Evet arkadaşlar Fenerbahçe kadıköy'de Austria wien'i 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek uefa avrupa liginde gruplara kaldı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe kadıköy'de Austria wien'i 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek uefa avrupa liginde gruplara kaldı. Maçı nasıl buldunuz?

İki takım arasında ciddi anlamda kalite farkı vardı. Fenerbahçe baskılı oynuyor, hem ligde hem Avrupa'da eğer Kiev faciasını ve Adana Demirspor maçının ikinci yarısını saymazsak, çok golde atıyor. Ligde bir 10 maç daha görünce net bir fikrim olacak özellikle bu haftaki Konya maçı ve 1-2 büyük maç görmek lazım ama bu dominant oyun devam ederse stoper bile alınmasa ligde ipi göğüsler 1-2 yer 3-4 atar ama en az bir 10 maç daha konuşmam ben, bu tüm kulüpler için geçerli
Arada kalite farkı var ama düşün bu Fenerbahçe'nin ilk 11'i değildi
@Berke_furkan_çelik Yıllardır erken havaya girmekten bıkmadınız mı? Bekle bir 10 maç daha geçsin, sezon başı henüz bu takım ilk 11 değil demekle olmuyor o iş, istersen 1000 oyuncuya sahip ol, her maç özelinde sahaya sadece 11 tanesi çıkar. Son 3-4 sezondur Fenerbahçe geniş bir kadroya sahipti ama bu başarıyı getirmedi. Savunmada ciddi bir sıkıntı var şu an, en iyi stoper serdar aziz kadroda, oda sakatlık yaşıyor sürekli ve biraz daha dişli takımlar gelince, geçen yıl kim min jae nin kestiği atakları kesebilecek stoper yok, alınan stoperler form tutarsa bunu bilemem, bunun içinde biraz zaman lazım.
Kardeşim benim daha önceden havaya girdiğimi nereden çıkarttın
O sezonlarda oyunumuz yoktu şimdi
Profesör Jorge Jesus var
Alacaklar zaten ayrıca görüşüne katılmıyorum geniş kadro önemli 3 kulvarı birden götürebilecek bir kadro var Fenerbahçe'de
Fenerbahçe'nin hücüm hattını ve orta sahasını ne kadar beğeniyorsam bu sezon defansını da bir o kadar beğenmiyorum! Nedeni her maçta gol yemesinden ziyade stoperlerinin fenerbahçe kalitesinde olmayışıdır! Yahu bu gustavo henrique, luan peres ve lemos üçünü toplasan bir tane kim etmez! Szalai'nin aslında öyle ahım şahım bir stoper olmadığı kim gittikten sonra belli oldu! Bence bu takımda elle tutulur bir tek serdar aziz var stoper olarak... Fenerbahçe yarın öbür otobüsü iyi çeken takımlara karşı bu savunmayla süpriz kayıplar yaşayabilir, çünkü bu takım her maçta 3-4 gol atamaz!
Öyle deme Peres çok iyi stoper
Tabi canım atamaz kardeşim daha bu takıma Pedro ve bir tanede golcü gelecek Fenerbahçe önüne gelene 4,5 atar
Yorum yapmak için yorum yapmışsın
@Berke_furkan_çelik Önüne gelene 4 atabiliyorsa bitmiş kiev'e niye ilk maçta gol atamadı? Güldürme beni şimdi 😂 Ben fenerbahçe'nin ön tarafı ve orta sahasını beğeniyorum ama savunması maalesef kötü! Luan peres ile lemos veya gustavo henrique çöpleriyle olmaz bu iş 🤣
O kadar sakat vardı hakem zaten ayrı bir fiyasko King daha ısınmamıştı Pedro yoktu İrfan yoktu ayrıca ilk resmi maçtı şu anda Türkiye'de Peres'den iyi stoper yok ayrıca stoper transferi yapılacak yapılmasa bile zaten Fenerbahce ligin içinden geçecek ayrıca defans hattı kötü değil sadece 1 stoper kötü yoksa beklerimiz çok iyi Ferdi , Alioski , Osayi gibi beklerden biri bile Türkiye'de yok bana göre şampiyonlukta En büyük rakibimiz olan Beşiktaş yokluktan Necip'i stoperde oynatıyor tabii transfer lazım ama Fenerbahçe bu halle ellini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur
@Berke_furkan_çelik Ben fenerbahçe'nin beklerine laf etmedim ki? Bu stoperlerle üçlü oynamaya devam ederse fenerbahçe için fiyasko olabilr... Lemos üçlünün sağ, peres'te üçlünün solunda baya sırıtıyor ve ağır oldukları için arakaya adam kaçıyorlar! Bu stoperlerle fenerbahçe ancak dörtlü oynayabilir...
Senin özelinde demedim bunu ama bizim türk taraftarlar erken havaya giriyor. Kim min jae ilk geldiğinde de kim bu kazma deniyordu. Dusuk bir bonservisle geldi 1 yıl oynadı iyi form tuttu ve gitti, bu yüzden zaman lazım, bugün alınan stoperler bile ciddi form tutup kim min jae gibi yüksek rakamlara gidebilir. Bu beğenilmeyen memiş için bile geçerli, bu adamı vaktinde Barcelona nin almak istediğini ve oyuncunun yedek kalmamak için gitmediğini biliyorum. Bu yüzden 8-10 maç görmek lazım oyuncuları, ummadığın oyuncu form tutar, büyük beklentiler olan oyuncu yoklari oynar mesut Özil gibi, bu futbolun doğasında var. Hepside insan bunların makine değil, alışması uyum sağlaması zaman alıyor milyon eurolar vermen bu gerçeği değiştirmiyor. Sehir degistirsen 6 ay kendine gelemiyorsun, bunlar ülkeler, kıtalar değiştiriyor. Yedigi içtiği değişiyor, arkadaş çevresi değişiyor bu yüzden beklemek lazım tam uyum için, zaten bu yüzden bazı oyuncular Portekizce konuşan kişilerden seçildi hoca ile iyi iletişimi olsun diye, futbol kulübü yönetmek sadece taktikle saha içi ile olmuyor daha dünya kadar perde arkası var. Yeterli zamanı vermezsen bütçe olarak senin 20 de 1 in kadar olan Anadolu takımı sadece birlikte oynama alışkanlığı olduğu için, seni ezer geçer.
Şimdi dediklerinin benim dediklerimle ne alakası var anlamadım ayrıca Mesut Özil gayet iyi oynadı maç kazandırdı eğer onu affetselerdi daha gol kralı bile olabilirdi
Kardeşim sen maçı izlediğine emin misin? Peres sırıtmıyor aksine çok iyi oynuyor ayrıca defans deyince bekler de işin içine giriyor ayrıca Serdar gelicek transfer yapılacak daha önümüzde 1 ay var transfer döneminin bitmesine Fenerbahçe bu stoperlerle sezona girmeyecektir ama Lemos ve Gustavo rotasyonda iş yapabilir
Fenerbahce bu sene cok aşırı istekli görünüyor. Muhtesem futbol var mi tabi ki yok ama sonuçta ligin başı. Ama erken konuşmamak da gerek bence. Rijkaard bize geldiginde ilk 10 resmi macta 40 gole yakin atmıştık. Sonrasi cortlamisti. Bir de sezonun ilk macindan hazir bir takim olmak bazen dezavantaj olabiliyor. Mac ritmi kazanarak ilerlemek bence daha iyi ama şu da bir gerçek ki skora her oyuncu katki verebiliyor ve bu bence iyi birsey. Ulke puani şart ve bu sene avrupada sanirim 3 takim var. Umarim ilerleyebildikleri kadar ilerlerler ve şu ön eleme zirvasindan kurtuluruz. Biz birbirimizi yerken avrupanin s.. tiriboktan ulkeleri bizi geçti. O yuzden hepsi basarili olsun artik
Tebrik ederim ülke puanına ihtiyacımız var bir zamanlar şampiyonlar liginde 2 takım birden göndermişliğimiz vardı şimdi sadece şampiyoh olan takım oda 4 eleme turu oynayıp geçerse gruba kalacak bu üzücü baya çöküşteyiz
Cevap
11Cevap
Güzel maçtı beğendim
Maçı eşimle exxen'de izledik fenerbahce çok iyi oynadı. İlerideki maçlar için umut verdi bence. Arda'yi çok seviyor taraftar onu anladım
Bu sezon çok farklı birtakım var karşımızda İnşallah bozmadan devam edip bir sonuca ulaşır tebrik ediyorum takımımı
Ismail ve irfan in attığı ilk gol şans hakanın golü defans hatası irfan in son golü muazzamdı. Rakip çok zayıftı sonuç normal.
Normal değil o kadar rotasyon vardı
Fenerbahçe efsane oynuyor. Jesus iyi hoca kendini belli etti
Maç muhteşemdi Rossi, Mert Hakan, Arda Güler takım bu sene müthiş
Geçen sene avrupa ligine gitti de ne oldu. Ama içimden bir ses bu sene başarılı olacak diyor.
İzlemedim de umarım bir kupa da Fener getirir ülkemize Uefa 🤩
Maç 10da sanıyordum izleyemedim. Özeti nerden bulabilirim?
Canlarım nasıl yenildi üzüldüm ama fenerin oyuncuları dünyaca başarılı starlar belliydi zaten
Herkes kesin rakip dandik falan diyorlardır Adana zorduda ne oldu? diye sormak istiyorum
Helaaal yiğitlerime der susarım smsm
Çok itici antipatik birtakım
Türkiye'nin en büyük takımı ve en çok kıskanılan spor takımı
W5ydwhhawgfajjsşjefsjasgs
Neyine gülüyorsun Fenerbahçe her zaman durdurulmak istendi eğer siz bu kadar suikasta uğrasaydınız şimdiye adınız yoktu Bütün branşlarda olan aynı zamandada şampiyonluğa oynayan bir kulüp bana sadece 2 sporda olan takımları anlatma futbolu bilmiyorsan konuşma her ağzı olan konuşmasın
Ne oldu söndün mü? Büyük balonlar büyük iğnelerle patlar sizin kaderiniz bu
Yav sen ne anlatıyon kendi kendine
Okusan anlarsın
İzlemesi keyifliydi
Normal sonuç.
Normal değil kadronun neredeyse hepsi rotasyondu
Suwuwiwiwiwi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?