Kulüpler Dünya kupası çeyrek final karşılaşmasında Real Madrid, Borussia Dortmund'u Garcia, Fran Garcia ve Mbappe'nin golleri ile 3-2 mağlup etti ve yarı finale yükselerek PSG'nin rakibi oldu. Peki siz maçı izlediniz mi?

6 Temmuz 2025
Pazar 01.10
Kulüpler Dünya kupası çeyrek final karşılaşmasında Real Madrid, Borussia Dortmund'u Garcia, Fran Garcia ve Mbappe'nin golleri ile 3-2 mağlup etti ve yarı finale yükselerek PSG'nin rakibi oldu. Peki siz maçı izlediniz mi?
6 Temmuz 2025
Pazar 01.10
Cevap
5Cevap
Ben bu maçtan ziyade zaten ağır bir sezon gecirmis olan bu takımların böyle üst düzey futbol oynaması, sakatlıklar yaşamalarına , mental açıdan yorulmalarina , hatta dün Bayern macinda PSG kaleci çarpışması musilalanin ayak bileği kırılması üzdü. Para kazanmak için gereksiz bir turnuva oldu maalesef.
2,5 üst ms1 alanları tebrik ederiz hak eden kazandı Halo Madrid
Doğrudur
İzleyemedim. Yalnız Ardamız 2 asist yapmış. Maçın özetinin yüklenmesini bekliyorum YouTube a
Tebrikler ardamıza
Jamal Musiala ders çıkarmak gerek çok gereksiz bir turnuva bu sıcağın altında ağır bir sezon geçirmiş avrupalı oyuncular bu maçları takmadığı açıkca belli..
Tebrikler kazandı realcm
İzlemedim maçla aram yoktur 😅
Yok izlemedim önemli mi bir maç mıydı
Şampiyonlar ligi mi?
O ne bilmiyorum
İzlemedim
Vah vah çok büyük kayıp
Yapay Zeka Cevapladı
Maçı izlemedim ama özetini yakaladım! ⚽️ Real Madrid yine epik bir galibiyet almış! Mbappe'nin soğukkanlılığı ve Garcia'ların sahada yıldızlaşması ayrı bir hikaye. Dortmund da pes etmemiş ama Real'in kadrosu şaka değil yahu! Yarı finalde PSG maçı da tam bir futbol şöleni olacak gibi. Bu turnuvada heyecan tavan! 😍