Şampiyonlar Ligi'nde maç uzatmalara gitti ve maçı kazanan Chelsea olsa da skor avantajıyla yarı finale adını yazdıran takım Real Madrid oldu (İlk maçı 3-1 Real Madrid kazanmıştı).Real Madrid'in golleri
Rodrygo (80') K. Benzema (96')
Chelsea'nin golleri Mount (15') Rüdiger (51') Werner (75')
Efsane bir maçtı. Maçı izlediniz mi, nasıldı sizce?
Real Madrid 2 - 3 Chelsea (5-4). Yarı final Real Madrid'in oldu! Maçı izlediniz mi, nasıldı?
Winner takım Real Madrid ama Chelsea de winner birtakım, maç 3-1 olunca Real in turu geçeceğini anladım. Maç anlamında 2 takımda futbol oynadı. Kapanip oyunu çirkinlestirmedi ama turu kazanan Real Madrid oldu. Birkaç kırılma anı oldu maçta ama bence Chelsea nin iptal edilen golü, goldü bu gol verilse Real yine karşılık verir miydi bilemem ama bana göre karar yanlış.
Benzema deyip geçerim. Bu yaşta hala kendini gösteren oyuncu görmek çok güzel. Sadece bu adam için bu takım izlenir. Final oynayıp final de gol atmasını isterim. Kupayı hak ediyorlar. Ne Ronaldo ne Messi iyi ki varsın Benzema.
Az önce maçın özetini izledim ve canlı izlemediğime pişman oldum. Bu kadar ritmi yüksek, zevk veren bir özet izlememiştim desem yeridir. Kalite gerçekten başka bir şey...