Formula 1'de şampiyon Max Verstappen oldu! pic.twitter.com/S7AQKorRgd
— BPT (@bpthaber) October 9, 2022

Evet, severek izliyorum.
Takip etmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Formula 1'de şampiyon Max Verstappen oldu! pic.twitter.com/S7AQKorRgd
— BPT (@bpthaber) October 9, 2022

Bu sene ne oldu Mercedes e anlamadım, Fabrika iyi çalışıyordu. Ferrari iyi başladı sonra motor kısmında sorun yaşadılar. Kibirli Max. Verstappen kazandı sevmediğim biri. Kibirli, burnu hava da ve soğuk kişilik. Hamilton eski günlerinde değil 🙄 Bu hafta Meksika, sonra Brezilya. İnşallah 2023 de daha güçlü dönecek Mercedes ve Ferrari ❤💙
Cevap
26Cevap
Evet izliyorum sevindim şampiyon olmasına
Takip etmedim ama gerçekten hak etmiştir. Bu yarışlar çok zor. Bravo Verstappen!
Dünyanın en hızlısı o artık!
Ondan daha iyisi yok. O bunu 4.5 yaşından beri yapıyor. Defalarca aracı incelendi ama onun doğa üstü bir yeteneği olduğunu sonradan anladılar. Leclerc, ocon gasly gibi pilotları daha çocuk yaşta açık ara farkla yenerdi. Verstappen Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi pilotu ünvanına sahip olma yolunca 2 adımı kaldı.
Kimse şike demesin. Bu adam Ferrari araçlarını spin attığı halde gelip yakalayıp geçiyordu.
O en iyisi..
Evet izliyorum lakin FIA yine sıvadı. Adam akıllı şampiyonluk kutlayamadı adam.
FIA : 2022 Dünya Şampiyonu Max Verstappen!
Perez ; Şampiyon mu oldun?
Max ; Hayır, olmadım.
Yarışı seyrettim, ama şampiyonluk kararı sırf Japonya'da şampiyonluğu kazanmış olsun diye verilmiş gibi hissettirdi. Zaten şampiyon olacaktı, şaibeye gerek yoktu.
Adama helal olsun 2 kez arka arkaya Şampiyon oldu tabi makine de sağlam Honda sonuçta Kenan Sofuoğlu da yıllarca Kawasakı ile şampiyon oldu Rüzgar Razgatlı Yamaha
Valla özeniyorum ya böyle şeyleri takip edenlere ilgisi olanlara. Benim hiçbir şeye ilgim yok
Formula Drift takip ediyorum ben daha çok ilgimi çekiyor
evet izliyorum ama bir pilotun /takımın dominasyonu sıkıcı hale geliyor. hep kapismali geçse keşke
Lan nasıl unuturum bu gün F1 olduğunu şu an çok üzüldüm. Bu sezon yarışları hiç kaçırmamıştım
biz bariçello şumayer ile büyüdük
bunları tanımıyorm
Bu sezon onun için çok kolay oldu, ferrari ekibi sağolsun.
Çok takip etmiyorum ama aslanım be şuna bak.
Eskiden sıkı takipçisiydim
Yeni aytron Senna geliyor
Hayır takip etmem.
Bir zamanlar Schumacher vardı😐
Yıllardır izlemiyorum
Takip etmiyorum
Severek izlerim
Formula1 'i mümkün olduğunca izliyorum
İzliyoruz da Hamiltoncıyız biz 💚
Honda eski bu işte diğerleri çömez
Hamilton üzgün 😂😂 Lerlerc e uzuldum bitek
Uzun zaman oldu takip etmeyeli