten göstermek istedim? ^_^
sdasdasd
annen göster ama elletme dedi dimi :(
@Tumuro o eksi atan kendini güldürebilen erkeklerden hoşlanıyordur :D
Ben bile + verdim düşün ^_^
<33
O değilde kızlar erinmeden bütün yorumları okuyorlar ^_^ negatif bir yorum atılınca sazan gibi artılıyorlar
Bu yüzdenmidir 238 tane erkek atlamış soruya :) komiksiniz ya
(Geldiler)
Benim bildiğim squat kalçayı şekillendirmek için yapılır ama bazen bu site bana bildiklerimi sorgulatıyo.
Kajajjahajsjsjjsjs
Bende sırt çalışıyorum bu durumda dudaklarımın fotografını atmam lazım dimi? :D
Bence çok tatlı ayrıca bir o kadarda göz alıcı olmuş desem?:))
Tşkler ^_^
Rica ederim ama bir şey itiraf etmem lazım ki gerçekten bacakların çok güzel hiç batık yok desem doğru olur mu? Hani hakkını verir derlerya aynen öyle diyorum:)
Maşallah de nazar değmesin tatlım ^_^
Maşallah maşallah maşallah 41 kere maşallah :)) ama gerçekten merak ettim nasıl böyle güzel bakıyorsun bacaklarına ciddi ciddi göz dolduruyor:) bu arada Tayt giymeyi sever misin?
Özel bir bakım yapmıyorum ^_^ tayt giyiniyorum evet çok rahat
Sen bir harikasin gerçekten ben çok severim Taytı ama yakışmali:) ve sana süper ötesi olur desem?:)) gerçekten sen mükemmel bir kızsın cesur ve kendine yakışanı yapan)
Tşkler canım benim😀😙😚
Rica ederim gerçekten içten söylüyorum çünkü hak ediyorsun fazlası ile :) ayrıca sohbetin çok hoş teşekkür ederim
Orda mısın uyudun mu?:)
Mutlu olmayı ve etmeyi çok severim. Sende bunu gördüm ayrıca kararların konusunda cesur olman doğrusu çok etkiledi beni?
😙😙
çok güzel bacaklarınız var diğer kızları çatlatacak derecede harika görünüyor, 1 ay sonraki halini sabırsızlıkla bekliyoruz çalışmaya devam durmak yok forever fitness :)
Çatlıyorlar zaten
Devam edecem 1 ay sonra tekrar paylaşcam
yorumlara baktım da kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş aldırma, senden daha güzel bacaklara sahip olsalar inan 1 dakika durmaz kendileri paylaşırlar :)
Aynen yaa vallah squats yapanın bacaklarındanda belli olur "bacak ne alaka" diyenler var :D
sabahları yumurta ve ceviz tüket. spora yönelik beslenme önermiyorum.
beynini çalıştırmana yardımcı olacak bu 2 besin.
Ihtiyaci olan cevap tam da bu :D
hahaahhaah en iyi cevap kesinlikle bu olmalı...+++++1 helal olsun
1 aydır yapıyorum ^_^ yaza kadar devam etmek istiyorum, sizce bir gelişme var mı? https://i.hizliresim.com/1YaJyB.jpg
Bu ne yaaaaa😂😂😂
o bacakda bu bacak değilmi :((((((((((((
Allahım yaaaa😂
Hiç bir gelişme yok. En az 3 ay dan sonra belirgin olur merak etme erkelerinki daha kolaydır gelişmesi kızlar steroid kullnmadığı sürece iyi gelişmez yavaş ilerler ya da nazik davranırsınız bacaklarınızxa.
He gel gelelim daha Seksi duruyor doğal :)
Mesela bu geceyi senle geçircem o kadar :)
Steroid nedir nerden bulurum
Steroid zararlı bir hormon takviyesidir hızlandırıcı kasların yenilenmesini hızlandırır bu da hızlı sonuç hızlı gelişme anlamına geliyor he gel gelelim sakın aklından geçirme ben sonuç almak için çok erken anlamında örnek verdim ayrıca erkekler gibi sakallların olmasını istemezsin herhalde gerçi kesin zararı yoktur ama vücutta anlam veremediğin ne varsa bil ki o boku kullandığındandır neyse..
Güzel bacaklar.. :) Özgüvenin kırılmasın. Böyle de güzeller. Biraz sapıkça gibi oldu kusura bakma.
Yok yok kırılmaz özgüvenim ^_^
Çok pis azını bozcan sandım ama neyse hadi pump :)
Yok be ^_^ :*
Kız gizli kullanıcı olmasaydın seni takip edecektim tüh
Sende gizlisin ^_^
Ben gizliliği iptal edim o zaman sende etcen mi :)
Haaayırrr ^_^
^_^
İyi geceleeer
Sizede.
Bende pipimi gostermek istiyorum, hangi sporu yapmaliyim?
@Angelscry bu ortaya gollük vuruş yakışır ama es geçiyorum bu sefer :)
Ingilizce pek yok bende ass boobs o kadar
Acaba ass ina ne kadar deger veriyorsun onu bilmeden ne kadar sevildiğimi bilemem :) buyuk iltifat olmasinin ass in boyutuyla ilgisi var mı kiz :)))
Ay insallah kotu bisi dememis ironi yapmamissindir
Ahhahahahaha :D
ağırlık çalışma sarkar sonra :D
malum yer çekimi diye bişi var :D
@asivetutkulu bir ucundan tutarsın sarkarsa
arkadaşlık öldü mü :D
@asivetutkulu inşallah ölmemiştir de tutarsın
kırık çıkıksa çare var da bıkıksa zor :D
@asivetutkulu merak etme tutunca bırakmak istemeyeceksin.
bakma sen atıp tutuyorum işte yahu :D
çok sağol gaza geldm sayende bende başladım knk son durum bu galeri2.uludagsozluk.com/.../...F%C4%B1_377665.jpg
Ayıp çok ayıp
Evet çok mu belli ettim
Ozaman kesin ben kazanırım ^_^
tam olarak oturmamış yaptığın şey 5 günde işe yarayacağını sanmıyorum bacaklarının şekillenmesini istiyorsan bence git yürüyüşte yap ardından çok işe yarıyor ayrıca şu an güzel bacakların olabiilir ama üst bacakların da yağ var ve yan tarafta selülit oluşmak üzere gibi çıkmış etin içeri çökmüş az bence 1 ay sonra tekrar koy foto derim.
İnanmamm
fennaaa bacaklarınn var yanlızz onlarıı emmmek ısterdımm :=)
Ne emmesi ya 😂
Ya yarinda dudagini gobegini atarsin taksit taksit yapma soyun cek otografini at ugrasma yalanla dolanla ya bu nedir siteyi s... tovbe tovbe
Squats olayını yanlış anlamış olmayasın... Haydi arkadaşlar Squats'a başlıyoruz...
Squat yapıyorsan daha cok kalcan sıkılasır ve bacagını boyle bacak bacak ustune atarsan bır sey anlamayız :D ılk halınınde fotografını atsaydın keske. Onun harıcınde 1-2 kılo versen cok daha hos durur bacakların :)
Canim gelisme oldugunu anlamak icin baslamadan onceki halini de atman gerekirdi beyin?
Bu mu squat yapmış bacak? sadece bacaklarını göstermeye çalışıyorsun millette tahrik oluyor abaza nede olsa çok :)
Sen çok yanlış anlamışsın
https://i.hizliresim.com/66BdQP.gif
çok mu aradın bunu :D
yok bu ağzı yamuk ökkeş felan heralde :D
hahaha başka yok mu başka :))))))
Ben yere düşen kumandayı bile eğilip almaya üşendiğim için ayağımla kavramaya çalışıyorum a m k. Sizdeki azme hayranım
Öncelikle squats değil squat. Squat bacaktan çok kalçaya yöneliktir. Bacak geliştirmek istiyorsan Leg extension exercises yapacaksın.
5 günde de sonuç almazsın. Zaten belli almadığın. Sıkı çalışma, fedakarlık ve sabır gerektirir.
Squats da denir ;)
Squats denmez güzelim :) squatlar yapmaya başladım diye bir cümleyi ilk defa duyuyorum ben. Squat suattır net. Buna mı takıldın :))
Çok emin konuşuyorsun? :D SQUATS zaten ÇOĞUL kelimedir :D squat> squats bilmem anlata bildim mi
Gelip bilmişlik taslıyorsun kendinden çok emin konuşuyorsun ona takıldım ^_^
Yavru ceylan doğrusunu bilmiyorsun bilmişlik taslıyorsun :D Susacağım kalbini kırmak istemiyorum ajahda kaç tür squat yaptığını söyle o zaman madem squats yapıyormuşsun. 5 günde kaç tür squat yaptın sayın hocam :D Sayın fitness öğretmeni
5 yıl fitness yaptım bana gelmiş tartışmaya giriyorsun :D Şu an devam etseydim spor salonuna geldiğinde öğrencim olacaktın :D O yüzden "gizli"den çeşitli atarlanmalara gerek yok ok mi canısı :))
@gamze2345 internetten araştırmayla google translate ile o kadar oluyor alttan almak lazım. Ben benle ufacık birşey yüzünden yanlışı doğru yapma ve tartışma çabalarına güldüm sadece:)
Kızım ben avrupada yaşıyorum :D sen neyi anlamıyorsun? Squats ÇOĞUL bir kelimedir AHAHHAHAHAHAHAHHAHA 😂😂😂😂😂😂😂 bunu bile bilmiyor sunuz AHAHAHHAHAHA
@gamze2345 Arkadaş konuşadursun biz kendi haline bırakalım. Bazılarına iyilik de yaramıyor.. İpad i vodafone ama avrupada yaşıyor :D o derece maddi durumu iyi yani. Ya kızım kime ne anlatıyosun konuştukça batıyosun hadi sus :D
You can also write in English if you want cause i speak also english? :D or dutch? Deutch? Or Turkish? Like i said before you can also say SQUATS instead of squat anladın mi biraz i can prove it? :D
Arkadaşımız ilkokul grammeriyle bize "avrupada yaşadığını" kanıtladı haydi hep birlikte gizli kullanıcı arkadaşımızı alkışlayalım da sussun. Bu da yan bilgi olsun uğrayan öğrenmeden geçmesin. Örneğini zaten görmüş oldunuz. www.zaman.com.tr/...astaligi-mitomani_2200247.html
Grammer da hata yok neyin kafasını yaşıyon? :D ingilizceniz bile yok gelmiş 4 dil bilen kıza "squats" diye bir kelime yok diyorsunuz hadi hadi yalla ^_^
Hata olduğunu kim saöyledi. Sadece ilkokul grammeri ile avrupada yaşadığını katılamaya çalışıyorsun. Çok zavallısın ^^ Ben sana bacaklarını açıp kendini teşhir ettiğin için kaşar diyor muyum demiyorum ^^ Ama son derece cahil ve zavallı bir ergensin diyorum. Sus şimdi milletin kafasını şişirdin kendin gibi düşük seviyelilerle muhattap ol. Beyinsizkaşar seni.
Şimdi istediğin kadar konuş. Kimse seni dinlemiyor nasılsa :D
1 kelime ingilizce yazamayan bana ilk okul grammeri ile kendini kanıtlamaya çalışıyorsun diyor :D ahahhaha ağzınızın payını verdim eğiitimsiz kezolar sizi :D
bacak bacak ustune sandalyede ilk olmuş devam seneye kadar sekız carpı dort olursun skıntı yok... bu arada iç badırların sarkık LYING LEG CURL makınada arka bacak calıs birde LEG ADDUCTION iç bacak yap 10 10 8 8 haftada 1 gun bacak calıs o ne oyle hadı ıkı gun olsun... bokunu cıkarma s amazzın sonra.
squat? 5 gunde bir gelişme? ve boyle birfotodan anasılabilirmi? :))))) ben 4 aydır squat yapıyorum agırlıkla birlikte gelişmeler simdi simdi gozle gorulur hale geldi 5 gunde bir gelişme olursa mucize dir onun adı:) ustelik boyle bir resimdende hicbirsey anlasılmaz
Squat yaparken genellikle en çok çalışan yer kalcalar olur. Bizim türk kadını squat yapmalı bence ve bacaklarında gayet iyi devam et zaten yaptıgın işten verim aldıgını gördügün zaman sana daha çok özgüven katacaktır =)
squat ın bacakla ne ilgisi var :))) bende yapıyorum bacaklarda görünürde değişiklik yok sadece sıkılaşır asıl iş kalçada yani kalçaları dikleştirmek için yapılır daha önce 1 ay yapmıştım çooook az etkisi olmuştu şimdi yine başladım 2 hafta oldu bacaklarım yine sıklaştı ama görünürde değişiklik yok. kalçalar ise henüz bir farklılık yok.
günde ne kadar yapıyorsun?
5 günde gelişme olmaz, ayrıca eski halini görmeden tek fotoğrafla gelişme olup olmadığı anlaşılmaz..
Bacaklarını göstermek için bahane arıyorsun belli ki..
Göstermek için bahane aramam "bacaklarım güzel mi kalın mı" falan diye sorardım yoksa ^_^
çayy içiyodum burnumdan geldi :D ahaha
@erkeksihayvan @Afrolevent tebrik ediyorum tespitler için @Romeooooo bu sitenin senle başka bir aşkı var ama çözemedim çözebilen var mı? Adına başlık açıcam sonunda?
bebeğim yeterli proteini alamazsan kas yıkımı başlar istediğin gibi sıkılaşma olmaz daha çok kas kaybedersin. bu işin %70inin beslenme olduğunu unutma :)
Ben kas mı kaybettim de daha fazla kaybderim
Hmm peki
Squats asıl olarak kalça ve popo için yapılır. Ama bacak sergilemek icin yapmak ayrı bir olay tabi. Hadi onu gectim bari ayakta çekseydin.
Bir gelişme görmemiz için önce ve sonra diye fotoğraf çekmelisin. Nerden biliyim senin vücut ölçünü. Yaza kadar da yapmazsın sen 2 hafta sonra bırakırsın. Yapacaksan da 2 ay yapıp ardından 2 hafta mola vermelisin. Kasların dinlenmeli.
Daha ne yaptığını bilmiyor -.-
5 günlük squat'ın hiçbir faydasını göremezsin ki. Fotoğrafta gördüğüm tek şey güzel bacaklar. Ayrıca squat kalça da yapar, o yüzden 1 ay sürekli yaptıktan sonra eline 1 ve daha sonra 2 litrelik su şişelerini alarak yap ondan sonra at foto :)
1 ay sonra tekrar paylaşcam
Anacım squat kalça ve üst bacağı çalıştırıyor..
"Foto" dediğinde kalçanın fotosunu atacaksın sandım =(/
Puan falan vermem ben buna @Romeooooo
squats yapmaya basladım (foto) yazıldığında aklıma gelen;
www.konsensushaber.com/.../...-s%C4%B1rr%C4%B1.jpg
Aslında olan;
https://i.hizliresim.com/AYbd7X.png
=// @Cansuca
sizce bir gelişme var mı?
gelişmenin olup olmadığına dair yorum yapabilmemiz için eski halini görmemiz lazım.
Affedersin ama bacakların çok kötü. Kesinlikle spora devam etmelisin. 5 günde bir şey olmaz, daha uzun bir çalışma şart. Umarım disiplinli olursun bu konuda.
aylardırrr squat yapan biri olarak söylüyorum ki bacakların ince. ayrıca squatın etkisinin yüzde doksanı kalca ve popoya etkili olur bu foto ne alaka anlamadım:D. hadi oralarım iyi diyosan da görelim bir yandan durusunu? :) bunu atan onuda atar dimi.
Benim bacaklarım seninkinden dolgun buna emin ola bilirsin ^_^ aylardır squats yapıyorum diyosun ama kalçan dümdüz? Benim kalçalarım çok çıkık vede dolgundur kalçam çıkık dursun diye de squats yapmıyorum bacaklarım biraz daha kalınlaşsin diye yapıyorum
canım benim mi kalcam dümdüz? ben 96 lıyım hemde. seninkinin 2 katı kalcam ve bacağım var :D https://i.hizliresim.com/B9djPQ.jpg https://i.hizliresim.com/OdljMA.jpg https://i.hizliresim.com/voD34r.jpg
Kızım beni getirme foto paylaşırsam ağzını açamazsın ^_^ bacakların gerçekten ince hele o etek giyindiğin fotoda dahada ince olduğu belli bir belini kıracaksın nerdeyse kalçam çıkık çıksın fotoda diye ^_^
daha kalınını düşünemezdim :Dhttps://hizliresim.com/upload.php bundan biraz daha kalını iğrenc. ama incecik bacakların var kızım sopa gibi ne biliyim direk gibi bide buraya atmışsın utanmadan :D
Oha gamzenin kalçaya düz dediysen iyi kompleks yapmışın sen
Üst üste atınca bacak aksıne ince gözükür ^_^ ama seni şimdi susturcam tahta kalçalı ^_^
Türkiyede ki lere göre öyle ^_^ ama ben avrupada yaşiyorum bursa her kızın kalçası var yani seni görenler ona kalça demez ama fotoları yüklüyorum sabır et biraz kezo ^_^
Noldu korktun mu?^_^ hemen fake diye camur at :D google image aç bak birazdan fake mı değil mi tahta ^_^
Sen bence varya erkeksin sirf beni gaza getirmek için söyluyorsun hayır istersen dudaklarımın fotosunuda atayım? ^_^ senin kiler baya ince ama 😂
Gözlerinin altı mos mor? Dudakların ince? Burnun büyük karga burnu gibi :/
Nerdesin tahta kaçtın mı? Daha karpuz kesecektik? Fotolarımı paylaşcam nerdesin çingene :D
Ooooof kaçtı tahta ^_^
burnum estetikli kadar güzel en ufak bir yamukluk yok. dudaklarım dolgun ki fotosunu da paylasmıştım. fiziğime kuru diyen tek bir insan dahi bulamazsın burada istersen sor. sonra 32 dişimde düzgündür. canım bak eğer senin biraz güvenin olsaydı kendine gizliden sormazdın. 7 saattir fotonu atcaksın hala atmadın birazdan atcam bekle birazdan atcam diyip duruyosun :D daha fazla kendini rezil etme istersen bak zaten millette ağzının payını vermiş yukarda :D bu arada squats değil squat denir canım daha çeşitlerini bile bilmiyosundur allah bilir evde öyle kendin çalışıyosundur ağırlıksız falan :D daha da tek kelime etmem sana :D. azcık kendine güvenin olsa 7 saattir gizliden çıkardın fotonu da atardın. şimdi seni engelliyorum daha da uğrasamıcam squatsa devam bir 5 gün daha yap belki kalınlaşır :D
ilk halini görmediğim için bir şey diyemem ama vucutta ki değişiklikler 5 günde ortaya çıkmaz, bu fotoğrafı sakla, 1 ay sonra aynı açıdan başka fotoğraf çek, ikisini yanyana koy, öyle bakalım.
Bir gelişme olup olmadığını anlayabilmemiz için önceki-sonraki halinin bir fotoğrafını koyman gerekiyor arkadaşım. Gerçi senin derdinin bu olduğunu da zannetmiyorum, yiğidin malı meydandadır anlayışı seninki :D
Sizin içiniz fesat^_^
5 günde ne gelişmesi olacak allasen
bacak show yapacaksın tabi ama dimi bu bahaneyle
göster bakalım bacakların da bişeye benzese
kendini öyle salmışsın ki
bacağın löp löp ediyordur eminim
baksana nasıl yayılmış bacak bacak üstüne atınca
Bacakların mükemmel!.. O güzel bedenini yorupta, fazladan şeyler yapmamanı öneririm. Bacaklarını beğendim. Ama biraz kilo almalısın. Süper ötesi bacakların var ama sadece biraz kilo al.
Ya bacaklarım kalın zaten :D
Ne var?
Yap
squats kalça bölümü için değil miydi? ben mi yanlış biliyorum
Yeter şu ahlaksızlıklarınızdan öldüm sırf erkekler görsün diye ya yazık be
Sanki daha önce bacaklarını gördükte gelişme olup olmadığına karar vereceğiz teallam yaa
+1😂😂
etkiyi asıl göreceğin yer kalça yanlış yeri fotoğraflamışsın
Kalçam zaten çok iyiydi de ben bacaklarım biraz daha kalınlaşsin istiyorum ^_^
Ayakta ve düz bir poz vermeliydin böylelikle kas oranın vs görünürdü. Böyle sadece abazanlara davetiye vermişsin.
Görüntüden ziyade sağlık için önemlidir spor / kızlar şu hamur işlerini kesin artık geçen gün havuza gittim kızın göbeği ondan önce yüzüyor
Squat her kas hareketi gibi 48 saatte bir yapılmalıdır yoksa tendonlarda küçülme olur sen bence cardio yap squatta iyidir ama çok ağır girme.
Hem cardio hem squats yapsam?
oda olur ama tavsiyem şudur ki squat 48 saatte yap yoksa bacak kaslarında parçalanır baya belli olur narinliği gider tavsiyem hafif kilo gir çok yap cardioyuda ihmal etme her gün 30 dk (10 dk yürü 5 dk hafif tempo koşu 5 dk yürü 3 dk hızlı tempo koşu 2 dk yürüyüş 5 dk hafif tempo koşu yap böylelikle harika bir vücuda ulaşırsın bide tavsiyem low carb diyeti yap faydasını göreceksin erkeklerde karın kası kızlarda estetik vücuda neden oluyor.
Hmm peki teşekkür ederim
sen çok anlıyosun cardiodan falan? Sende mi yapıyosun?
bak bu benim ismim oğuzhan.
https:// i. hizliresim. com/XYGmy7. jpg
Vuuv 😮 çok kaslısın
thanks yanlız bu aramızda kalcak eğer bu sitede takıldığım öğrenilirse hayatım kararır * :(
5 gunde insan gelisme görseydi herkes yapardi en az bir y alir eyer squart takvimine uyiyorsan... Sana bir tavsiyem hergun en azindaan 30 dakika yurus yap squartan önce yoksa kemiklerini zarar görur
bana sacma gldi gelisme vrmi demissinz. onceki hali biliomsz gbi sanip smdiki hali vermssnz. ve yanls bolge resmi olms. kisacasi kendinizi gostermk istiosaniz nasilm diye soruyu guncellyin
Gelde azma mk şimdi. Sonra vay efendim bu sitenin erkekleri neden abazan diyorlar. l*n mk kız resmen gelin sürtün dokunun der gibi baldırı bacaağğ götü mötü her şeyi sergiliyo mk ne yapalım mk azmıyah mı :)
Sen kudurmuşsun
Bence ben değilde sen kudurmuşsun.. Bacak sergilemeye yer bakıyorsun.
Hoşuna gitti ama
Hayır bilakis midem bulandı. Kızı çekici yapan böyle orasının burasının sexı gözükmesi değildir. Daha farklı şeyler onu çekici yapar mesela ses tonundan tutta el hareketleri ne bileyim üslubu filan güzelse işte o kız insanın hoşuna gider. Benim o ilk yorumumda öyle yazmamın amacı senin gibiler burada böyle kendini beğenmek için iltifat almak için vücudunu sergiliyor ya hani işte onlara aynen o ilk yorumumdaki erkek tiplemesi gibi biri ancak yakışır hatta fazla bile. Kusura bakma o bacakların Hoşuma gitti demeyi çok isterdim ama maalesef midemi bile bulandıracak neredeyse. Ciddiyim :)
Valla o ne demek bilmiyorum ama foto güzel foto şimdi hakkını vermek lazım :) doğru bildiğin yolda ilerle diyorum :)
Tşkler ^_^
Ne demek :)
Oha inanmiyorum poponla bacaklarin squat etkisiyle yer degistirmis yuh ama bu cok etkili devam et bak sakin birakma etki buyuk.
:D yalan mı
Hirrrrhhhhhhh :) :)
www.hizliresimyukle.com/.../Z2qj5A.png
After before yapsaydin ya?
Hala geç kalmış değilsin her gün bir foto çek kendin için ilerde gün gün görüsün farki ;)
Yapcam bunu zaten atarım ilerleyen günlerde ^_^
atman için demddim kendin için gözle görülür değişikliği sende fark edersin o zaman ve nekadar gelişip gelişmediğin de, ölçülerini ladin değilmi bacak basen kalça herbişeyin ölçüsünü?
karşılaştırma yapabileceğimiz foto atsan bide önceki halinle yeni alini karşılaştırsak gelişme var mı yok mu ona göre söylesek
sizde beyin bidava arkadaş ya
Ulan yılların squatı oldu sana bacak egzersizi tüüü sana 😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar