Çevremde bulamadım intten sipariş etcem ama 1 alsam çok mu hafif olur ya da 2 alsam ağır mı olur?
Gogus kası hassas oldugundan agır olmaması mı gerek?
Hafif olursa da ise yaramaz diyo ic sesim
Gogus kası hassas oldugundan agır olmaması mı gerek?
Hafif olursa da ise yaramaz diyo ic sesim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ne yapacagina göre değişir. Örnegin kas yapmak ve büyüme icin kaldirabilecegin agirligin yüzde yüzü ve 80 i arasinda calisman gerek cabuk kuvvet ve sıkılık icin yüzde 80 ve 60 arasinda dayaniklilik icinse yüzde 60 ve 30 arasinda calisman gerek
Kuvvet-kas yapma-yağ yakma diyosun
Yag yakmak icin uzun süreli calismalar yapmalisin. Yani setlerin aralikları 30 tekrar 3 set olmalı. Daha fazlada olabilir.
Bi tane hareketi hoca 30-50 sn yapıyo sonra 5-10 sn dinleyip devam ediyo olur mu
Hangi hareket o? Uzun süreli egzersizler yag yakmada etkili olur. Karin bölgesi icin mi?
Gogus hareketleri
Bi cok gögüs hareketi var siz sıkılasması icin mi istiyosunuz?
Evet
2 kg hafif olabilir sizin icin hizli sonuc almak icin artirsaniz daha iyi olur yani bir rahatsizliginiz hastaliginiz falan yoksa.
Çok ağırdan başkama 6kg ile başla zamanla yükseltirsin doğru kiloda çalışıp çalışmadığını öğrenmek için püf nokta şu 12. Tekrar zor çıkmalı😉
Yuh ne 6sı sen beni erkek sandın galiba
Diğer türlü boşa çalışmış olursun güven bana🙂
Göğüs çalışmak için herhangi bir ağırlığa ihtiyacın yok...
Agırlıkla daha cok calıstıgını hissediyorum agırlıksız calısmalara gore etkisi buyuk
Doğru egzersilerle kendi vücut ağırlığını kullanarak yapılan çalışma hem daha faydalı hem daha efektiftir. Üstelik söz konusu olan vücut ağırlığı öellikle göğüs sırt ve omuz için olduğunda dambıl ağırlıkları gayet hafif kalır. Doğru nefes egzersizleri ile vücut ağırlığı kullanmak kuvvet noktasında da ağırlıkla çalışmaktan verimlidir. Eğer bir kas şişirme yarışmacısı değilseniz ekstra ağırlık en greksiz şeydir.
Çalışmaya başladıktan sonra hafif geleceği için isteidgini al 2 veya 3 al
Tesekkurler
göğüs çalışmak için şınav da çekebilirsin. dumbell yerine kola şişesiyle dene bakalım kaldırabiliyor musun :D 2 kilo çok hafif
Kola sisesi mi dedin sen yuh onu hayatta tasıyamam. Zaten sınav da cekiyorum ama agırlık daha etkili bissuru hareket yapabilirsin
35 kilo musun sen :D
Hayır 67 yim manyak ama 2.5 lt kolayı alıp yukarı asagı kol yapamam
hafifte olsa işe yarar setleri fazla yaparsın ama 2 kg al yani 1 kg nedir :D
Ama sen erkeksin 1 kg senin icin bisey ifade etmese bile benim gücum icin agırlıksız kol egzersize bile zor geliyosa
tamam 1 çok az ama 2 de öyle aşırı bir kg değil ki ! 1 kg senin içinde boş bir ağırlıktır şaşal sular 1.5 kilo tabi bu arada sen kaç kilosun oda önemli
67
2 kilo iyidir sana kaldırabilirsin. Zaten yapabildiğin kadar set yapacaksın. sonra hafif gelmeye başlayacak 2 bile
Tamam 2 alıyorum kaldıramazsam kaldırtırım
:D tamam tamam kaldırırız. :D
Birden ağırlık yüklenmektense hafifden başla kilo hafif olsun hareket doğru olsun
1 haftadır yapıyorum hatta su sisesiyle filan da denedim azcık alıstırma oldu artık dambıla geciyim diyorum siparis etsem zaten 1 haftada anca gelir
Su şisiyle yaptığın çalışma suyun hareket etmesiyle elin sağ sola kaymadı mı hiç? Eğer hiçbir şey bulamazdan kendi vücut ağırlığınla çalışmanı yavsiye ederim
O ne demek kayma filan
Su şiseni kaldırırken içindeki su hareket ediyor ya sabit bir cisim değil ya sıvı akışkan hani ondan bahsediyorum
Lıkır lıkır ses geliyo evet o yuzden ketcap mayoneze geçmiştim daha yoğun o da elimden kayıyodu soğuk soğuk dambıl lazım işte ideal
Hahahahah azimlisin devam et 3kg ile başla
n11. com dan alın hanımefendi Delta marka iyi
Almicam evde varmış
Anladım hanımefendi
Çalıştıktan sonra ara vermemen gerek.
Niye ben dün ara verdim hala gogus kaslarım agrıyo mesela bugun de vermeyi dusunuyorum
Hamlamışsın. Pes etme. Birden yorma.
Yavaş başla.
Gittikçe serileşeceksin zaten.
Ara verdinmi tekrar başa dönmek zorunda kalırsın.
2 veya 3 kg iyi bence
Göğüs büyütmek için mi
Gogus kaslarını guclendirmek ve yag yakmak icin
Göğüs büyütmek ve sıkılaştırmak istersen kolayı var sürekli tavuk ye
Surekli tavuk yiyince noluyo yicektim zaten diyete basladım protein acısından
Şöyle oluyor tavuklar hızlı yetişsin piyasada ki ihtiyacı karşılasın diye büyüme hormonu basılıyor onlara kadınlar da göğüs büyüten hormon bu erkekler bile çok aşırı tavuk yese zamanla memeleri büyür bu yüzden doktora giden erkeklere bu konu yüzünden giden erkeklere doktor önce tavuk yemeyi kesmesini söyler
abunun zararı olmaz mı
Kadına olmaz
Tamam sag ol
Rica ederim
2 al 😏
O konuda profesyonel destek verebilirim
Ak bişiler işte
Ak?
Al yani demek istediğim
Alcam
Hadi bakalım iyi gelir inşallah
Insallah sag ol