Evet, seviyorum. Takip ediyorum.
Sevmiyorum.
İlgimi çekmiyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Senelerdir tek takımlı turnuva oluyor. Sene başında antrenmanlarda herkes birbirine yakın gibiydi ama Fernando Alonso'nun rekabetçi bir araçla yarışması dışında bu sene yine pek bir numara olmayacak gibi. Belki 8. yarış civarı geliştirmelerden sonra takımlar toparlanır da Verstappen'in Peres kazması ile rahat rahat şampiyon olması engellenir diyeceğim ama Hamilton'unkine benzer bir dominasyon saçmalığına girilecek gibi
Ulan Schumacher bile Kimi Raikkönen'den son yarışta 2 puan farkla şampiyonluk kurtarıyordu zamanında, Alonso falan da yine Kimi ile çok büyük mücadeleler atlatmıştı ondan önce Hakkinen hep şampiyonluğu zorluyordu.
2012 civarı Red Bull ile Vettel'in hiçbir rakip olmadan F1'i öttürüşünden beri Formula 1 yeni regülasyonlarda en sıkıntısız aracı altına alanın geri kalan herkesi rahat rahat sürklase ettiği bir hale geldi. Geçen yıl en azından mücadele vardı bu sene aynısı olacak gibi
Geçmişte, Hakinen, Schumacher, Montoya falan varken deli gibi izliyordum, Sabah 04.30 kalkıp Malezya yarışını bile, Koyu Schumacher hayranıydım, kazadan sonra uzun bir sure bıraktım, ama son 2 yıldır yine izlemeye başladım, Werstappen i sevmem, yine Ferrari taraftarıyım ama bu defa Charles Leclerc i destekliyorum kendimce
Cevap
35Cevap
Ben bazen izlerim
Evet çok severdim ve takip ederim geçen sene Verstappen'in son virajda Hamilton'u geçip şampiyon olması belki de Formula 1 tarihinin en heyecanlı olaylarından biriydi
Schumacher - Hakkinen ikilisinden sonra hayatımdan epey uzaklaştı yarışlar. Arada denk gelirsem, haberlerini okur; özet izlerim.
Çok kötü yarış oldu sürekli red flag falan durdu yarış 4-5 kez seyie zevki 0 dı alonsoya üzüldüm DNF yedigi için
V8 makıneler varken sevıyordum. Emısyon ayagına ufak hacimli makınelere gectıler pek izlemiyorum.
Denk gelırse acar izlerim
Hakkinen - schumacher zamanlari cok iyiydi. Ya onlar cok iyiydi ya da o sira lise yaslarinda ilgimizi cekiyordu simdi cekmiyor olabilir
Seviyorum hemde çok bunun için sabahın köründe kalktım ama biraz rekabetçi olması lazım bu yıl rekabet yok pek
Bahryn gp o kazandi sasirmadik adam yapiyo bu işi
Sevmiyorum. İnsanların canlarını ortaya koydukları her spordan yarıştan nefret ederim
Eskiden Lewis Hamilton vardı vay be şimdi de bu konuşuluyor.
En sevdiğim spor. Keşke Alonso şampiyon olsa
dünkü yarış çok sıradışıydı, yarış komiserlerinin aldığı karar vs
Eskiden yaklaşık 10 yıl önce deli gibi izlerdim şu sıralar takip etmiyorum.
98'den beri. Her ne kadar Schumi sonrası eskisi kadar izlemek keyif vermese de.
Kazananı belli bir oyun haline geldi, F1 smurflüyor adam mk.
Yarışlar heyecanlı olmuyor izliyorum ama zaten hep bu eleman kazanıyor.
Yarisi degilde yarisanlari seviyorum. Cok yakisikli drgiller mi. Harikalar ya. Analar ne evlatlar doguruyo. Efendiler hep guluyorlar komikler hirslilar fitler. Daha ne isteyeyim
Ayyy hele bi ham ham var ki offff.
Ah ah ölürüm ben bu gözlere. Formula yarışlarına başlama sebebim. Ama genel olarak Formula yarışlarını severim, heyecanlı oluyorlar.
Senle bi f1 analiz yapılır gibi yaa
Pekale Max Verstappin bu sezon surebilmesi icin ehliyetinin maliyetini bilen veya tahmin edebilenleri dinlemek isterim 🏎️🏎️
Formula 1 bende bir tutku. Herhalde 18 yasindan beri izliyorum
Formula araba yarışlarını severim
Redbull yüzünden artık sıkıcı bir hal aldı
Olacagi belliydi zaten💅🏻
Nerdeyse her yarışı izliyorum
99 sezonundan beri izlemediğim yarış yok
Fakat çok takip edemiyorum
Takip etmiyorum ama göz atarım bir ara
Motor yarışlarını seviyorum
Hiç mi hiç ilgimi çekmiyor
Adrenalin en sevdiğim
Abartıldığı jadar bişey olduğjnu sanmıyorum
ilgimi cekmiyor diyenler cok sey kacırıyor
Takip etmiyorum
Seviyorum ama kuralları bilmiyorum
Michael Schumacher zamanında seviyordum..
Keşke İzmire de pist yapsalar çok güzel olur
evet seviyor ve takip ediyorum.
Erkek yaaaa üff yakiskliiii
Kes lan varoş uzak dur kocamdan
Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok
Schumacher gittikten sonra saldık..
Heyecanlı oluyor
Ewet lecrec haraniyim
takip etmiyorum
Hiç sevmem
ilgimi çekmiyor
Evet takip ederim