Tamam bunlar çok önemli değil belki ama ben dikkat ediyorken onun da dikkat etmesini istiyorum. Ayrıca yanyana bir garip duruyoruz. Arkadaşlarım dalga geçiyor, hiç uyumlu değilsiniz diyorlar. Onu spora ikna etmek istiyorum, nasıl yapabilirim?

Tamam bunlar çok önemli değil belki ama ben dikkat ediyorken onun da dikkat etmesini istiyorum. Ayrıca yanyana bir garip duruyoruz. Arkadaşlarım dalga geçiyor, hiç uyumlu değilsiniz diyorlar. Onu spora ikna etmek istiyorum, nasıl yapabilirim?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Mkkl öyle arkadaşların başkasının ağzına göre ilişkisine ayar vermeye çalışan kişiylede hayat yürümez
o koca göbeğinden ve iğrenç yağlarından kurtulmazsan senin göbeksiz ve fit olan halini bulurum de
Oha o kadar da değil çok üzülür %90 küser
@kimoldugumusormayinÜzülünce yemeden içmeden kesilir kilo verir işte
@kimoldugumusormayin şahsen bana böyle diyen eşim olsun 1. İş olarak ondan ayrılırım sonra spor yapar fit olur gider başkasıyla evlenirim
Hayatini arkadaşlarına göre yaşayacaksan brawo nasıl bi aptallık bu böyle...
İçinde o istek yoksa ikna edemezsin spor herkesin harcı değil çünkü. Ama zorluyabilirsin benim için yap de mesela yapmaz ise sen beni sevmiyorsun kendinden soğutmaya çalışıyorsun gibi şeylerle baskı kur
Göbekli ve kilolu almışsın niye şikayet ediyorsun şimdi
Şuna bak ya kendi cinsim resmen acımasızca davranmıs kendilerine yapılsa zorlarına gider ama baskası için sağlam kırıcı yorumlar yapmıslar cidden ayıp ya
Çok seviyorsun ama dış görünüş olarak uymadığınızı düşünüyor hatta bunu söyleyen arkadaşlarına mı kulak asıyorsun?
Direk birak, tersi de bende var ve evliyim ve düzelmiyor asla bırakamıyorum da
Başta hayatına almıcaktın şimdi neden rahatsızsın
fit birini bul
zorlamaya gerek yok
Iyhh
Söyle
seven her turlu sever ister gobekli ister gobeksiz
İstemesi lazim
ez onu
Sevgini kullan
İçinde yoksa olmaz