Ben düşük tempo koşuyorum ama kaç dakika koşucam bilmiyorum. Kimi 20 dakikadan sonra yağ yakımı başlıyo diyo. Kafam karıştı. ZAyıflamak için kaç dakika koşmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Yağ yakımı 3.5 km den sonra oluyor bundan once verdiklerin yağ değil vücut su atıyor yayınlanan makaleler bu yönde ben koymayı ve diyeti tavsiye etmiyorum erkekler gibi fitness çalışıp protein ağırlıklı beslenin forumları okuyun
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ben km olarak koşmuyorum nasıl anlicamki. dakika tutarak
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
20 Dakika normal tempo yürü. Sonra koşmaya başla hafif tempo koş 3-4 dk bir 50-100 metre depar at
05 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim. Depardan sonra normal tempo koşuya devam et ara ara attıgın deparlar kalp ritmini düzenler ve zaman geçtikçe daha hızlı koşmanı sağlar :)
- Soran+1 yıl
sen denedin eminsin demi :)
- +1 yıl
Boks ile uğraşıyorum ben güven bana :)
- Soran+1 yıl
tamamdır o zaman :)
- +1 yıl
1 saat
02 Yorumla- Soran+1 yıl
çok fazla değilmi
- +1 yıl
en az 45 dk olur daha aşağısı işe yaramaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Merdivenden koşarak çık bacakların ipincecik sıkı olur daş gibi olur. yanıyıcak böyle ama off of
02 Yorumla- Soran+1 yıl
denedinmi
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
kio vermenin %70 i mutfak geri kalani spor. ama 30 dk sonrasi yag yakimina girer evet...
06 Yorumla- Soran+1 yıl
30 dakika sonrası çok fazla ben 20 diye duydum.
- +1 yıl
duyumlara bakarsak, kaynaklarin yeterli değil o halde
- Soran+1 yıl
ben geçen yıl günde sadece 15 dakika koşuyodum. ve gerçekten işe yarıyo
- +1 yıl
günde kac dk kosacagin sana ve ihtiyacina bağlı. ciddi yag yakimindan bahsediyorum ben yoksa sadece tempolu yürüyüş bile faydalidir.
- Soran+1 yıl
30 dakikadan sonra başlıyodur yağ yakımı belki doğrudur bilemem ama ben çok iyi ve uzun koşabilen biri değilim. kendimi kandırıyorum bu yüzden 20 dakika yeter falan diye. koşarken bayılcak gibi oluyorum anlamadım ki
- +1 yıl
hic koşmayan biri zaten ilk etapta 30-40 dk kosamaz. sen büyük ihtimalle yenisin ve temponu ayarlayamiyorsun. tempoda çok önemli. hızlı kosmak çabuk yag yakmak degildir. sadece çabuk yorulmaktir. duzenli olarak kosarsan iki uc hafta sonra 40-50 dk bile kosabilecek forma gelirsin (düşük tempoda)
Millete bakma sen bu iste asil onemli olan beslenme sonra spor
14 Yorumla- Soran+1 yıl
akşam yemeği yok :(
- Soran+1 yıl
sabah öğle ama akşam yemiyorum.
- +1 yıl
illa koşucam diye bişey yok ama 45 dk yürümek çok iyi
12 Yorumla- Soran+1 yıl
1 saat yürümek yerine 30 dk koşun diyolar
- +1 yıl
yalan
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Doğru duymuşsun, nerde koşuyorsun koşu bantinda mi?
08 Yorumla- Soran+1 yıl
hayır kumsal olur kaldırım olur farketmez. olduğum yerde saymak sıkıcı geldi. ip bile atlayamıyorum sıkılıyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Amaç yağ yakmaksa 20 dakika normal tempodan sonra 3-5 dakikada bir temponu 1 dakika artir azalt bu sekilde 30-40 dakika koşsan yeter
- Soran+1 yıl
teşekkür ederim kesin sonuç gösterir dimi
- Cevap sahibi+1 yıl
Pes etmezsen evet işe yarar, bir iki gunde sonuç bekleme kesinlikle... bir gün araliklarla koş bu arada,
- Soran+1 yıl
hergün koşsam sorun olurmu? uzmanlar haftalık 2 buçuk saat koşudan fazlası zarar diyo.
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence birer gun ara ile koş
- Soran+1 yıl
tamam teşekkürler
- Cevap sahibi+1 yıl
En guzeli bir salona yazil
- +1 yıl
yürümek daha çok yağ yakarmış :)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
bende aksine koşmayı iyi diye duydum
- +1 yıl
yok yürüyünce başka şeylerden gidermiş tam bilmiyorum ama mesela karbonhidrat şeker diyorum ama yürümekle nefesle birlikte yağ yakılıyormuş ben 46 kiloyum uy buna
ben 40 dakıka kosuyodum
01 Yorumla- Soran+1 yıl
1 ayda kaç kilo verdin
- +1 yıl
Kilona gore değişir bu bence 1 saat
00 Yorumla 15 dk hizli koş
00 Yorumla1 saat aşağı yukarı
01 Yorumla- Soran+1 yıl
çok fazla :(
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz