Merhabaa 🌸
Isınmadan spora başlamak bence sporun verimsiz geçmesini sağlar. Siz spordan önce en az kaç dakika ısınıyorsunuz?
Isınmadan spora başlamak bence sporun verimsiz geçmesini sağlar. Siz spordan önce en az kaç dakika ısınıyorsunuz?

Benim yaptığım spor bir evdeki koşu bandında koşmak bir de birkaç bölgem için çalışmalar yapmak. Bunlardan önce bir ısınma hareketi yapmıyorum çünkü kaslarımı incitecek şeyler yapmadığımdan gerek duymuyorum. Bak bu da doğru bildiğim yanlışlardan birisi olabilir.😃
Yaparım tabiki de kasları tehlikeye atamam çünkü. Bazen ani hareketler ani düşüşler olabiliyor ısınma olmazsa lifler zarar görebilir.
Isınma hareketi yapmadan spor yapmam. Hatta ısınma hareketleri süresini oldukça uzun tutarım. Daha önceden ısınmadan spor yaptığım için sakatlanmışlığım var. Rahatsız edici bir durum. Aşırı önemsiyorum..
Cevap
23Cevap
Evet hic degilse 5 dakika esneme hareketi yapmak ideal
eğer bölgesel antreman yapmıyorsam ve uzun ara vermediysem gerek duymuyorum
Eskiden hiç yapmazdım. Acısını 2,5 yıl çektim. Artık ısınmadan spor yapmaz oldum. :)
Evet, olası bir sakatlıktan korunma adına mutlaka yaparım..
spora başlasam :\\ zaten hergün ısınma turları atıyorum ancak bir türlü spora başlayamıyorum
Egzersiz olmadan spora asla başlamam. Kas ağrıları daha fazla olur yapmadan başlamak.
Hayir... sadece 3 set barfix cekerim bu bana yeter. Isinma icin.
Isınmadan yapılan spor kaslara zede verir ve sonrasında o kası kullanmanızı olumsuz etkiler
Isınmadan spor yapan varsa sakatlığa davetiye çıkarır.
Dikkat etmeye çalışıyorum diyelim her zaman yapamıyorum
Isınmadan spora başlamam
Doğru olan da bu zaten 👍
Evet önce iyicene ısınırım sonra bidaha ısınırım sonra bidaha ısınırım ondan sonra spor 🐅🐅
Elbette yoksa kaslari yipratir ve sakatlik cikabilir
tabiki yaparım ayrıca ben sevişmeden öncede ısınma egzersizi yaparım
Evet spor yaptığım dönem yapıyordum
Koşuyorum onuda ısınmadan sayıyorum
Koşu yapılmadan ekzersiz yapılmaz ki
tabi yoksa sakatlık falan olabilir
12 numara hareket yapardım önceden
Spora yürüyerek gittiğim için yapmıyorum artık
Balon gibi mübarek erik erik
Evet yaparım
Yapmam
Yapıyorum