Bugün spora yazıldım. Karbonhidrat un tuz şeker vs hepsini kestim , protein yeşillik süt ürünleri tarzı beslenme ve spor ağırlık ile ne kadar sürede karın kaslarım belli olur

Merhaba, karbonhidratı tamamen kesmemelisiniz, sadece miktarında azalmaya gitmelisiniz. Günlük kilonuzun 1.5 katı protein alırsanız hayalinize çok kısa sürede kavuşabilirsiniz. Yani özetle şöyle söyleyeyim; 50 kilo olduğunuzu hayal edersek, 50x1,5=75 çıkar. Yani günlük 75 gram protein tüketirseniz 3-4 aya karın kaslarınız net bir şekilde belli olmaya başlar. Tabii dinlenmeyi ve su içmeyi de ihmal etmeyin. :)
8-12 ay arası. Tabi alacağın kalori ve spor düzenin ile değişir.
Lisede Kickboks yaptığımdan karın kaslarım vardı. Geçen yıl üniversite sınavına çalıştığımdan bayağı gitmişti, 81 kiloydum. İdeal kilom 74. Eylülde tekrar spora başladım.
Ekimin sonunda 72 kiloya düşebildim karın kasları tabi hafif belli oldu. Şimdi tam kıvamında gibi.
Yani 5 ay falan sürdü diyebilirim. Senin kadın olduğunu düşünürsek 8-9 ay sürer gibi.
(YORUM TAMAMEN AMATÖR VE TECRÜBEYE DAYALIDIR.)
Cevap
16Cevap
Ben olsam hiç öyle Bi uğraş içine girmem çünkü spor sürekli yapılmalı 2 3 günlük Bi heves olmamalı
Doğru aslında
Alt göbeğim var
Göbeğim var işte kısaca
3-5 ay sıkı çalışma ve beslenme ile
Beslenme önerisi ve tavsiyeniz var mı
İstikrarlı çalışırsan 3-4 aya şekillenmeye başlar
Tavsiyeleriniz var. mı
Çok bşeyin yok gibi çabk verrsn 👍
karbonhidrat kesilmez hata
Sabah 2 dilim Kepek ekmeği yiyorum aslında
karın kası için kalori açığı ve agırlık antrenmanı yap
dmden yaz program veriyim