Fenerbahçe 10 kişi kalan Kasımpaşa'yı 6 golle yendi. Genç yıldız Arda Güler de bu maç 2 gol kaydetti.

Fenerbahçe 10 kişi kalan Kasımpaşa'yı 6 golle yendi. Genç yıldız Arda Güler de bu maç 2 gol kaydetti.
Ümraniye beraberliğinden sonra bu güzel oldu. Özellikle genç yetenek ve genç yaşta 10 numaralı formayı giyen Arda'nın golleri de harikaydı. Geleceğin topçusu
Fenerbahçe bu futbolu oynamaya devam ederse, belki de lig tarihinin en erken şampiyonluğunu elde edecektir. Ayrıca Arda Güler'i can-ı gönülden tebrik ediyorum. Tüm Fenerbahçe taraftarları senin ayağına kurban olsun be çocuk !!!
Cevap
26Cevap
Güzel maçtı
Kasımpaşa biraz zayif kaldı. Fark aldatmamali.
Arda ise Türk futbolunun adeta fenomeni haline gelmiş son derece sevilip umut bağlanan birisi. Nazar değmesin bu çocuğa m Böyle devam ederse dünya futbolunda ülkemizin markası haline gelir.
Güzel maçtı , keşke Kasımpaşa o kadar erken eksik kalmasaydi o cocuk adına üzüldüm. Fenerli olarak sevindim ama skor bizi yanıltmasın. Geçmişte 9 kişi kalani da yenemedik ama bugün 10 kişiye 6 attık. Belkide subliminal bir mesaj.
İstanbul Takımlarının (FB-BJK-GS ve Diğer Şovalyelerin) Anadolu Takımlarına Yenildiğini gördüğüm de Mutlu Oluyorum İnşallah Seneye de bir Anadolu Takımı Şampiyon olur da İstanbul Takımlarına ders olur
Ardayı. emre mor. Salih ucan. Gibi messi falan diye diye abartacaklar. Oda söhreti görüp amacından cıkacak. Kimse ronaldo gibi istikrarli degil parayı söhreti bulan oynamıyor
Kasimpasa 10 kişi kalmasaydi fb yine farklı olmasada kazanırdı. macta king valencia arda emre iyidi
Bence valencia ve gustavo dışında herkes mükemmeldi
Hakemlik bir şey yok, kırmızı net doğru karardı, kırmızıdan önce de Fenerbahçe'nin fark atacağı barizdi keza 1-0u bulmuştu erken dakikalarda.
Arda'yi tebrik ediyorum, genç yaşta iyi parladı bu çocuk önü açık
Gerçekten izlemesi çok keyifli bir maçtı. umarım hepte böyle devam eder. beklentimizden fazlasını verir bize.
Galatasaray liyim ama bu çocuğa sahip çıkılmalı gerçekten yetenekli
Arda guler sayesinde cidden daha iyi yereler gelicegini dusunuyorum takimin 🤠
Rakipler çatladı 😂😈 hemen hakem demişler de tertemiz maç oldu yönetildi düşmanlar çekemiyorlar malum puan kaybedince 2 küçük takım 😂
kasımpaşa kötüydü ama Ardaya helal olsun umarım şımarmadan devam eder kariyerine geleceği parlak
Arda iyi çocuk
Kasımpaşa forwet oynayan oyuncuyu ne hikmetse, savunmada denedi... O da kırmızı kart gördü. Oyuncu geçen hafta da oynamamıştı... Ayak oyunları başladı. Bu yıl şampiyon Fener.
@aerolite Fetullahçı olan hepsi güzel kardeşim... Fenerin vukuatları malumdur. "Erdoğan olmasaydı küme düşerdik" diyen " Ne yaptımsa Fener için yaptım" deyip, "Tarlaları süren"... Eskişehir ve Sivas... unutmayalım... Aziz YILDIRIM... şikeden o yıl Fener AB kupalarına alınmadı.
Bu arada Fener düşmanı da değilim. Fener yoksa, bu ülkede futbolun da anlamı yok. Seyirci yok, rekabet yok. Onu da bilirim. Ayrıca Kurtuluş Savaşındaki misyonunu da. GS ve BJK misyonunu da... Eleştiririm ama Fener'siz olmaz. Kafaya oynasın sürekli. Hak etsin. Şampiyon olsun.
Bu maçı izlerken bide arda iki güzsl atınca insan orgazm oluyor
Arda'yı Galatasaray'a verme şansınız yok mu ya? Maşallah çok sağlam futbolcu, en güzel yerlere gelir inşallah.
Yakışır Fenerime 💛💙
Aynen öyle 💛💙
Bir adanademirsporlu olarak gururumuz Arda Güler'e kariyerinde başarılar diliyorum.
Kiev’i eleyemediler benim için bu senede yok sayılırlar
rahat kazandık.
Arda doğru yolda
kırmızı kart doğru karar, son adam ve net gol
Normali bu olmalıydı zaten
Gustavo henriqe den olmazzzzz
Fener sampiyon mu şimdi
Keşke 3.5 üst oynasaydım. Bugün 12.500 kaybettim
hakem...
Ya bi git
Olması gereken buydu
Kkkk kkkk kkk