Evet arkadaşlar Galatasaray - Trabzonspor'u deplasmanda tarihi bir farkla 5-1 yendi! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Trabzonspor'u deplasmanda tarihi bir farkla 5-1 yendi! Maçı nasıl buldunuz?

Zaha nın asıl mevkisini bulduk bence bu maç sayesinde 😄 Yemin ediyorum ICARDI den daha etkili bir forvet olma ihtimali var Zaha nın. Çünkü ICARDI den daha çevik ve kıvrak bir oyuncu Zaha. ICARDI forvette yönünü çevirene kadar rakip çoktan müdahale ediyor ona çünkü ICARDI yavaş bir oyuncu. Zaha öyle değil daha çevik ve kıvrak bu yüzden forvette çoğunlukla Zaha ya yer verilmeli diye düşünüyorum. Hem bu sayede kerem aktürkoglu nün yeri olan sol kanatta problem çıkmamış olur kerem kendi yerinde oynamış olur.
Evet onun da etkisi var tabi. Ama bence oyuncular bu sefer doğru konumlandırıldılar galibiyetin en büyük sebebi budur bence. Kesinlikle oyuncular çok doğru konumlandırıldı bu maçta. Hem diziliş anlamında hem hangi oyuncuların oynaması gerektiği konusunda. Mesela barış Alper olmasaydı onun yerine tete züppesi ilk 11 de baslasaydı kaybedebilirdik bu maçı. Skorun 5-1 olduğuna aldanmamak gerek her şey psikoloji dir maçta. Eğer tete nin hatalariyla oyuncular tedirgin hissetmiş olsaydı 5-1 yerine pekâlâ yenilgi de olabilirdi GS yenilebilirdi
Kesinlikle 🙂
Merhaba @Reykart2 . Sizden bir ricam olacaktı ama özelden söylemek istiyorum.
Ama mesaj atılmıyor
Sanırım mesajlaşabilmemiz için ilk mesajı sizin atmanız gerekiyor
Sadece takip ettikleriniz mesaj atabiliyormuş size
ben zahayı beğenmiyoru bencil kendi başına takılıyor ilk dakklarda bomboş pozisyonda mertens vermek yerine kaleye attı.. adam bencil.. kerem demirbay çok pas hatası yapıyor ön libero ona göre değil. barış sağ açıkta olmalı acilen sol bek lazım.. icardi girdi son golü orta sahadan aldığı topu tika taka yaparak getirdi kerem hıyarı ondan önce vurdu karışmazsa golü atan icardiydi..
Cevap
5Cevap
Maçı çok iyi buldum zaten GS şampiyon olur gibi duruyor bu sene de
satılık diyenler var hala kendi satılık maçlarına bakmadan volkan emre bülent bunlar göstere göstere satıyor. trabzonda gsli oyuncu td başkan yok
Bu çöp zaha önemli maçlarda bok gibi oynar bide bu maça bak
Psikolojik üstünlük kimde görsünler 😂
Zaha meğersem forvetmiş😀
Ugurcanin performansı ne kadar iyiydi ya öyle...
algı yapma pis fenerli
Şaşırtmayan bir Galibiyet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?