Hergün aynı tempoda 1 saat koşmak Zayıflatır mı? Ve saat 1den sonra bisey yemiyorum sadece Saat 5e doğruda bir Elma :) yiyorum o kadar... Boyle devam edersem zayiflarmiyim :)
Cevabın nedir?
fitness antrenörlüğü yapmış biri olarak ve yaşam tarcı edınmış biri olarak şunları söyliyebilrim vücut yağı depo edebılmek için erkeklerde göbek bayanlarda göbek basen kalça bölgelerınde toplar bu sebebple öncelikle yag yakımı yapmalısın bölgesel yag yakımı bütünyle kandırmaca.. bel bölgendekı yagları eritmen için vcuut yag oranını düşürmelisin buda diyetden geçer.. sana önerim diyetine baglı kal günlük aldıgın kalori miktarına dıkkat ve aldıgın kalorinin fazlasını kardiyo yaparak enerji olarak yak ki vucut enerji olarak depladıgı yağları kullansın.. kardio şart degıl ağırlıkta kaldırabılırsın burada önemli olan enerjı harcama nabzının aşağı yukarı 120nin üstüne çıkmalı. skılaşmak ve şekle sokmak için ise egzersizlerin kralı squatı öneririm bu temel bır egzersizdir eger doğru yaparsan çok faydasını görursun teknıgını iyi öğren aksi taktirde kötü sakatlıklar yaratabılır. mekık, twist, dambıllarla saga sola egilem gibi egzersizleri asla yapma omurgana zararlı.. yarım sıkıştırma (yarım mekık) yapabılırsın.. koşuya devam et yine ancak koşudan daha etkılı yağ yakımı ağırlık kaldırmaktır.. gece yatagına yattıgın zaman bıle sabaha kadar kasların yag yakmaya devam edecektır.. başarılar şimdiden
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
günde bir saat koşarsan ölürsün.. insan vucutu tehlşike anlarında koşmak için için tasarlanmıştır hergün 1 saat koşmak demek vucutunun tehlikede olduğunu hissetmesi ve stres altına girmesi demektir. son araştırmalar hergün düzenli bir saat koşan insanların ömürlerinin kısaldığını ve kalp yetmezliği gibi süprüz rahatsızlıklara sebet verdiği söyleniyor. normal olanı koşu bandında daha dışarıda 20 dk kadar hafif tempolu koşu yapıp vucut yağları parçalanacak ısıya ulaşınca başka alet ve egzersizlerle spor yapmandan yana. ya da en güzelini söyleyim. günlük düzenli yüzmek. ben bunu tercih ediyorum. havuz imkanın varsa her gün yüz.
25 Yorumla- +1 yıl
ne yazikki doğru. önceleri ortalam günde 5 km koşardım deli gibi. sadece bacak ve kalça bölgesinde yarıyor. koşmayı bırakıp yüzmeye devam ettim daha sağlıklı ve iyi sonuç alınıyor en azından vucutunun her yeri spordan nasibini alıyor.
- +1 yıl
o zaman abartmadan koş 20-25 dakika koştuktan sonra yarım mekik falan çekerek rarın kaslarını sıkılaştır. diğer hareketleri yap fit kalırsın. tabii en önemlisi hamurişi ve şekerden uzak kalman lazım.
- +1 yıl
Günde 1 saat koşmak oldukça etkili olur da yemen çok az. Daha düzgün bir beslenme programı uygula.
11 Yorumla
- +1 yıl
Kos kos kos ne kadar hizli kosarsan kos beni yakalayamazsin ben tarcinli kurabiyeyimm.
23 Yorumla- +1 yıl
:)) tesekkurler eic icin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
- +1 yıl
Böyle devam edersen zayıflarsın ama Hastalığada kapılırsın Saat 5 e kadar elma yemek nedir Kasların erir kemik sistemin bozulur düzenli beslen nerde ne yemen gerektiğini bil sporunu yap yeterli böyle şeyler sadece zarar verir size haberınız olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
O kadar az yersen daha ciddi problemlerle karsi karsiya kalirsin. Arti en ufak birşey yediğinde kilo yapar. Ama normal bir beslenmeyle 1 saat ayni tempo koşu fazla zayiflatmaz sadece vücudunu korur ve saglik icin iyi olur diyebiliriz. Daha çok kalori harcayacagin faaliyetler gerekir.
00 Yorumla- +1 yıl
zayıflamak için metabolizmanı hızlandırmalısın buda az yemekle değil çok yemekle olur (ama doğru şeyleri yemekle ) . ilk yarım saat sadece ısınmadır. sonraki yarım saat kilo kaybı yaşamaya başlarsın. terlemen ve kalp atışlarının hızlanması gerekiyo. koşma hızlı yürü daha etkilidir.
00 Yorumla Sağlikli yasayarak kilo vermelisin.. Aksi taktirde hic hoş sonuclar doğmuyor :/
21 YorumlaDengesiz besleniyorsun!
Sebze ye meyve ye, protein abartmadan, yağ çok az da olsa ye, doyurulmuş karbonhidratlardan uzak dur, karbonhidratlardan limitli ye. Evet 1 saat tempolu koşunun etkisi olur fakat beslenme düzenini değiştir.00 Yorumla- +1 yıl
resimdeki sensen zayıflama bence öyle güzelsin :D ki koşmana gerk yok yeme düzenine göre zaten zayıflarsın
01 Yorumla - +1 yıl
Zayıflarsın zayıflamayla kalmaz forma gidersin fit olursun ama beslenmenede dikkat etmen lazm tabi
11 Yorumla yemeği bırakarak zayıflayamazsın öğünleri küçüktüp 3 öğün devam et ve evet koşu yap ama direk yüksek tempodan başlama yürüyüşten hızlandır en son tempolu koşu gibi olsun
00 Yorumla- +1 yıl
kasların zayıflar, bağışıklık sistemin çöker, hastanelik olursun...
01 Yorumla 80 üzeriysen şayet boy da 165 ise çok zayıflamazsın bence koşu ile başlama hem maazallah bişey gelir başına
00 YorumlaBence zayıflarsın spor yapmanda güzel ama öğünlerini dengeli yesen sporunuda aypsan bence yine verirsin öğünlerde az mesela bir elmayı böl yarısını bir öğün yarısını diğer öğün ye derim.
00 YorumlaSpor konusunda 2,2b cevap paylaştı. kaç kilosun ki?
aslında kafana koyarsan yaparsın sana bağlı zayıflamak07 YorumlaArkadaslar 123 kiloyum 1.83 boyundayim nasil zayiflamam gerekiyor ben bir turlu veremiyorum sekeri ekmegi tuzu kestim sadece protein ve sebze meyveyle besleniyorum malesef yag yakamiyorim
00 YorumlaSabit kilo ile koşcağına 5 dk son sürat koş 10 dk orta tempo 2 dk yürüyüş vs... bunun gibi yap
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır :) Koşmadan çok beslenmen ve uyku düzenin etkiliyor zayıflamayı
00 Yorumla Evet zayiflayabilirsin yediklerinede dikkat edersen
00 Yorumlabuyuk ihtimalle sagligindan olursun, simdiden acil sifalar
00 YorumlaHemde cok zayiflarsin bir ay sonra gor kendini
02 Yorumla- +1 yıl
Bence zayıflatır. Run forrest Run :)
00 Yorumla - +1 yıl
Koştuktan sonra eve gidince neler yediğine bağlı?
02 Yorumla- +1 yıl
Bişey yememekle olmaz Yemen lazım ama :)))
- +1 yıl
zayıflarsın
10 Yorumla spor salonuna gtseniz daha iyi olur
00 Yorumla- +1 yıl
zayıtlatır zayıflatır
00 Yorumla ewet ama sdce bu yeterli değil
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır zayıflatmaz
azye ama zayıflatır biraz00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Zayıflarsın boy ve kilon kaç şu an
09 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Fazla evet balık etlisin 55 olursan zayıf olursun iki ayda istediğin olur ama sağlıklı bir diyet ve günde bir saat tempolu yürüyüşle olur
- Cevap sahibi+1 yıl
Zayıflarsın canım sorgunlumusun sen ordamı yaşıyosun
- Cevap sahibi+1 yıl
He tamam bende sorgunluyumda:)
- Cevap sahibi+1 yıl
<3 evet canım
olabilir
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
2 ayda yok olursun valla :D
00 Yorumla 45 dakika bile yeter
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aynen zayıflarsın