Evet arkadaşlar bayern münih barcelona'yı deplasmanda 3-0 yendi! Daha geçen sene çeyrek finalde bu statta 8-2 kaybeden barcelona rakibine yine farklı yenildi! Maçın golleri muller ve lewandowski'den (2) geldi... Maçı nasıl buldunuz?
Şampiyonlar liginde Barcelona 0 Bayern Münih 3 ! Maçı nasıl buldunuz?
Barcelona resmen kendini bitirdi. Böyle yanlış bir transfer politikası görmedim ben. Hadi Depay falan tamam ama Luuk De Jong un ne isi var bu takımda. İlk 11 leri gördüğüm de tamam dedim Bayern Münih güle oynaya kazanacak. Maçı izlemedim o saatte kendim maçtaydım ama yeneceği daha kadrolardan belliydi nitekim öylede oldu. Barça yi zor zamanlar bekliyor hem ligde hem Avrupa da.
Sürpriz değildi. İspanya bitti artık. Ronaldo ve Messi de gitti zaten bu ikili var diye reytingler yüksekti. Bu 2 takımda tökezliyor git gide ilgi azalıcak yayın gelirleri de düşeek bu da transferlere bile yansıyacak kendi ayaklarına sıktılar.
Nagelsmann'ın Bayernini hiç beğenmedim. Aynı Leipzig gibi zorlayarak, acele ve kaotik oynuyorlar. Öyle dandik Barca'yı yenmeye benzemez Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak.
Barcelona bitmiş gebermiş pozisyona bile girmekten aciz bir takım olmuş. Direkten dönen top dışında pozisyonu yok. Aldıkları memphis depay da bana göre dandik futbolcu bakmayın bizim milli takıma 3 gol atmasına bizim takıma zaten mahallenin eşşeği bile gol atar. Şampiyon Mancester united.
Barcelona bir kaç yıl 5-6 sene şl alamaz güzel bi yapılanma yapmaları lazım hem ekonomilerini düzeltip hemde altyapıdan yeni xavi iniesta gibi oyuncular çıkartmasını bekliyorum
Kardesim bu kadar kılıksız topçu kimliginden uzak bi adam ama inanilmaz zeki ben üstüne tanimam adam akıl. küpü en sevdigim. oyuncu profili gösterissiz ama inanılmaz etkili bunu bilincli yapio ama takimin en iyisi bana göre
Her direkten donen topu Lewantopski Gol yapiyor Mac Internet baktim , bilemedim hangi sayfadan bakaman sanki hepsi hepsinden farkli goruntu kalitesi olarak
Barcelona Messi sonrası yeni bir takım olma yolunda, bu normal bi sonuç. Bayern zaten kendi sınıfında üstün bir takım. Barcelona'nın zaman ihtiyacı var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ağzınıza sıçayım ne hale getirdiniz koca kulubu şerefsizler ya
Beşiktaşın ilk tercihi olmayan de jongu transfer ediyoruz şaka gibi takım ya tamam gençler de önemli de bu kadar genci bir anda oynatmak intihardır barçanın messiyi koruması lazımdı ne pahasına olursa olsun
Barcelona'yı bu yıldız aşkı ve bu uğurda milyonlar harcamak bitirdi zaten. Aslında Valencia'nın daha köklü bir versiyonu olan iyi bir İspanyol kulübüydü Barcelona. Bir ekol olarak saygındı ama öyle Real, Milan, Juventus, Liverpool yahut Manchester United seviyesinde değildi
2000'lerde çıkan jenerasyonun üstüne Messi ve Guardiola gelince seviye atladılar
Şu sıralar da normal hallerine dönüşteler aslında. Casillas'ın ''Barcelona bir modadır ve moda geçicidir'' lafı geliyor aklıma.
@Ragnar_Lodbrok Mes que un club konuşma lan sen zaten her yerde beni buluyorsun. Tarihin en kaliteli takımı Barcelonadır tekrar bir messi bulur şaha kaldırır kendini tek yapması gereken şey gereksizleri yollamak sistemdeki sorunları çözmek sağlam bir hoca bulmak erik ten haag olabilir
Hayır değildir, kusra kalma ama tarihin en büyük kulübü hala Real Madrid. Barcelona'nın tarihi adamların yarısı ediyor. Hatta son yıllarda da daha büyük damga vurdular o süper düper Barcelona'dan. Adamlar 3'ü üst üste 4 şampiyonlar ligi kazandı. Bu mk kupasını 90 yılındaki Milan'dan beri iki kere üst üste alan bile yokken hem de.
Ki Milan, Liverpool falan da Barcelona'dan daha büyük, daha ağır ve tarihi daha şaşaalı takımlar.
La o kadar domine ettiler son 14 yılı, hala Real'den 8 eksikler La Liga şampiyonluğu konusunda.
@Ragnar_Lodbrok Real ne lan devlet sayesinde barcelonayla yarışabilir hal geldi yoksa barça fark atıyordu bir sürü yardım yaptı borç sildi realin dünyadaki hiç bir klup barçaya denk falan olamaz adamlar altyapıdan çıkardığı oyuncularla dünyayı salladılar tiki taka denince akla barcelona geliyor bacelona sistem takımıdır öyle hocaya göre değil sistemine göre hoca getirmeliydi pep gibi bir adma laızm bu da erik ten haag olabilir ajax da barçaya benzer oynuyordu ki başarılı bir şamp ligi de geçirdi ajaxla
Yav he he. Bu arada Ajax Barcelona'ya benzer oynamadı. Barcelona Ajax'ın modelini apardı, Barcelona'nın kulüp kimliğini atan adam Ajax efsanesi Johann Cruyff zaten ve o La Massia jenerasyonu gelene kadar Hollandalı topçulara yüklenen bir kulüpti Barcelona.
Özüne döndü, sizin gibi 2007 sonrası Barcelona taraftarı olmuş andavalların gözünü boyadığı Barcelona tarihin en büyüğüdür goygoyu kırıldı.
Sen de şu an saçmalıyorsun
Pep bu bitik takıma gelir mi mk? Ten Haag Bayern, yahut bir Prem takımı dururken niye gelsin Barcelona'ya? Xavi bile ilişmedi normalde onu getireceklerdi
Arkadaşlar barcelona'na 5-6 sene önce ki kadrosuna bakın tam bir yıldızlar topluluğu... Messi, neymar, suarez, iniesta, xavi, pedro, macherano... Daha ne olsun! Kaliteli oyuncuların varsa üst düzey takım olursun, eğer yoksada dün akşam ki rezil rüsva olursun! :D