Spor Sizce Ronaldo ve Messi emekli olduktan sonra yerlerine kimler geçer? CaptainKerem Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Futboldan pek anlamayan birisinin sorusunu yanıtlayacaksınız birazdan arkadaşlar. 😬🤭😂⚽ Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. 🤩✊🏻👊🏻💪🏻 Sizce Ronaldo ve Messi emekli olduktan sonra yerlerine kimler geçer? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Birsalinartik Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Mhappe veya haaland gibi duruyor ikiside canavar gibi 1 3 Yorumla CaptainKerem +1 yıl Hmm doğrudur ben bi Ronaldo Messi bilirim de zaten 😂 Yorumla Birsalinartik +1 yıl İkisininde oynayacağı max 4-5 sene ondan sonra bırakırlar zaten Yorumla CaptainKerem +1 yıl Aynen öyle Yorumla
lord_of_the_flies Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Caner Erkin ve Gökhan Gönül 1 1 Yorumla CaptainKerem +1 yıl Türkler hükmedecek diyorsun yani bu rekabette 😂 Yorumla
yaneyyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hic bilmiyorum takip etmiyorum 😅 1 1 Yorumla CaptainKerem +1 yıl Ben de pek bilmiyorum ama maksat sohbet muhabbet olsun yani 😂 😉 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 421 cevap paylaştı. Ronaldinho nun yeri dolduysa bunların da dolar 1 1 Yorumla CaptainKerem +1 yıl Evet Ronaldinho vardı eskiden efsane herkesin dilindeydi ⚽🤩 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mhappe veya haaland gibi duruyor ikiside canavar gibi
Hmm doğrudur ben bi Ronaldo Messi bilirim de zaten 😂
İkisininde oynayacağı max 4-5 sene ondan sonra bırakırlar zaten
Aynen öyle
Caner Erkin ve Gökhan Gönül
Türkler hükmedecek diyorsun yani bu rekabette 😂
Hic bilmiyorum takip etmiyorum 😅
Ben de pek bilmiyorum ama maksat sohbet muhabbet olsun yani 😂 😉
Ronaldinho nun yeri dolduysa bunların da dolar