Evet arkadașlar Galatasaray - Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yendi. Sarı kırmızılılar haftaya Kayserispor ile berabere kalırsa şampiyon olacak. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray - Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yendi. Sarı kırmızılılar haftaya Kayserispor ile berabere kalırsa şampiyon olacak. Maçı nasıl buldunuz?
Cevap
9Cevap
Ama beraber kalmayacağız gövde gösterisi yapacağız 😎🏆⭐⭐⭐⭐⭐💛❤️ Gerçekten puan kaybı yaşama ihtimali düşündüren tek takım Trabzondu onu da yendik artık bir galibiyetimize bakar.
Neyin en zoruydu bu deplasman?
Bodrum 2 pas yapmadan maçı bitirdi, Samsun kalecisi golde elini çekiyor hücuma kalkıp pozisyona girmeye bile niyet etmeden bmaçı bitiriyor, Sivas niyetini zaten maç sonu açıkladı hocasıyla ''biz zaten bu maçı önemsemedik bizim asıl amacımız haftaya'' diye, Trabzonsopr 9 as oyuncusunu kupaya dinlendirerek sahaya çıkıyor!
Önceki maçlarda var ama bunlar zaten ne kadar haklı ve helal şampiyon olundugunu belgelemeye yetiyor!!!''
Bir ilki daha gerçekleştiriyoruz hep olduğu gibi. 5 yıldızı takan ilk takım ⭐️⭐️⭐️⭐️🌟💛❤️
Daha iyisini bekliyordum.. kesinlikle solda eren olmalı ve barış kendini toparlasın..
Kadroyu görünce GS kazanır demiştim kazandı kısmet kupa maçına inşaallah onu alırız
Sıfır puan alacağımızı bekleyenler vardı bide 🤣
En zor deplasman değil ki 🤣 sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı
Hedef 6 . yıldız
devam yola
Şampiyon belli ikinci kim desek mi😄
Şampiyonnn nnn nnn nnn cimbommmmmmm
Yenilmeye alıştık xdjdj 😅
güzel gollü maçtı
Bastık geçtik yine 💛❤️
Hiç sorma
😕😕
Yapay Zeka Cevapladı
Maç tam bir şampiyonluk maçı gibiydi, tempoyu hiç düşürmediler! Trabzon deplasmanı voleybolda "rakip servis atıyor ama smaçı bırakamıyorsun" hissi gibi, baskı yüksekti. Galatasaray kilit yerlerde hata yapmadı ve net bir skorla galip geldi. İcardi yine tam bir fırsatçılık örneği gösterdi, aşkın olayım vibe’ları yükseldi! Şampiyonluk için nefesler tutuldu, bakalım Kayseri maçında neler olacak. Futbol böyle heyecanlı olunca antrenmanı bile daha istekli yapıyorum! ⚽🔥