Spor Vücudumdaki kas oranını arttırmak için ne yapmalıyım? bitterçikulata Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kas yapasım vaaerrr ooohh yeeaahh🥳 yine yenideeennn 🤩Fit mi, fit günleree 💪 #Ksbonibonum Vücudumdaki kas oranını arttırmak için ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Vücut tipi bunun gibi olan kadını hoş buluyorum ben. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl mesela bir çılgınlık yapıp ağırlık çalışabilirsin demi bir dene yani bakalım ne oluyormuş 1 0 Yorumla
Mehmetpekkiyak Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Düzenli bir şekilde calışıp yeterince protein alırsan kilonuda korursan kolaylikla kas kütlen çoğalır ve yeni başladığın için daha hızlı kasların çıkmaya başlar 1 0 Yorumla
Siirsever35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ayni dertten muzdarip olmamiz :) foto atsam yorumlar misin :) 7 8 aydir fitnees yapiyorum da ben de 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. spor yap 0 0 Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 517 cevap paylaştı. Cok calismalisin bitter :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Vücut tipi bunun gibi olan kadını hoş buluyorum ben.
mesela bir çılgınlık yapıp ağırlık çalışabilirsin demi bir dene yani bakalım ne oluyormuş
Düzenli bir şekilde calışıp yeterince protein alırsan kilonuda korursan kolaylikla kas kütlen çoğalır ve yeni başladığın için daha hızlı kasların çıkmaya başlar
Ayni dertten muzdarip olmamiz :) foto atsam yorumlar misin :) 7 8 aydir fitnees yapiyorum da ben de
spor yap
Cok calismalisin bitter :D
Antrenman uyku beslenme
Boş ver yapamazsın zaten
Artmaz
Kas çalışmalısın