ne yapa bilirm?
Her gün 2 km koşmak iyimidir?
ne yapa bilirm?
Su tüketimini düzgün yaptıgın sürece iyidir tabiki :) hoşuna gidiyorsa hergün yapabilirsin ama haftada 2 gün dinlenmeni öneririm vücut kasları tamir etsin
Uygun tempoda koş, kan basıncını çok yüksek değerlere çıkarma seni kaybetmek istemem.
Ya sütyen takacaksın bunu da sorma yani bir zahmet
fayda etmiyorki
Çok yoğun tempoda mı koşuyorsun ? Büyükse sallanması normal. Neyden korkuyorsun onu anlayamadım
hızlı koşuyorum
sarkıcak diye korkuyorum
Bir üstümdeki cevaplayan şahıs yavşamaya başlamış bile
evet o sapık zatende göğüsler nasl sıkılaşır sen bilirsin
Çok hızlı koşup ta kalbini yorma, orta tempoda düzenli şekilde koşmanı öneririm. Sarkacağını düşünmüyorum şahsen, destekli sütyen falan takmayı dene
Ya bazı bench hareketlerini yapman gerekir böylece sarkmasını önleyebilirsin
öylemi
Tabiki de öyle. Yardım edebileceğim başka bir konu olursa mesaj atman yeterli olacaktır, bazı branşlarda profesyonelim çünkü
Sonuç ne oldu ?
teşekkür ederim şimdilik yok
Gül için teşekkürler :) beni eklersen sevinirim
ben 5 ay önce yapıyordum her sabah koşu yürüyüs çok iyi hissediyordum kendimi şimdi ninem gibi belim kıçım agrıyo yatmaktan -.-
Cevap
26Cevap
Amacın sağlıklı bir yaşam ise faydalı bir egzersiz yapmış olursun :)
Kondisyonun arttıkça mesafeyi arttırabilirsin :) ve aralarda koşu programları uygulamanın faydalı olacağını düşünüyorum :)
Gayet iyi, zamanla 2.5 yap sonra 3 vs.. Ama ilk defa yarın koşmaya başlayacaksan önce 1 2 gün hızlıca yürüyüş yap, yok öncelerden koşmaya alışkınsan sen durumuna karar ver
asıl olan düzenli ve devamlı yapmaktır...sen hergün yapmaya gayret et bırak 2 olmasın 500mt olsun:) amadevamlı olsun:)
2 kilo metre olarak ölçme , belli bir tempoda günde 45 dkka koş ilk 20 dkka insilün direnci biter dier 25 dkkda yağ yakarsın .
Ne için koştuğun önemli burada :) kilo vermek içinmi fit kalmak içinmi :)
sporun hiç biri hiç bir şekli kötü değildir sadece düzenini bozma ve koşmaya devam et :)
Ara verme hergun yap haftada sadece 2 kere dinlen 3 yap dinlen 1 gun yapma tekrar 3 gun yap 1 gun donlen
yağılabilinir, 2km nedir ki koşsan 15 dk kanı almaz
aslında sabah 6da kalkıp koşup duj alıp tekrar yatıcan ama nerdee bende o döt üşeniyorum -.-
Ara vermek lazım vücudun dinlenmeye ihtiyacı var 2 günde bir ara verebilirsin.
pek yorulmuyorum ama
iyidir devam et ara verme kosu en iyi sporlardan birisidir.
2 km kup 4 km yürüyorum
Koşuyorsan ne mutlu sana imkanım olsa bende koşardım
Her gün 40 dk yeter sana.
yine sallanıyor canım
spor yapan kız candır can<3
THE END...
5 km en az koşmalısın :)
Vucut alisikmi hergun kosuya kas agrin oluyormu
faydalıdır :)
her sabah yarım saat koşu çok iyi...
Hayır iyi değildir günde 52 km koşmalısın
İyi iyi ama düzenli beslenmelisinde.