Sizce geleceğin messi ve ronaldosu kim olur?
Bence James Rodriguez ve Neymar
Bence James Rodriguez ve Neymar
Muhammed olur diye bekliyoz hala 10 yaşndan beri:) şaka bir yana ben ikisini de beğenmiyorm sanrm romantik bir futbol aşığıyım ben hala bir zidane dan bir figodan bir del pierrodan pirlofan totti den inzaghiden recobadan ve sayamadığım bir çok virtüözden aldığım tadı bunlardan alamıyorum bu gözlerin gördüğü en büyük top cambazı ronaldinho ayrı bir yerdedir bir daha böle adamlar gelmiycek
Vay nostaljicisin ben gibi peki o zaman Eric Cantona desem sana
Juan sebastian veron nedved berkhamp
Eger yetenegini kesfeden bir takimda surekli oynarsa ve kendini gelistirirse Bruma (Ronaldo)
Messi icin ise adayim yok James Rodriguez yeteri kadar hizli degil. Neymar kendi basina yetenek zaten messi ve ronaldo dan tarzi farkli
Bizim bruma mi
Zaten bir tane var
Şaşırma ünlemi gibi biseydi o :/ aynen he hic düşünmemiştim
Dusunmelisin Bruma sutlari haric cok yetenekli bir futbolcu hizli ve calim olayinda teknik takimini hemen ataga sokabiliyo farkettiysen yeni teknik direktor Bruma' nin gelisimi icin ona oldukca sans veriyor
Aynen öyle şutları da gelişse super olur ama CSKA ya gidiyomus öyle duydum
bir de beşiktaşlı abartması diyolar bruma olsa olsa amrabat kadar olur :)
Muhammed ne zaman fastfood dukkanini kapatacak onu da konusalim bir Galatasarayli olarak
messiler çıkar ama Ronaldo'lar tek tük çıkar. Onun stilinde pek oyuncu yok çünkü, Bale ve Hazard dışında tabi.
Martin Odegaard geleceğin yıldızlarından olacak. Jese'de harikaydı sakatlanmadan önce tabi.
Cevap
66Cevap
Real Madrid yeni bir oyuncu aldı Martin Odegaard bence geleceğin süperstarı olacak... nejmar ve james zaten şuandada tanınmış yıldız oyuncular.
munir el haddadi diye bir oyuncu var barcelona alt yapisindan cikan
bence gelecegin messi adaylarindan
Kesinlikle ben olamam.
https://i.hizliresim.com/dWl5Vr.gif
süpersin erkeğin kalbine giden doğru yolu bulmuşsun..
Ne alakası var ya
sevgiler günü hediyesi yazsana kaç erkek yorum yapıyor bak.. haha.. akıllı kız,, süper konu, alkışlarım saygı duyarım, bol şans bol muhabbetler... ;)
Anlamıyom dayı futbolu erkeklerin ilgisini çekmek için kullandigimi mi dusunuyosun
yok be gülüm amma alıngan çıktın, sağlam konudan girdin dedim.. erkekler den başka yazan olmaz anlamında.. benden çok alakan olduğu kesin futbolla.. bende kültür felsefe şiir yapıyom işte... kapiş.. severim seni.. ne kadar anlamasamda Elhamdülillah Galatasaraylıyız.. ;))
En iyisi helal :D
şu an hiçbiri onlar kadar iyi değil. Böyle oyuncuları gençken anlamak zordur çünkü zaten tanındıklarında ünlü olmuşlardır.
Senin soylediklerinden sadece james rodirquez olabilir. Bana gore ise mario gotze:)
kızların futbol merakı olmadığı bu sorundan bile belli 60 erkek 8 kız cevap vermiş :)
Bizim sokakta kapıcının oğlu var musa diye , messimusa diyorlar :D
james çok iyi değil bence. neymar ile munir el haddadi iyi. bunlardan sonraki gelecek isimler martin odegaard ve ben herhalde
bir idda kuponu yapta oynayalım :) bu bilgiyle bişeyler gördüm sende ışık var :)
Futboldan gram anlamıyorsun fıstık
İkisi de olamayacak
Geleceğin yıldızı şuanda ortaya çıkmadı
Tahmin sadece
Helal olsun sena tahminin ii fakat biraz sapma var bu gelecegin ronaldosu bale messi ise neymar olur fakat real madrid yeni 16 yasinda bir cocuk aldi hepsini sollar yani Hala Madrid
Kim olur bilmiyorum ama bildiğim tek şey hepsini topla hem adamlik olarak hem teknik hem futbol zekasi olarak bir ronaldinho olamazlar
Kimse Pele, kimse Maradona olamadıysa, geleceğin Messi ve Ronaldosu da olmayacaktır.
Ikisi de olamaz. cunku o ozellikleri barindirmiyorlar.
Neymar artisin teki iyi bir sakatlıkta nanay olucak ben buni yaziyorum 5 sene sonra okur l*n bu dogru diyomus dersiniz...
Neymar bir nebzede rodriguez olamaz onun yaşı gelecekte yıldız olacak kadar genç değil
Yav he james bildiğin çöp ne 80 milyonu ne geleceğin yıldızı :D
Bence İkisi de Olamaz. Genç Yıldız Çıkar Yine Biyerlerden..
:) olamazlar ikiside onlar ayrı ama altın ayakkabıyı alabilir :) ikiside reus ve göetze kroos kısaca Almanya takimi :)) geleceğin favorileri
Bencede James ve Neymar olur ama Bale'de boş degil
Christian bale boş adam değil..
Gençlerden seçiyoruz
Rodriguez de hız yok ki ne messi ronaldosu
Eden hazard, gareth bale.
Neymar olabilir evet ama ben reusu begeniyorum.
Katılıyorum tatlım ;)
Martin Odegaard
Aynen
Neymar Baledan bir b*k olmaz
Ne messi ne ronaldo Sabri reis der geçerim 😄😄
Martin Odegaard 16 yaşında
şimdilik öyle biri yok
Bence de öyle olurlar
onu gelecekteki nesiler düşünsün
İturbe ve James Wilson
Kız benden fazla futbol biliyor
neymar ve bale diyorum
İkiside olmaz tabi ki
Sanane gıZ git soğan doğra
Tamam
hıııı evetttttt haklısın
Sabri Resin Oğlu olsun isterim
Aynen super olur
james rodriguez bence de
kesinlikle sana katiliyorum
KAtılıyorum sana şimşek parıltısı :D
Mahalleseki topcular :)
Adanalı Ronaldo /: . d. d
Sanane * git başka şeylerle uğraş oyalama bizi
martin odegaard geleceğin bale'i olur o velet
Resud ve Neymar olabilir bana göre rodriguez boş
Olamazlar gölgede kalirlar
Neymar
Yok öyle biri.
James bence gerisi bos
marco reus tartışmasız
Burdda ben dururken ne gerek var kardeşim.
Martin Odegaard
Tivorlu İsmail
Gareth Bale
James Rodriguez
dembaba
Güldürdün :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar