Evet arkadaşlar trabzonspor ile galatasaray akyazı'da 0-0 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar trabzonspor ile galatasaray akyazı'da 0-0 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz?

Acil bir 10 numaraya ihtiyaç var
Berkay Özcan, elayis tavşan, Toral Bayramov, Eray cömert, ıcardi gelse tamamdır.
Emre Kılınç, Taylan, Berkan, Ömer, İsmail, Oğulcan, pva, Omar, Atalay, Gökay gitmeli.
Artık adam akıllı oyuncular oynamalı.
Bizim
Taliscaya, balotelli ye ihtiyacımız var.
Muslera, dubois, nellson, Abdülkerim, bayramov, Sergio, torreira, kerem, Berkay Özcan, yunus Akgün, ıcardi ilk 11 i süper olur
Berkay Özcanı emre kılınç, Taylan , Berkan ı takasla ver al kurtul Berkan, Taylan, emreden
Maç demeye bin şahit ister. İki takımda vasatın altındaydı. Galatasaray bir şeyler denemeye çalıştı ama son vuruşlar sıfırdı. Trabzonspor'un da eksikleri hissediliyor. Avrupa maçının psikolojisini üstlerinden atamamış görünüyor..
Son olarak fener ve bjk daha formdalar..
Maçı baştan sonuna kadar izledim. Galatasaray daha iyi etkili oynadı ama çok kaçırdılar. 3-1'lik maç 0-0 bitti. Bu maça 2 gol ve üstü oynayanlara geçmiş olsun 😂😂😂
birinin gol atmasını bekledim birçok fırsat çıktı karşılarına pozisyona giren Galatasaray, Mertens'in yanı sıra Kerem ve Gomis in bu fırsatı doğru kullansalardı en az bir gol olurdu ama genel anlamda vasat bir maçtı bir şey farkettim birinci devre çok kötü olmasada ikinci devrede moraller yerdeydi daha kötüydü
Cevap
17Cevap
Trabzonspor etkisiz geldi gözüme aha hazır değiller sanki. Galatasaray'ın kazanmasını bekliyordum ama olmadı
Maçı izlemedim ama daha skorlu bir maç bekliyordum
Mahalledeki amatör çocuklar bunlardan daha kaliteli top oynuyor. Yazık verilen paralara. Oyun sistemi yok. Paslaşma yok topa düzgün vurma yok…
Eeee ne kaldı geriye. Gidin evinizde yatın bari…😡😡
Trabzon'un geçen sene ile alakası yok. Çok kötü oynadılar. Galataray'da iyi değil ama net iki tane pozisyonu harcadılar. En başından beri golsüz berabere veya atanın kazanacağı bir maç olacağı belliydi. Berabere bitti ki maçın hakkı buydu.
Bu ülkenin takımlarında haftada 2 maç yapacak ne kalite var ne kondisyon. Ağızlarindan düşürmedikleri marka değerine uygun bir maç oldu
Galatasaray gibi bir kulüp eline geçen fırsatları bu kadar kolay harcamamalı. Bol gollü geçmesi gereken maç golsüz bitti. İkisine de yaramadı
Rezil maç. Rezil iki takım. Fenerbahçe kopar gider bu ligde
Ben gecicem sonunda gsnin başına, bıktık yahu kaç senedir bir ölü takım
Ara ara heyecan vardı ama iki takım da deli gibi öylesine koştu
aşırı sıkıcı, tatsız, kaliteden uzak bir maçtı
iki takımında sahada bir oyun karakteri yoktu
orta sahalar hiç yoktu
gs ts ye göre biraz daha diri göründü
ts nin penaltı beklediği pozisyonda devam kararı doğru
Bulamadım, yahu hadi avrupa maçları tamamda bizim ligde 21.45 maç başlangıcı nedir.
Galatasaray'dan bir cacık olmaz. Okan Buruk maçı okuyamıyor. Teknik yetersizlik var Galatasaray'da.
0.0 biten hiçbir maç dev bir maç dehidlir. Aç avrupada dev maçları izle ve gör maç nasıl olurmuş bunlar mahalle maçı
Hayatımda izlediğim en boş 3 şeyden biri bu maç belkide
harbiden yaw pembe haklısın diğer ikisi neydi
Seyir zevki 0 bir maçtı.
Rezil bir macti
Rezil bir maçtı
Kısır
@ismail04 lütfen ulaşın bana
Izlemedim
Heyecan yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?