Bisiklet sürüyordum bayadır ama sadece 1 kilo verebildim daha da sabitlendi inmiyor eskisi kadar ekmekde yemiyorum ama niyeyse 3 kilo aldım zaten genetik olarak kilo almaya yatkınım ama uzun zamandır kilom sabitti az yediğim halde böyle oluyor kilonun yarısı bacakta zaten ve vermesi de zor oluyor
Bence çok iyi durumdalar ama illa daha da incelteceğim diyorsan bölgesel zayıflama egzersizleri gerek. Ama bunları uzun süre ve istikrarlı yapmak gerek. Buna rağmen bazen sonuç alınabiliyor o zaman da profesyonel hizmet gerekiyor maalesef.
Bacak inceltme hareketleri birçok sporda yer alır koşu yürüyüş pilates kick boks gibi sporlar bacaklarda sıkılaşma sağlar ve incelme etkisi oluşturur hergün kardiyo yapabilir kondisyon bisikleti veya doğa bisikleti ile çalışabilir tempolu yürüyüş veya koşuyu tercih edebilirsin.
Sana ciddi anlamda etkisini gördüğüm bir şey önermeliyimki bu kesinlikle parklarda belediyenin spor aletlerinden olan bacak aleti bir geri bir ileri olan bunu bir ay devamlı olarak yap dua edersin bana
Fazla da bi dengesizlik yok gibi. Şunu önerebilirim. Eğer ki çabuk kilo alıyorsan bi uzmana gidip gıda testi yaptır. Vucüdüna ne yarıyor ne yaramayıp kilo aldırıyor öğren. Ona göre bi yeme içme planı yap
Kalori hesabı yapmalısın, aldığın kaloriden daha çok kalori yakmalısın, bence şu an güzel görünüyor fit ama yine de squat gibi egzersizler deneyebilirsin
Sende sadece iç bacak var biraz Genel olarak iyi duruyor. İç bacak egzersizleri yapar düzenli ip atlarsan ve birkaç temel düzey hareketleri uygularsan daha da ince olucaktır
Ve güçlü ölürsün Atıyorum 70 kilo yağlı bir bedenle 70 kilo kaslı bir beden bir değildir 70 kilo kaslı beden fit gözükür Kas yaparken aldigin yağı yakınca Efsane fit bir görünüm olur