Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile lider Trabzonspor karşı karşıya geldi ve bu kritik maçı Trabzonspor, 1-2 kazandı!Galatasaray'ın golünü Alexandru Cicâldău (31') (P) kaydederken, Trabzonspor'un gollerini ise Anastasios Bakasetas (84') ve Edin Višća (90') attı.
Bu mücadelenin ardından Galatasaray, lige tutunma sınavında büyük kan kaybetti ve lider Trabzonspor ise şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor!Siz nasıl buldunuz bu maçı?
Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor: Galatasaray büyük yara aldı! Trabzonspor şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor, maçı nasıl buldunuz?
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Bana ne. İzlemedim.. Ben Türk futbolu için üzülüp sinir olurken takımların adı habire değişecek, ben futbol heyecanımı duyamayacağım, mental ve ruhsal olarak, aritmetik ve stratejik olarak her maçtan tatmin olmamış, aç kalkacağım, net... Ufospor kurarsa belki uzaylı dostlarımız, bir ümit, bir inat, bir yeniden başlayış, net değil...#SunIsUp#Amazing#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
GS de kadro iyi kurulmuyor ben bir taraftar olarsk bile dışarıdan çok net görebiliyorum hataları , tabi ben değil tüm yorumcular da aynı fikirde ve payda da
1- Berkan - Taylan aynı anda saha da olamaz olursa orta saha çöker. Berkan ve Taylan çok iyi oynadığı zamanlar sadece 1 tanesi vardı saha da. İkisi aynı anda olmuyor.
2- morutan şutları iyi çabuk oyuncu ama hızlı değil. adamın şutları iyi snijder gibi ama bu adami kanatta oynatmak çok yanlış 10 numaraya çekip geniş açı vermek , sürekli uzaktan surlarla hem defansı hem de kaleciyi tedirgin etmek.
Snijder dönemini açın izleyin uzaktan 8-10 gol atardi üstüne sert şutları kaleciden direkten döner bizim oyuncular tamamlardi. Defanslar snijder için ayrı markaj yapardı.
Cicildao mos morutan 10 numara ✅✅
3- forvet mohammed , Halil , diagne den biri olmalı ama son maçta gördüm ki Babel mevcut fotvetlerden daha iyi oynadı 😬 ben kanattayken çok soverdim ona , ama forvette ayrı bir Babel vardı , çok net 2 kafa 2 de şutu vardı. 30 dk da , üstelik uzun zaman sonra santrafor oynadı yani sürekli o bölgede oynasa gerçekten müthiş bir performans çıkabilir.
4- kalede şimdilik fatih Öztürk olmalı. Şahsen ben büyük sahalar da kaleci olarak forma giydim ama hic onun gibi goller yemedim 😬
Başkana boşuna kızıyorlar. Adam takımı şampiyon yapacağım dedi, Süper Lig şampiyonu yapacağım demedi. Belli ki takımı ligden düşürüp 1. Lig de şampiyon yapacak. Ayrıca iyi yönünden baksınlar Galatasaray ın müzesinde 1. Lig kupası yok. Hem ona sahip olacaklar hemde önümüzdeki sezon maçlarını TRT den bedavaya izleyecekler.
Galatasaraylı değilim. Buna rağmen onlara cidden üzülüyorum. Böyle bi klüp nasıl bu halde anlamıyorum. Bu maçı da GS maalesef yine iyi oynamadı. TS fırsatı değerlendirip, resmî olmasa kesin olarak kendilerini şampiyon ilan ettiler diyebiliriz.
İlk yarıda sevinen GeSelilerin suratını merak ediyorum. Maçın böyle olacağı belliydi kümeye düşmeye yakın olan takım nerede lider nerede? saçma sapan hakem diye algı kasıyorlar hala.
Dün bir tweet okudumGalatasaray kalesiönce Allah'a sonra yine Allah'a emanet yazıyordu3 büyükler olayına inanmıyorum ben bu gün futbol takımlarına oyunlar torpille transfer oluyorsa türk futbolu ancak bu kadar olur
iyi bir takımız inşallah şampiyonluk gelir. ancak galatasaray gerçekten çok kötü oynadı. 2. yarıdaki hatalar maçı verdi. iki kadro arasında fark büyük.
Fatih terim in enkazı sağolsun bu kadar çöp futbolcuyu nasıl toplamış bir araya hayret kaliteli olan takım kazandı bu kadar basit berkan taylan ptt topçusu
Yani ben Galatasaraylı olmama rağmen macı kaybedeceğimizi maç öncesindede düşünmüştüm rahat kazanır diyordum ts Galatasaray kendi hatasıyla kaybetti maçı kendi verdi diyebiliriz böyle yenilmemizde çok koyuyor
Galatasaray'ı Mustafa Cengiz'in ahı vuruyor. Yazık ettiler adama. İki tür Kanserle savaşarak kulübü şampiyon yaptı bir kere de kılpayı kaçırdılar. Ama sanki insan değilmiş muamelesi gösterdiler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cinconun kazanmasını istedik güzel oynadı ilk yarı ama son 15 dk hiç yoktu takım ve hatalarla golleri yediler. Hamsiler şampiyon olacağına konya olsun onu isteriz...
Yenmek de var yenilmekte ama ben izlemekten zevk alıyorum kim gol atarsa atsın heyecanlanıyorum öyle fanatiklik taraftarlık felan yok bende düz hepsini seviyorum Yenen'e tebrikler kaybedene de canı sağ olsun bir dahakine yener bu böyle gelir gider
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor: Galatasaray büyük yara aldı! Trabzonspor şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor, maçı nasıl buldunuz?