her turlu sporu yaparim 1 saat hiit kardiyo da yaparim fakat bogazimi tutmakta zorlaniyorum bir gun yemediysem diger gun cok fazla yiyorum napmaliyim
2 ay
Yaza kadar 10 kilo verebilir miyim?

her turlu sporu yaparim 1 saat hiit kardiyo da yaparim fakat bogazimi tutmakta zorlaniyorum bir gun yemediysem diger gun cok fazla yiyorum napmaliyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ramazan geliyor verebilirsin
musluman degilim
o zaman diyet ekmeklinden ye ekmek en çok kilo aldıran besin
Diyetinin ilk birkaç günü zor geçecek fakat sonrasında vücudun alışıyor. Biliyorum bunu yazmak çok kolay geliyor fakat yıllardır spor yapan ve şuanda da definasyon yani diyet sürecinde olan biri olarak söylüyorum sana bunu. Her şey irade. Dün gece oturuyorduk, ortaya gelen böreklerin, çöreklerin haddi hesabı yoktu. Herkes gömdü. Ben sadece çay içmekle yetindim. Canım çekmedi mi? Düz duvara tırmandım ama yine de yemedim. Boğazımı tutamıyorum diye bir şey yok. Tutmak zorundasın, yoksa yağ tulumu olmaktan öteye gidemezsin.
Kalori açığı oluşturman gerekiyor başta. Spor yapabiliyorsan çok güzel. Ama mecburen yediğine de dikkat etmen gerekiyor. Sağlıklı şeyler yemen gerekiyor. Başta tabak boyutunu küçültmekle başlayabilirsin. Hiçbirşeyi kendine yasaklamak zorunda değilsin makarna mesela 2 yemek kaşığı ekmek 1 dilim vesayre vesayre.. Herşeyden yiyebilirsin ama kontrolü bir şekilde, kalorisini düşünerek yemelisin.
Kilo vermek= harcanan kalori > alınan kalori ☺️ yediğiniz yaktığınızı geçmeyecek şekilde halledebilirsiniz madem sporda sıkıntı yok
Bak sadece ekmeği ve beyaz şekeri kes. Yemek istediğin kadar ye sınırsız. 10 kg fazla verirsin.
verebilirsin tabiki çok kolay bi şekilde.
Boy ve kilon nedir şu an?
1.53 boy, 76 kilo
İstersen 15 te verebilirsin.
nasil verebilirim
ve 87den dustum bu kiloya
basit şeyler var da müsait zamanda konuşuruz.