Squat yaparken en fazla kaç kilo kaldırabiliyorsunuz?

Sıfır kilo alkışa gerek yok teşekkürler
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Formda dönemimde 120 KG ' ya kadar çıkmıştım bu aralarda 70 80 arası değişkenlik gösteriyor. 5x5 antrenman metodunda bu kadar yüksek KG ' a çıkmıştım
Ben 70kiloyum 120yi denesem direkt altında kalırım. Tek atış bile olmaz zorluyor beni bu squat😂
Kendi kilom kadar anca ekleyebiliyorum üstüne kadar. Biliyorsun sporu bırakmıştım yeni başladım.
Ağırlıklı hiç yapmadım daha normal 50 squat yapıyorum işte ahjs
70 kg. Bacaklarım titriyor tabi… yavaş yavaş çıkacağız bakalım.
Ağırlıksız yapıyorum her zaman tekrarım fazla sadece
Ağırlık takarak hiç denemedim
Şu anda hiçbir şey kaldırma ben böyle yapsam o bile yeterli
50 kilo 4 set 10 tekrar ve yardım almadan💪
Biliyorum, 2 yıldır ağırlık çalışıyorum o kadar olsun..
Oğlum Leg press de 380kg 15 tekrar basıyor 😬
Sende benim sporu bıraktığım zamanlarda başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam :D baya bir değişiklik olması lazım. Güçte kazanmışsın belli ki :D
@HardChoice evet dogru hatirliyorsun, o zaman kas kutlen iyiydi senin yanlış hatırlamıyorsam tabii...
Neredeyse 3 yıl olacak
Oğlun 380 mi basıyor 😂 yok artık ben 5 yıldır spor yapıyorum hiçbir zaman o rakamlara çıkamadım. Bacakta iddialı değilim ancak üst bölgede iddialıyımdır 😎 ayrıca gürkan toparlarsın yakında sende kas hafızası sağ olsun :))
Evet senin gibi inanmayanlar çok oluyor. Spor salonunda bu konu çok uzatıldı denemeler yapıldı onu gecmek için 400 basan oldu ama yardım alarak, işin boyutu değişince yasakladik salonda bu tür yarışmaları...
Oğlum 182 boyunda 98 kilo sporu bıraktı 2 yıldır. Derslerine odaklandı okuduğu bölüm biraz zor.
@HardChoice ekstra bir şey kullanmadı. Ama küçük oğlum daha fazla gelismek adına rb promax kullanmaya başladı
Anladım o zaman basabilir, yani aramızda nerden baksan 30 kiloya yakın fark var. Ben 70 kiloyum ve plaj vücudu dışına çıkmıyorum. İri vücut sevmiyorum. En güzelini yapmış önce kariyer sonra yapar sporunu..
Plaj vücudunun bi tık dışına çıkıyorum ben genetik gereği kanka :D onu nasıl yapıcaz? @Saknuzulmetmmmi :D tel tel gözüküyor...
150x1 high bar deep
173x1 low bar paralel
76 kg
Denerken gaz çıkarınca bir daha yapmamaya tövbe ettim kardeşim:))
20 kg qğepğeüw
Kaslimisin kaldirabildin
yapamıyorum
Squat sevmem
En İyi Kız Görüşü