Messi ve Ronaldo'nun futbol kariyerlerinin yavaş yavaş sonlarına geldiğini kabul edersek sizce onların boşluğunu Mbappé ve Haaland doldurabilir mi?

Eğer Neymar disiplinli olsaydı, kesinlikle Neymar derdim. Ancak dediğiniz gibi. Bu ikisi çok harika rekabete girecek gibi görünüyor.
- Ancak Haaland daha çok baskıcı olacak gibi görünüyor. <3
Futbolda hiçbir futbolcunun yerini başka bir futbolcu dolduramaz. Liverpool un 8 numarasını, Napoli nin 10 numarasını, Real Madrid in 5 numarasını, Milan ın 9 numarasını başka bir futbolcu dolduramaz. Hele ki Barça nın tüm efsaneleri unutulmazdır, yerlerini başka bir efsanenin bırakın doldurmayı doldurmaya çalışması bile imkansız. Haaland ve Mbappe çok iyi futbolcu olabilir ancak sadece takımları için efsane haline gelirler, bir boşluğu dolduramazlar. Futbolu güzel yapan şeylerden biri de bu ya, gidenin yeri dolmaz sadece bomboş kalır. Barça artık eskisi gibi değil, çok şey değişti. Eskiden aile gibi bir Barça vardı, taraftar tribünde coşar herkesin takım oyununda bir katkısı olurdu. Tiki-taka yoktu, paslaşmanın güzelliği vardı. Şimdi bu Barça dan eser olmadığı gibi Barça ya 5 gol atsan yine de büyük bir başarı olmaz. Ayrıca mevkileri bile aynı değil ama karşılaştırırsak Messi bunların yaşındayken Ballon d'OR almıştı. Dortmund u ve PSG i severim ama buna rağmen hiçbir efsane başka bir oyuncu ile kıyaslanamaz.
Messi hem oyun zekası hem de oyun stili ile kolay kolay taklit edilemez ve yeri doldurulamaz bi futbolcu bence yani öyle taht maht olayları messi de pek işe yaramaz bence ama evet mbappe ve haaland kaliteliler
Cevap
16Cevap
Olamaz! Özellikle mbappe tam bir egocu ve daha kamerunlu olduğunu bile herkeslerden gizliyor! Ülkesinden utanan birinden bir halt olmaz! Neymiş, barcelona'ya hatrick yapmış! Hangi barcelona? Bitmiş barcelona'ya... Yapsın bakayım bir hatrick bayern münih'e, Manchester city'e liverpool'a sonra konuşalım :D
Ronaldoya benzetilebilirler ama messi haland ve mbappe nin yaşındayken inanılmazdı. Messi kadar olamazlar.
Önlerinde çok uzun yol var yaa ama en büyük aday daha çok Haaland gibi 🤠
Messi ve Ronaldo forvet değil Haaland'ın sahada belli bir görevi var. Ama Mbappe Messi ve Ronaldo gibi serbest bir oyuncu. Gelecekte Messi veya Ronaldo'nun tahtını Mbappe alır.
Gçeen gün okumuştum ikisininde ronaldonun şu anki yaşına kadar her sezon en az 45 gol atması gerekiyormuş
Bence Olamazlar.
nedense bu ikisi de bana çok egoist tipler olarak geliyor.
bi messi ve ronaldo havaları yok.
sevmiyorum ikisinide.
Olamaz. Dün de buna benzer bir soruya cevap yazmıştım.
erling haaland derim ama mbappe'de müthiş biri
Neymar da var oda genç haland daha çok basinda Mbappé de çok genç daha
Sadece messinin yerini dolduramazlar
Mbppe zamanında messi kupa kaldıyordu
boş işler bunlar boş :)
Olur mu değil oldular bile bence
Futbolla ilgilenmiyorum yeğen
Daha yolun başındalar bilemeyiz
Aralarında dağlar kadar fark var.
Bu kim loo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?