Başkalarının sana nasıl baktığı ve düşündüğü gerçekten önemli değil, önemli olan senin hayatın ve hedeflerin. Ve tabii sağlığın, inan bana, sağlığın ileride çok lazım olacak. Utanıyor olmanın, gerilmenin, sana o şekilde bakanların ve seni haksızca yargılayanların senin önünde ve hedeflerine karşı bir engel olduğunu unutma. Sen hayatına ve hedeflerine odaklan, bu tip insanlar her zaman olacaklar. Sen hedefine ulaşıp kilolarını verdiğinde, daha sağlıklı olduğunda seni başka şeylerle yargılayacaklar. Onlar gibi olmayıp, onların senden çook geride olduklarını unutmaz ve devam edersen güzel bir hayat seni bekliyor. Oku, spor yap, kendini geliştir, düşsende ayağa kalk ve devam et...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha ufacıksın. Tekrar senin yaşında olmak için herşeyimi verirdim. Biraz daha olgunlaştığında dış dünyanın düşüncelerinin ne kadar önemsiz olduğunu anlarsın. Erken anlamanı dilerim.
Bana biri bir şey dese "bir şey mi dedin lan yarrrrrrrram, gtun yiyorsa gel dışarı çıkalım böbreğini alayım" diyorum. Hepsi 1.50 boyunda kekolar olduğu için zaten gtleri yemiyor. Umarım bir gün birinin yer de parmaklarını teker teker kırarım :)
Yani bu evren senin, bu cihan senin. Gördüğün senin, dokunduğun senin, konuştuğun senin için var. Onlar sana baksın, sen bakmadığın sürece onlar orada değiller.02 Yorumla
Soran+1 yılahahahahsjam gercekten gülümsettin, doğru söylüyorsun özellikle sen bakmadığın sürece onlar orada değil lafını aklımda tutucam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🧿 hayat kısa ben dövecegim herife bile bakarım. Bu it için kodese girmeye, sabıkalı olmaya, karakola gidip vakit kaybetmeye değer mi diye. Onun bile değmesi lazımken bana bakmışmış bilmemne. Açayım da benimkine baksın canı çekerse veririm ağzına emcüklesin sabaha kadar 😂
Sanıyorsun ki insanlar alay edecek herkes sana bakacak herkes senle muhatap olacak. Öyle bir şey yok. Kimse kimsenin umrunda değil. İstersen senden önce 100 kiloluk ağırlıkla çalışmış olsun kişi, sen gidip 5 kiloluk ağırlıkla çalışsan kimse tip tip bakmaz. Şunu unutma herkes başladığında öyleydi ama onlar senin gibi anksiyete falan demediler gittiler iş yaptılar. İleride gitmediğin için pişman olursun hiç bekleme.
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın öncesinde bıraktığım için pişman olmuştum yine gitmezsem bundan 2 3 ay sonra tekrar keşke gitseydim derim doğru söylüyorsunnn
Soran+1 yılyok erteleme gibi bi düşüncem artık, sadece nasıl daha rahat ederim diye fikir almak istedim buradan ama canım saçma tiplere denk geliyorum. iş başa düştü, senin yorumun için de teşekkür ederim :))
Soran+1 yılsaçma sapan yazacaktım canım nerden çıktı
+1 yılSağlığın için düzenli ve bilir kişi tarafından yönlendirerek spor yapman şart. Kimse sana bakmıyordur , şu an sen bulunduğun durumdan kendin rahatsız olduğun için normal bir bakış bile seni rahatsız ediyor. Hem psikolojik hem fiziksel sağlık için azimle git salona. İlk etapta çok hızlı kilo kaybedeceksin yağ yüzdesi fazla olduğu için kilo verme hızlı ilerleyecek yani 1 ay için de ciddi bir fark göreceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumun için haklısın, şu an bulunduğum durum yüzünden bana öyle geliyor ama gelicem üstesinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kimseyi düşünme kendin için spora git
00 Yorumla sen delisin
sana ne başkalarından ya da başkalarına ne senden
sen sağlığına bak
ben eski taekwondo ve karate antrenörüydüm. sporu bırakınca göbek oldu
şu an kung fu ya devam ediyorum.
salonda benim gibi 3 göbekli var. eğlenerek kendimizle dalga geçrek spor yapıyoruz. takılma öyle şeylere.14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız teşekkür ederim :)
- +1 yıl
kayseri de tavsiye ettiğiniz salon önerisi var mı?
+1 yılDert ettiğin şeye bak spor salonunda kimse sana o aşağılayıcı bakışla bakmaz emin ol çünkü herkes oraya bir hedef için gidiyor. Daha 18 yaşındasın şimdi spora başlasan varya yasa kadar bomba olursun özgüvenin artar kendini beğenirsin çevrenden iltifat alırsın çok değil 3-4 ay sık kendini kilo vermek hiç zor değil, kilolu olmakta utanılacak bişey değil!
12 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim yorumun için önümüzdeki aylarda iyi ki başlamışım diyeceğim eminim
- +1 yıl
Hadi bakalım inşallah
ya sen millet ne düşünür diye yaşarsan yaşayamazsın. Azıcık kendine öz güvenin olsun. Benim bi kız arkadaşım var, senden belki de daha kilolu ama ondaki özgüven bende bile yok. O kadar gıpta ediyorum ki. Çünkü kimse umrunda değil. Sende öyle olmasın.
Bu niye siyah yazıyor ya
15 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın özgüven şart ama gideceğim kesinleşti kaçış yok üstüne gidicem ben de bu utangaçlığın
Soran+1 yılshamaşanaha öyle yapacağım bu sefer bırakma gibi bi durum yok :)
- +1 yıl
Bende kilo alamıyorum herkes kemik gibisin diyor kendimi hep eksik hissediyorum kilolu insanlara imreniyorum bazen yani insanların ne dediğine o kadar takılma zayıf olsan o batar gözlerine kilolu olsan o batar
+1 yılHiç anlatabildiğim bir şey olmadı bu.. İşin psikolojik kısmına bişey demem imkansız. Ama spor kısmına gelirsek ideal kilona ysklaşman ve fazlalıklarını vermen, doğru bir spor ile en fazla 2-3 ay sürer. Ayda ortalama 4 kilo versen 10 kiloya yuvarlasak mis gibi. - 10 kilo az mı :) hatta gaza gelip bunu 15lere kadar çıkarırsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın yapacağıma zaten inanıyorum, teşekkür ederim yorumun için erteleme bırakma gibi bi durum olmayacak zaten :)
- +1 yıl
Çok iyi. Bu inançla devam et. Ve unutma biri sana bakmış bakmamış bu önemli değil. Sen manken değilsin. Oraya spor yapmaya gideceksin. 100 kişide baksa aynı kiloyu vereceksin. 1 kişide baksa. 👍
Soran+1 yılhaklısınnn çok teşekkür ederim bırakmak yok eminim kendimden :)
- Spor konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılKendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabah Ve Akşam 3 er kez Oku
Duanın Arapça yazılışının Türkçe okunuşu şöyledir;
Bismillahillezi La Yedurru measmihi şeyun fil ardi vela fissema ve hüvessemiul alim. Şeklinde okunabilen kısa dualardan olmaktadır.
Bismillahillezi La Yedurru Duası Anlamı
Bismillahillezi La Yedurru duasının Türkçe anlamı şöyledir; Yüce Allahın ismi ile hareket ederim.
O yüce Allah ki onun mübarek ismi ile hareket edildiğinde gökte ve yerde hiçbir şey onu okuyana zarar vermez. Anlamına gelmektedir.
Faydasını Ben Çok Gördüm Görüyorum
Bunu Uygula Ve Bana Günlük Rapor ver
Bana Yaz
Senin iyi olduğunu öğrenirsen çok sevinirim inan ki ama ben seni yerinde olsam bunu devamlı okumaya başlardım gün içerisinde sayısız kez okurdum Çünkü ne kadar çok okursan Senin için o kadar iyii00 Yorumla
+1 yılAmaç zaten kilodan kurtulmaksa niye çekiniyorsun ki anlamadım vücut geliştirmek dışında fitnessin bir diğer amacıda kilo alıp vermek zaten hatta kayıt olurken soruyorlar hedefin kilo almak mı vermek mi diye sonrada ona göre bir program ayarlıyorlar hani bir çok insan onun için gidiyor senin gibi kaç tane vardır orada çekinilecek bir durum yok yani
13 Yorumla- +1 yıl
Ya da yoktur belki bilmiyorum ama çekinilecek bir şey yok yani sonuçta dışarı çıkmıyor musun her halükarda
Soran+1 yılçok haklısınn teşekkür ederim yorumun içinn gideceğim daha iyi hissediyorum
- +1 yıl
Rica ederim özgüven önemli adım atmak için
+1 yılBence senin için ideal olanı BOKS.
Koloni sabır koruyup göbeği eritirsen, kas' a dönüşür.
Milli sporcu bile olursun. Ülkemizi temsil edersin.
Bence spor salonunu boş ver, boks salonuna git. Zaten hemen hemen ihtiyacın olan şeyler , boks salonunda da olur ve spor salonuna göre çok dikkat çekici durumlar olmaz00 Yorumla- Spor konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yıl80 kilo olmanda sorun yok önemli olan yağ oranın ve boyun 👍 eğer boyun 1,70 ila 1,75 arası ise birde kemik yoğunlugun fazla ve kas kütlen çoksa zayıf bile olabilirsin 👍 kemik yoğunlugun normal diyelim o zaman fitsin ama hem kemik yoğunlugun normal hemde kas kütlen fazla değilse o zaman yağ oranın fazla ise sıkıntı olabilir. Olaya kilo olarak değil sağlık açısından bak derim 👍
00 Yorumla Kimsenin sana baktığını düşünme. Bakmıyorlar emin ol. Kendine dışardan bi gözle bakıyorsun, bunu yapmamaya çalış. Etrafı kendi bakış açınla izle demek istediğim tam anlaşılır değil biliyorum ama ben bu şekilde atlatanlara şahit oldum
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın hep kendime kendi gözümle bakıyorum ama kimsenin umrunda değilim.. ben de atlatıcam üstüne gidip
+1 yılBi iğne var var sana adını araştırıp atacağım 20 kiloyu eritiyor 2 buçuk ayda. Ve sakjn utanma kilolu olablrsin insanlara göre hayat yaşama derdi babam bana hep insanların ağzına bakarsan hayattan bıkarsın oğlum derdi sende yapma dikkat et
00 Yorumla
+1 yılKimseye aldırış etme özgüvenli ol tak kulaklığı aç müziği yap sporunu hayat senin hayatın
10 YorumlaAnksiyetesi, okb ve hatta zaman zaman orta şiddetli depresyonu… olan biri olarak naçizane bu boyuttaysa hayatınızı zorlaştırıyorsa bence yardım almalısınız…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine alıştığın bir arkadaş al ve beraber gidin. Eğer yalnız olmazsan daha rahat edeceğini düşünüyorum. Ve şunu aklına kazı insanlar oraya fazlalıklarını atmaya gidiyor. Orası bir spor salonu podyum filan değil.
00 Yorumla
+1 yılGit utanma kendine güven ve artı 80 aşırı Bi kilo diil Tatlım düzenli git azimli ol kendine küsme sakın baksınlar 3 ay sonra ağızları açık bakarlar
00 YorumlaAralıklı orucu öneririm zayıflamama ihtimalin yok
00 Yorumla
+1 yılEğer utanıyorsan başlangıç olarak kadınlara özel salonda başla daha sonra değiştirirsin
00 Yorumla
+1 yılArkadaşınla beraber git ondan güç alırsın. 3 aya forma girersin
00 YorumlaBaşta kilo vermek ağır ve zordur ama daha sonra kolaylaşır insanları takma moral bozmak fayda etmez
00 Yorumla
+1 yılKimsenin umrunda değilsin spor salonunda, git yap sporunu.
00 YorumlaSana bir haberim var kimse sana bakmıyor sadece sen öyle hissediyorsun
00 YorumlaBence gitmelisin kimsenin ne dediği önemli olmamalı...
11 YorumlaKız Yok hesabına bişi olmadı o fotoyu uygulma koymuş sen değilsin biliyoruz ama 80 fazla değilki tasiya biliyorsan tmmdir boyun 163 veya üstündeyse tamam
00 YorumlaOy oy en güzel yaşlarını başkaları ne düşünür diye geçiriyoruz yapma çok tatlı ve çok güzelsin kendine güven istediğin her yere girersin emin ol
10 Yorumla
+1 yılYemene içmene dikkat et.
Bol bol su iç
Olabildiğince hareket et
Stresten uzak dur.00 Yorumla
+1 yılİnanılmaz saçma bir düşünce ve hareket kiloların gitmesi için otur dua et 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılalet al evde çalış belli bi kilo verdikten sonra gidersin ya da yanına arkadaş al
00 Yorumla
+1 yılÇok gelen var spora kimi kilo kimi. kas spor salonunda seni. goren olmaz korkma
00 YorumlaZorlaman lazım
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yıldoğru haklısın böyle yaşanmaz
- +1 yıl
Biraz zihinsel olarak aşman lazım kimse senden önemli değil merak etme kimse kimsenin de umurunda değil ne yaptıklarının boş ver takılma kimse de mükemmel değil rezil ol bazen mesela ne olacak yani ben de rezil oluyorum başkaları da bu bize düşüyor mu hayır insanız biz samimi sıcakkanlı duygularımızla hareket eden varlıklarız kendi zihnin de saçma sapan şeyler üretme
Soran+1 yılevet doğru söylüyorsun ya, bir de salona gideceğim kesinleşti bu hafta yazılıyorum tekrardan ben sadece utanıyorum kilomdan dolayı ama bir yandan da kendime inanıyorum iki gün gidip bırakacak biri değilim devam ederim sonuna kadar. sadece alışana kadar çekiniyorum hareketleri yaparken bırakıp gitmek istiyorum aşabilirim umarım söylediklerin de bana gerçekten iyi geldi
- +1 yıl
Diyorum sana işte senin hayal dünyan da kurduğun gibi değil insanlar a şişkoya bak diye akılından kimse geçirmez orada merak etme çünkü şu devir de kimse kimsenin umurunda değil herkes kendi dalgasın da diyelim ki de se bile ne olacak sanki ya da aklından geçirse seni küçültecek bunlar insan zihnin oluşturduğu korkular normlar sen yanlış bir şey yapsan kötü bir insan olsan bile zihinsel mental olarak aşınca zihnine hükmedersin sadece yapmak istediklerini yaparsın diğer şeyler önemsiz kalır git gel spor salonuna sadece tek olay bu
Soran+1 yılevet kimse kimsenin umrunda değil bunu beynimde sürekli tekrar etmem gerekiyor sanırım, zaten öyle söyleseler bile benim gelişmeme engel olmamalı. ben insanlar ne düşünür diye kendimi çok sıkıyorum sadece söylediğin gibi zihnime yenik düşüyorum ne yazık ki, bu durumu da kendime yakıştırmıyorum. gazla gitmiycem ama o spor salonuna gittiğim günden itibaren gelişimime odaklanıcam.. böyle yaşamak istemiyorum. teşekkür ederim söylediğin şeyler için :)
+1 yılüstüne giderek spor salonuna gitmen şart
00 Yorumlautanma spora gidenlerin yarısı şişman zaten
00 Yorumla
+1 yılHayir KS soruna uygun foto koyuyor
00 YorumlaBir hatunun 80 kusur olması bana garip geliyor
00 Yorumla
+1 yılSpor salonuna giderek aşabilirsin
00 Yorumlanasıl olsa giderek verceksin. çekinsen de dene.
00 YorumlaUtanmani ancak üzerine giderek yenersin
00 Yorumla
+1 yılKafana taktigin seye bak
00 Yorumla
+1 yılOraya senden daha kilolular da gidiyor git çekinme
00 Yorumlacıkıp gezmedıgın surece ansikiyeten duzelmeyecek
00 YorumlaGit ve zayifla. Kendine güven..
00 Yorumla
+1 yılBoyun
00 Yorumla
+1 yılSeks ve spor iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl50 olursun
00 YorumlaSpor konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendine güven
00 Yorumla
+1 yılKendine güven
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!