#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Ferrari bu sene Komple bir araç yapmış. Hem hızlılar hem dayanıklılar. RB dayanıklılık sorunları yaşadı ama sanırım bu sorunun üstesinden geldiler. Miami GP pist yapısı gereği RB'ye daha uygun ama asıl sezon İspanya GP ile başlayacaktır.
Gelişim yarışında RedBull en iyi takım. Ferrari gelişim yarışında geri kalmazsa, geçen seneki bir mücadele izleyebiliriz Leclerc ve Max arasında. Ama RB'yi ve Max'ı şu an daha yakın görüyorum şampiyonluğa.
Ağzınızdan harika cümleler çıkıyor.
Fanatik RedBull taraftarıyım. Tabi ki Max'ı çok seviyorum. O harika bir pilot. Geçildiğinde hemen cevap veriyor. <3
Ben Ferrari taraftarıyım 99'dan beri. Michael Schumacher'den geliyor takibi Ferrari sevgimiz.
Ama Ferrari Markalar şampiyonu olsa bile, Max'ın sürücüler şampiyonu olmasını isterim, çünkü Max'e daha çok sempati duyuyorum Leclerc'e oranla ve geçen sene Mercedes'in hakimiyetini sonlandırdığı için, ayrıca seviyorum. Tabi sürüş tarzı ve Agresifliği de bize Schumacher'i hatırlatıyor, orası sevmek için apayrı bir neden.
<3 Harika yorum..
RedBull yine şampiyon olur umarım
Sen sürekli yorum yapabilirsin.
RedBull kazansın evet evet. :)
Teşekkürler :)
Cevap
11Cevap
Hayır tabii ki ne münasebet. Biz şampiyon olacağız essereFerrari. Charles da yeni şampiyonumuz olacak 2007'den beri bekliyoruz max kumda oynasın o motorla 😂
Kumda oynadığı motorlar mercedes şampiyonluk serisini sona erdirdi. :) <3
Honda motoru değil M. Masi denen dünyanın en beceriksiz yarış direktörünün verdiği skandal karar sona erdirdi. Sezonun son 5 yarışında mersolar ağlak lewisle rbr'yi denize döktü 😂 cota'dan lider dönüp şampiyonayı kaybeden ilk takım olacaktınız neyse bizim işime geldi tabii lewis denen ağlak MSC'nin rekorunu geçemedi ❤
Resmen son 2 tur kala Hamiltonu kendi yöneticileri yedi. :) :D
Max Verstappen ne yendi yaa. :) <3
Formula 1 i seven bir kadın ❤️❤️❤️ ferrari pilotları biraz daha yetenekli olsalar daha zor olur
Teşekkür ederim. :)
Ama ben ferrarici olduğum için ferrariye geçerse severin anca 😊
Verstappen’i sevmiyorum baştan söyliyim. Bence yeterince olgun bi pilot değil ve yarış tarzından hoşlanmıyorum. Mercedes güçlenirse mclaren ve alpine aşağıdan bastırrsa muhtemelen verstappen in daha çok hata yaptığına tanık olucaz
Redbull da Max verstappen bu sene yine favori Perezle güzel ikili oldular şu an Ferrari pilotu Charles Leclerc zorlayacak gibi duruyor Mercedes bu sene kötü başladı McLaren Lando Norris iyi
Aracı iyi olan kazanıyor. O araçlara maymun koyun galip gelir rekabetçi araçla.
Kafasının arkasında büyük bir benzin deposu olan, saatte 340 km/s giden bir aracı kullanmak mı kolay :)
Fırtınalı sağanak yağışla başlayan bir havada Niki Lauday yı kaybediyorduk.. Efsane ölüm döşeğinden 6 hafta sonra yarışlara katıldı. Yani bu aralara hızlı giden bir tabut. :)
Alonso Avustralya’da yaptığı kazada burnu bile kanamadı. Örnek verecekseniz yakın zamanda verin. Japonya gp hava şartlarına göre yarışın durdurulması gerekiyordu. Durdurmadılar. Fianın ihmalciliği bianchi hayatına sebebiyet verdi. Burada aracın değil fianın ihmali yüzünden öldü.
Verstappen çok iyi pilot ama geçen seneden de hazırlanan Ferrari bu sezon çok iyi durumda ve Leclerc şampiyonluğun en büyük adayı diyebiliriz
Sonuna kadar Hamilton <3
@KimiRaikkonen Yani eski bi Mercedesçi olarak ismini kimi yapman, tabii Coulthardda daha iyi di Kimi de aynı şekilde :D
O artık buraya gelemez :)
seneye kimi raikonenen bırakmaz
Yaşlı kurt buz adam efsane Kimi. :) <3
hayır geçen sene de esmedi ki çirkeflik yaptı hamiltona hiç sevmiyorum bu adamı bu sene ferrari araçları çok hızlı lerclerc rahat şampiyon olacak gibi
Alakası yok :)
çok alakası var hamiltona çok kez temas etti bilerek çok çirkef biri :))
Sen öyle dedin ya, şimdi tüm dünya medyası hatalarının farkına varıp olayları araştıracak. Böyle bir iddia var mı yok mu diye. :)
objektif olursan sende söylediklerimin doğru olduğunu kabul ederdin :) geçen sene final yarışında hamiltonun hatası vardı ama ondan önceki yarışlarda çok temaslı yarıştı virajları dışardan aldı kural ihlali yaptı çok kez
Tamam sen kazandın ;)
Buda firmamızdan sana bir ikramımız.
www.youtube.com/watch
Fırtınalı Eser
Leclerc götürebilir bu yıl
başarı sürücü..
ama zor :)
Eser
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?