#kafamıngüzelligi

Eskiden doğada yaşayan insanların yaptığı hareketlere en yakın deneyimi veren şey daha faydalıdır.
Bu bakış açısına göre gerçek hayatta yaptığımız hiçbir hareket, tek bir kasa odaklı değildir. Bu yüzden makineler değil, serbest ağırlık ama izole değil bileşik egzersizler ile diyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Mühendislik yapımı dediğin makineler, antrenörler ve bu işe gerçekten kendini verenler ile beraber tasarlanıyor. Çoğu serbest ağırlık hareketi, güçlü eklemlere ihtiyaç duyar. Minimum sakatlık riski ile çalışmak için makineler en sağlıklısıdır.
Kendisine güvenen ve profesyonel seviyede çalışanlar her zaman serbest ağırlığı seçerler. :)
Alışma sürecinde yA da hareketin doğrusunu yaptığından tam emin değilsen makina idealdir. Aksi durum söz konusu ise serbest candır.
Şahsen serbest ağırlık kullanıyorum ancak ilk başlayan kişiler için makinelerin daha iyi olduğu kanaatindeyim.
Serbest dambıl yeter
Ben makina kullanıyorum. Kaldırdığın ağırlığa 5 10 kilo kendi ağırlığını da koyuyor, güzel oluyor.
Profesyonel değilsen serbest ağırlık daha iyi , makinede ağırlık sağa veya sola kayabiliyor.
Serbest kesinlikle daha etkili
serbest ağırlıklar
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş