Spor Kız futbolcuyum maçta aniden depar atınca nefes nefese kalıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kız futbolcuyum antrenmanlara yeni başladım hızlı koşuyorum aniden depar atınca nefes nefese kalıyorum sizce neden oluyo? Ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl Haziran Temmuz gibi maclarim var ozamana alisabiljrmiyim sizce Kız futbolcuyum maçta aniden depar atınca nefes nefese kalıyorum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MİRİOGLU0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kondisyonla alakalı bir durum görünüyor ara ara hafif tempoda uzun mesafeli kosular yapmalısın ayrıca yediğine içeriğine dikkat etmen gerekiyor 1 0 Yorumla
escinselbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl kizlar futbol oynadiginda izlenmiyor izleyen baska sey gormek icin izliyor bilmem anlatabildim mi ilgilendirmiyor yani 0 3 Yorumla escinselbiri +1 yıl yakismiyor itici ustelik Yorumla Soran +1 yıl Siz izleyin diye oynamıyoruz zaten soruyla alakası yok üstelik Yorumla escinselbiri +1 yıl zaten cevap vermeye bile gerek gormedim ama neyse degmez ahmak cok ama izler ama futbolu degil kizlari izler neyse benim boyle bos degersiz ilgi cekici olmayan konularla kaybedecek zamanim yok anlatabildim mi bilmem Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kondisyonun zayıf antrenman harici sürekli arttırarak koşu yapmalısın limon yağı için sabahları 0 0 Yorumla
sinn1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Solunum fonksiyon testi yaptır. Göğüs hastalıkları polikliniği yapıyor rica et. 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ani depar atma👏 basit sorular sormayın ya zor olsun biraz 0 0 Yorumla
NoGutsNoGlory Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Zamanla alışırsın hiç covid geçirdin mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl profesyonel mi 0 1 Yorumla S97S98 +1 yıl kondisyon şart Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kondisyonla alakalı bir durum görünüyor ara ara hafif tempoda uzun mesafeli kosular yapmalısın ayrıca yediğine içeriğine dikkat etmen gerekiyor
kizlar futbol oynadiginda izlenmiyor izleyen baska sey gormek icin izliyor bilmem anlatabildim mi ilgilendirmiyor yani
yakismiyor itici ustelik
Siz izleyin diye oynamıyoruz zaten soruyla alakası yok üstelik
zaten cevap vermeye bile gerek gormedim ama neyse degmez ahmak cok ama izler ama futbolu degil kizlari izler neyse benim boyle bos degersiz ilgi cekici olmayan konularla kaybedecek zamanim yok anlatabildim mi bilmem
Kondisyonun zayıf antrenman harici sürekli arttırarak koşu yapmalısın limon yağı için sabahları
Solunum fonksiyon testi yaptır. Göğüs hastalıkları polikliniği yapıyor rica et.
Ani depar atma👏 basit sorular sormayın ya zor olsun biraz
Kondisyon eksiğin var
Zamanla alışırsın hiç covid geçirdin mi?
Hayır
profesyonel mi
kondisyon şart
Sıkıntı olabilir senin için
Kondisyonun zayıf düzenli uzun koşu yapmalısın