Spor Messi ve Ronaldo futbolu bıraktıktan sonra sizce hangi ikili onların tahtını devralır? futbolöyküleri Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Messi ve Ronaldo futbolu bıraktıktan sonra sizce hangi ikili onların tahtını devralır? Messi ve Ronaldo futbolu bıraktıktan sonra sizce hangi ikili onların tahtını devralır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Florianii Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Joa Felix kendini geliştirirse kesinlikle yeni Ronaldo olacaktır. Diğeri de Mbappe diyorum. 0 0 Yorumla
Amphitryon Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Mbappe - Neymar olur da şu üstteki 2 efsanenin yerini bir 20 yıl kimse doldurmayacak bundan eminim. 0 0 Yorumla
neresdegec Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hiç Kiz yazmamış ben yazım dedim Futboldan çok anlamam ama ronaldo ve messi kolay kolay unutulmaz onu bilirim tek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birkaç yıla sivrilenler olur. Her zaman da öyle olmuştur futbol tarihinde. Kimse bir daha iyisi gelmez der ama gelir ve gelmeye de devam edecek 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mpappe ve Halaand 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunların tahtını devralan ben futbolcuyum demesin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Joa Felix kendini geliştirirse kesinlikle yeni Ronaldo olacaktır. Diğeri de Mbappe diyorum.
Mbappe - Neymar olur da şu üstteki 2 efsanenin yerini bir 20 yıl kimse doldurmayacak bundan eminim.
Hiç Kiz yazmamış ben yazım dedim Futboldan çok anlamam ama ronaldo ve messi kolay kolay unutulmaz onu bilirim tek
Birkaç yıla sivrilenler olur. Her zaman da öyle olmuştur futbol tarihinde. Kimse bir daha iyisi gelmez der ama gelir ve gelmeye de devam edecek
Mpappe ve Halaand
Mbappe vs jadon sancho
ronaldo nun oglu yetisiyor
Bir 10 yıl kimse çıkmaz sanırım
Bunların tahtını devralan ben futbolcuyum demesin.
Futbol dan anlamam hiç
Marco reus
Futbolu hiç sevmiyorum
Mbppe
mbappe neymar
bunlar gibisi gelmez
Hiç biri
Mpapbe haaland
Neymar ile Salah