Ronaldo 37 yaşında, Messi 34 iki futbolcuda eski günlerinden çok uzakta ama yine de hala futbolun iki kralı olarak anılıyor bu iki futbolcu. Ronaldo ve Messi futbolu bıraktığı zaman onların yerini Haaland ve Mbappe alabilecek mi sizce ne düşünüyorsunuz?#kafamıngüzelligi
Sizce Ronaldo ve Messi'nin yerini, Haaland ve Mbappe doldurabilecek mi?
Tirnaklari bile olamaz bence onlarin verdigi tadi bundan sonra çok zor aliriz bence imkansiza yakin diye düşünüyorum hele ki haaland o seviyenin oyuncusu kesinlikle degil bence
ronaldo ve messiyi diğerlerinden ayıran şey birini rüştünü barcelona da diğeri manchester da ispatladı. sonra biri barcelonada kaldi diğeri real madrid gecti. aslinda bu iki futbolcuyu oleri tasiyan sey real madrid ve barcelona rekabeti. eğer ikisi farklı liglerde olsalar bu kadar olmazdı. veya biri barcelona da biri real de olmasa. aslinda buyuk olan onlar değil, el clasico.
Mbappe doldurabilir belki ama haaland dolduramaz bence. Çok düz bir oyuncu ve zor bir ligde görmek lazım. Misal ben dünyanın en zor ligi olan İngiltere premierin tam mbappe göre olduğunu düşünüyorum. Ama haaland konusunda ciddi şüphelerim var.