Evet arkadaşlar gol düellosuna sahne olan müthiş maçı 4-3'lük skorla kazanan manchester city oldu! Maçın golleri 2' de bruyne 11' Gabriel jesus 33' benzema 53' foden 55' vinicius 74' B. silva ve 82' benzema penaltıdan attı. Maçı nasıl buldunuz?
Manchester City 4 - 3 Real Madrid: Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında kazanan, İngiliz temsilcisi oldu! Maçı nasıl buldunuz?
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Manchester City 4 - 3 Real Madrid: Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında kazanan, İngiliz temsilcisi oldu! Maçı nasıl buldunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendi evinde bile zar zor yeniorsan real eler bu cityi
Real'in evinde eleme şansı var ama chelsea'yi ite kaka elemişti, bence city bi tık daha avantajlı.
Real elerse şaşırmam ben Pep halen çözüm bulamadı şu savunmaya
Barcelona ve bayern münih ile de iyi savunma yapamıyordu! Real madrid tipinde topu gevelemeden direkt kaleye giden takımlara karşı çok zorlanıyor...
bu peple alakalı değil pas oyununun zaafı bu kontra atak oynarsan yenebilirsin ancak nitekim bayern barçayı gegenpress ve kontrayla avlıyordu
Futbola doydum resmen. çok özlemiştim :)
Öyle deme ya, daha bir ay önce falan bizde dünya derbimizle futbola doymuştuk! 😂
Yaaa yaaa ne demezsin :D :D Trabzonun şampiyon olduğu bir lig öğğğğğğğğğğğ :D
😂
Muhteşem maç oldu Real madrid tıpkı psg ilk macının bir benzerini oynadı bence 4-3 o kadar da kötü bir skor değil.
Turu geçen taraf kim olur
@97Kerim97
@gencoyn-135
%75 CİTY
%25 Madrid gibi
Altta @in-s-r
Böyle bir üye final City Liverpool olur diyor
@gencoyn-135
Bunu tahmin etmek icin kahin olmaya gerek var mı
Real - villeral finali zaten en büyük süpriz olur kahin olmaya gerek yok
Normalde de beklenen final City - liverpool zaten
Cok guzel macdi valla kim turu gecer net degil umarim haftaya da en az bu mac kadar keyifli olur hakeden turu gecsin
harika futbol oynadı iki takımda keşke hiç bitmese de futbola doysak
Real çok şanslı başka açıklaması yok. Bunu önceden söyledim
M. City Liverpool Finalin adı diye.
Ve City alacak Allah'ın izniyle
Finalin adı M. City Liverpool demiştim zaten kardeşim
Biliyorum. Kazanan taraf da City olacak Allah'ın izniyle diyorum ben de.
real citynin tırnağı olamaz
Umarım turu geçen taraf City olur
Efsane
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!