Evet arkadaşlar maç boyunca neredeyse bir tane bile gol pozisyonuna giremeyen galatasaray bugün son dakika golüyle berabare kaldı! Özellikle fatih terim'in haftalardır oynattığı kötü futbol artık hocanın bu işi bırakması gerektiğini gösteriyor... Özellikle son 5 maçta galatasaray'ın kaybettiği 4-3 rizespor maçı, 3-0 hatayspor maçı, 1-1'lik karagümrük maçları galatasaray'ı yarıştan koparttı! Bu saatten sonra galatasaray'ın şampiyonluk yarışına dahil olabileceğini düşünmüyorum... Trabzonspor'a da bir parantez açarak maça yatıp galatasaray'a verecek diyenlere cevap vermiştir! Sitede bir kaç gündür algı operasyonları yapanlar var ve eğer futbol yerine algı yapmaya gelenler olur ve futbol dışında konuşanlar olursa yorumlara müdahele edeceğim... Bu arada maçın golleri 78'de Edgar lee ve 90+5'te emre akbaba'dan geldi! Maçı nasıl buldunuz?
Galatasaray Trabzonspor'la TT Arena'da 1-1 berabere kalarak şampiyonluk şansını büyük oranda kaybetti! Maçı nasıl buldunuz?
Maçı izledim. İlk yarı beklediğimden kötü bir Galatasaray vardı. 2. yarı ilk yarıya göre biraz iyiydik ama maalesef bu 3 puan almamız için yeterli olmadı. Trabzon daha fazla pozisyon buldu, Edgar Le'nin füzesini beklemiyordum. Son dakikada golü bulsak da 1 puan geldiği için şampiyonluk için umudum çok az kaldı.
Galatasaray aslında bu akşam yarıştan kopmadı bana göre, trabzonspor ile berabere kalmak a normal bir sonuç değil. Ama sen son zamanlarda kendi sahanda rizespor'a yenilrsen, hatayspor'dan bir puan alamazsan ve kendi sahanda karagümrük ile berabere kalırsan zaten şampiyon olamazsın! Galatasaray bu saydığım 3 maçtan 7 puan çıkartsaydı şu anda beşiktaş ile 72-72 aynı puandaydı! En kötü rizespor ve karagümrük maçlarını alsa yine beşiktaş'ın 1 puan gerisinde en büyük aday durumunda olurdu!
Yarıştan kopmadık diyebilirim. Asıl olan çok fasat oynadılar yani mücadele yok dogru düzgün pozisyon yok korkum bu futbolu bu haftadan sonra devam ettirmeleri
Bu saatten sonra bütün maçları alsada işleri zor çünkü fenerbahçe'de işin içine girdi! Eğer fenerbahçe haftaya kaşımpaşa'ya takılır galatasaray'da antalyaspor'u yenerse umutlanabilir ama ligde 6 maç kaldı! Bu haftalarda kaybedilen puanları telafi etmek zor... Beşiktaş'ta aboubakar'ın sakatlanması ve sezonu kapatması özellikle son 4 maçta beşiktaş'a büyük sıkıntı yaşatabilir o bakımdan fenerbahçe'nin puan kaybetmesi lazım yoksa aradan sıyrılıp şampiyon olabilir! Bana kalırsa onlarda futbol oynamıyor ama hakem destekleri var tff başkanından dolayı!
Altın degerinde puanlar iş zorlaştı fakat fenerde ahımlı şahımlı futbol oynamıyor malesef Kasımpaşa maçı veriri Antalya Ersun hoca ile büyük takımlara karşı defans yaparak oynatmakta takımı zor olacak bizim için
Kim doğrayacak? Sizin kim olduğunuzu bilmiyorum ama eğer algılara başlarsanız gereken müdaheleyi yaparım! Soru detayını okumadınız galiba! 3 gündür sitede algılarla başımızı şişirdiler hepsi boş çıktı eğer buradan girecekseniz size hemen bye derim! Onun için yorumlarınızı maç üzerinden yapın!!!
Konu kayserispor maçı değil konu bu akşam ki galatasaray trabzonspor maçı! Algıcılara karşı radikal kararlar aldım... Artık maksadını aşan yorumlara diktatörvari müdahelelerim olacak onun için soru detayında uyardım!
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Galatasaray Trabzonspor'la TT Arena'da 1-1 berabere kalarak şampiyonluk şansını büyük oranda kaybetti! Maçı nasıl buldunuz?
En İyi Cevaplar