Pazartesi diyete baslayacagim.. kesin kararliyim, azimliyim.. 20 metre ilerimizde spor salonu var spora da baslayacagim.. diyetisyenede gidecegim.. boyum 170 ve kilom 130, Temmuz sonuna kadar 90 olmak istiyorum.. derim sarkmadan bunu yapabilirmiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Super soru secilmis lakin gelen goruse bak
130 kiloyum, Temmuz'a kadar 90 kilo olabilir miyim?
@Bartimaeuss tam 6 ay var, her hafta 1.5 kg verirsem 36 kg yapiyor Temmuz sonuna kadar.. 94 oluyorum. Hergun 1 veya 1.5 saat yuruyus yapsam yeter sanirim. 30 kilometrede çokmuş ya hemen hemen kac saat yuruyuse tekabül ediyor, bide havalar cok soguk hasta olmak istemiyorum
5 saat falan yürümen gerek 30 km için aralıklarla zorlanmadan yürüyebilirsin bide bi uygulama vardı yürüdükçe para kazandıran ve uygulama içinden bişeyler alabildiğin bi arkadaş AirPods almıştı onuda kullanın motivasyon olur
Oyle programlar gercekmi, ben yalan diye duymustum. Bide sadece 100 dolar oluncami ne cekebiliyosun parayi diye biliyorum. Arkadasinin airpots kazandigi uygulamanin adi tam nedir. Yazdim birsuru uygulama cikti ;) bide gunde 5 saat yurunmezki bacaklarim kaskati kesilir, hergun 1.5 saat idealdir bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Günde 30 kilometre yürü yürüyebilirsen Temmuz'a kadar 90 danda aşşağı olursun yürümek en çok kilo verdiren spordur
Yürüsün de 30 km nedir. 130 kilo bir insana 10 km de bari
Valla Temmuz'a kadar 90 olması zor anca 20 30 kilometre yürüyerek olabilir o yüzden söyledim
@Bartimaeuss tam 6 ay var, her hafta 1.5 kg verirsem 36 kg yapiyor Temmuz sonuna kadar.. 94 oluyorum. Hergun 1 veya 1.5 saat yuruyus yapsam yeter sanirim. 30 kilometrede çokmuş ya hemen hemen kac saat yuruyuse tekabül ediyor, bide havalar cok soguk hasta olmak istemiyorum
5 saat falan yürümen gerek 30 km için aralıklarla zorlanmadan yürüyebilirsin bide bi uygulama vardı yürüdükçe para kazandıran ve uygulama içinden bişeyler alabildiğin bi arkadaş AirPods almıştı onuda kullanın motivasyon olur
Oyle programlar gercekmi, ben yalan diye duymustum. Bide sadece 100 dolar oluncami ne cekebiliyosun parayi diye biliyorum. Arkadasinin airpots kazandigi uygulamanin adi tam nedir. Yazdim birsuru uygulama cikti ;) bide gunde 5 saat yurunmezki bacaklarim kaskati kesilir, hergun 1.5 saat idealdir bence
Sweatcoin diye mesela 250,000 adımda ayakkabı hediye ediyor sana
Vegan diyeti yap garanti zayıflarsın üstüne bir de oruç tut
Nisanda da olabilirsin çok spor yap ve diyet yap
Dalgami geciyosun kardesim, subat olacak neredeyse, 3 ayda nasil 40 kg vereyim 😊
niye ki allah allah yapan nasıl yapıyo
olamazsın ama azim edersen birşeyler olur
Olabilirsin
verirsin