Hiç evde spor yaparak kilo vermeye çalıştınız mı?
Zor değil mi?
Zor değil mi?

Zordu ama başardım evde 20 kilo verdim bir 10 15 kilo daha vercem. Daha önce spora gitmiştim orada da 10 kilo verdim sporda yaptığım hareketleri evde yaptım toplam 30 kilo verdim
Çok iyi vermişsin, şu an kaç kilosun peki?
Vermeye çalıştım veremedim ama belli bir dönem geçirdim o dönemde açıkçası kendi odamdan bile çıkmıyorum yemek filanda yapmıyordum yani düzenli bir şekilde psikoloji bozukluğu ile insan çok güzel kilo verebiliyor spor ya da diyet bunlara gerek yok
Demir eksikliği yaşadığım dönemde bana da böyle olmuştu ama ben kilo almıştım
Hayır hiçte zor değil. Yalnızca azim ve kararlılıkla devam etmek gerekiyor. Erkekler için kas yapma isteği varsa çokça zor, ama bir kadın için kilo vermek evdeki egzersizler ve ip atlama ile mümkün
Teşekkürler💃
Aralıklı oruç la hem sağlıklı hem kolay
Evet onu yapıyorum. Akşam 8den öğlen 12 ye kadar sadece su 😬
Ben en geç altıda bırakıyorum , öğlen bir.. en erken dörtte kesiyorum.. bir ayda 5 kilo verdim
Öğünlerin kaç peki?
Günde 2 öğün yapıyorum.
Bnde iki öğün yapıyorum ama erken kapatıyorum saati.. en erken dörtte.. tatlı fonda yiyorum
4 de çok erken değil mi. 😳
Akşam 8 normal gibi. Öğlen 12 ye kadar aç kalıyoruz.
Yani 16 saat oruç 😅
Ben 20/4 yapıyorum
Cevap
21Cevap
Tabi ki ama zor
Kilo almaya çalıştım baktım olmuyor, saldım kendimi. Bir halt yiyemiyorum şimdi de kilo alamıyorum, veriyorum habire. Ulan her haltım bir garip he.
Belki de psikolojik sorunlar yüzünden iştahın yoktur, buda kilo vermene neden oluyordur. 😐
Yok ya onunla alakası yokta iştah mı olur bu sinir ile? Ben de bu sinir varken kesin tahtalı köye giderim. :D
Nickinin hakkını veriyorsun demek 😂
Biraz daha relax, sana dinlendirici şarkı atarım kendine gelirsin 😂
Atsana valla iyi olur he. :D
Hareketli olsun, yabancı olmasın. :D
Yabancı şarkı beni sarmıyor.
Tüh spor yaptığım için son zamanlar da listem hep yabancı ama dur aklımda bir şey var atıyorum 😂
Şarkının adına bak bayılacağım şimdi. :D
Bayılmaman için asabiii hatun 😂😂
Yine de güzelmiş ama teşekkür ederim. :D
Rica ederim 🌹
Zumba yap ben zumba yaparak 1 ayda 5 kilo vermiştim 😄 şimdi yapacak vaktim ve halim olsa yapardım ama istersen sen benim yerime de yap 😄
Tabii ya senin için de yaparım sen yeter ki iste 😅
😄😄 yap yap çok zevkli bir zayıflama yöntemidir
Son durumum pp deki gibi. Bana şu an diyet ve kardio lazım 😬
Aynen ama Yemegine icmene de dikkat edersen zayiflarsin
Teşekkürler ruhsuz 😬
Ben oldum olası normal kilodayım. Spor yapıyorum düzenli evde ya da dışarıda.
Yeterli ve tek başına kalabilecrğin bir alanın varsa zor değil aksine daha rahat, kolay ve huzurlu oluyor
Arada bir spor yapmaya çalışıyorum evde. Sadece sürekliliği yakalayamadım ne yazık ki.
Evde de spor yapiyorum evimin karsisindaki fitness salonunda da. Kilo alamiyorum sorun orada yaa 🥹
Kesinlikle evet. Ablam on kilo verdi ama burada asıl yapmanız gereken yememek değil düzgün egzersiz yapmak, hareketli olmak. Başarabilir siniz🙂
Teşekkürler :)
veril. 30 kilo verdim ve hepsi kontrollü beslenme ve düzenli egzersiz ile oldu.
3 haftada 7 kg vermiştim YouTubede efe fitness diye adam var 8 dk de 1500 kalori yaktıran diye çok zor antrenman ama hergün evde yapıyordum bazen günde 2 defa yaptığım oluyordu
Spor yapmadan da kilo veriyoruz nasıl ama çözemedim 😂
Spor yapmadan nasıl veriyorsunuz Allah aşkına söyleyin 😂😂
Strestendir bence öyle diyet ve spor yaptığım yok 😂
Thakxxx😊🙋♂️
Ricazz🙂
Evde spor yapmak gayet rahat kolay ve keyfli bununla ilgili zorlanmak bence biraz üşenme ve iradeyi caydırmayla alakalı diye düşünüyorum
Verilir de Çok geç uzun sürer Dışarı çıkıp Koşu Yürüyüş daha etkili olacaktır Özellikle Koşmak Tempolu
Sağlam iraden olması gerekir evde spor yapıp kilo vermek için
Ben çalıştım. Ve verdimde. Zor oluyo evet ama azimliysen. Ve kafana koyduysan. Herşeyi yapıyorsun zaten.
Kaç kilo verdin?
@hayatkaradag 50 den 45 e düştüm. Ve 5 senedir. 44-45 hep aynı kilom ne alıyorum ne veriyorum. Sadece spor değil tabi yediğine içtiğinede dikkat edeceksin. Ben mesela dikkat etmediğim an kilo almaya meyilli vücudum.
Boyun kaç ki? 45 kilo çok zayıf değil mi?
@hayatkaradag minyon ve kısayım o yüzden kilom şu an ideal
evde tek başına spor yapabilen biri zaten kilo almaz
Kilo almaya çalışıyorum tam tersi. Verilebilir.
İzmir de anlık deprem olmuştur. Fena sallandık
3 ayda 10 kiloya yakın yağ yaktım şimdi kas kütlesi kazanmaya çalışıyoruz hayat garip
17 kilo vermiştim (yağdan vermiştim) evde spor yaparak sağlıklı beslenerek gayet de verilir isteyen verir bence
4 saat uyu normal günde ne kadar yiyorsan ye durmadan hareket ediceksin tüm gün. Kilo vermek bu kadar basit sadece tembellik sorunu var insanlarda.
Ben sporla verdiğimi gördüm ama uzun süre devam ettiremedim biraz gayrete bağlı
8 kilo vermiştim evde spor yaparak
Evet hareket edersen zayflarsın
Sanmam hiç uğraşmadım
Evet 2 ayda 6 kilo vermiştim bu mümkün
Kilo almaya çalışıyorum vermeye değil 😩.
Hayır ya yerimden kalkmaya üşeniyorum ben:(
Kilo almaya çalışıyorum.
Kilo vermek başlı başına zor bi eylem
Evet ara sıra yapıyorum
Kilo almak istiyorum 😂😂
Verebilirim sağlıklı beslenerek.
Verilir ama sıkılaşmak için evde sporda lazım.
1 ayda 10 kilo verdim evde, verilir
Evet, geçen sene 3 hafta 6 kilo vermiştim.
Gayet evde spor yapılır yogaya davet ediyorum
Evet verdim de
Verdim
Tanıdığım biri var, kas yaptı.
Evet başardım.
Kilo almaya calistim
Evet verilir
Azimli olan heryerde verir
Verdim.
Vucut bile yaptim home gym 💪🏻
Agzını tutun sürece heryerde verebilirsin kilo
Hayır hiç yapmadım