PSG çok iyibi takım ama Bayernde bi o kadar disiplinli bi takım ve birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar. Neymar ve Mbappeyi çok severim PSGnin yenilmesi üzdü. Bayern bu aşamadan sonra kolay kaybetmez gibi görünüyor.
Bayern oldukça profesyonel şekilde oynadı sakindiler ve zaman geçtikçe golü de buldular hak ettiler diyebilirim ama seyir açısından bence düşüktü bilmiyorum aklım hala liverpool madrid maçında
Bayern öyle birtakım ki sahaya u18 takımını sürse gene de alır götürür. Alman disiplini çok farklı bir şey. Ayrıca Psg tam bir kaybeden takımı. Para bile Şampiyonlar Liginde tutamıyor takımı.
Maç iyiydide şu spiker Ertem Şener beni baydı bu adama niye maç veriyorlar anlamıyorum. Herif hikaye anlatmaktan pozisyonlara tepki bile vermedi maçta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
PSG çok iyibi takım ama Bayernde bi o kadar disiplinli bi takım ve birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar.
Neymar ve Mbappeyi çok severim PSGnin yenilmesi üzdü.
Bayern bu aşamadan sonra kolay kaybetmez gibi görünüyor.
Bayern oldukça profesyonel şekilde oynadı sakindiler ve zaman geçtikçe golü de buldular hak ettiler diyebilirim ama seyir açısından bence düşüktü bilmiyorum aklım hala liverpool madrid maçında
Bayern öyle birtakım ki sahaya u18 takımını sürse gene de alır götürür. Alman disiplini çok farklı bir şey. Ayrıca Psg tam bir kaybeden takımı. Para bile Şampiyonlar Liginde tutamıyor takımı.
Leş gibi maç. Arap sermayesi tüm dünya futbolunu leş hale getirdi.
PSGde ruh yok çünkü parayla ruhu satın alamazsınız. Winner olmak ayrı bir yetenektir.
Cidden mi ya :( Messi bebeğime bu sene bi şampiyonlar ligi kupası yakışırdı :/ üzüldüm
Maç iyiydide şu spiker Ertem Şener beni baydı bu adama niye maç veriyorlar anlamıyorum. Herif hikaye anlatmaktan pozisyonlara tepki bile vermedi maçta.
Nagelsmann çok iyi çözmüş parisi.. top yaptirmadilar resmen hakkettiler turu.
Messi ve Neymar kendilerini tekrar Barcelona ya transfer etseler güzel olacak
O kadar yıldız var yinede loserlar, bunlar tövbe kazanamaz net, messiye yazık oldu
Paris leş leş leşşş.
Bayern kazandı ve kazandırdı 😎
Allianz'da balonlar patladı Panzerler paralı takımlara gereken dersi verdi şimdi gidip çöp liglerinde oynasınlar.
Yani bu Bayern ne yiyip içiyor ben anlamıyorum adamlar her sene formda her sene favori ya
aynı şekilde bende reali çözemedim ligde dökülür ronaldosu zidanı figosu gider ama takım yine avrupa şampiyonu oluyor.
Hacılar onca para döküyo Mpabbe Messi finalde karşılaşmış iki isim varken. Bayern geliyor eziyor. Demekki başarı parayla olmuyor.
Bayern oldu olası takım oyunu oynayan ve rakibi çözen birtakım. Kaç senedir kaçırıyorlar bu sene bırakmazlar gibi
Bayern ve Real Madrid başka seviye çok büyük kulüpler
Mbappe'nın acilen Real Madrıd'e geçmesi lazım.
parayla şampiyon olunmuyor pariscim
Kötü ya
Beşiktaş'tan başka bisey takip etmeyiz
Messi barcada diye duydum
Faworim reelmadrid
Gereksiz