ısınmayı spora başlama gibisinden yapıyorsanız abartıyor olabilirsiniz on dakika yoruyorsa on dakikayı ikiye bölün 5 dakika hafif tempoda koşu yapıp geriye kalan 5 dakikada koşu sonrası hafif ısınan kasları esnetmek için olsun
İş sebebiyle spora 1 hafta gidip 1 hafta gitmezsek bunu döngü halinde yaparsak o yaptığım bir hafta spor boşa gider mi kilo vermek istiyorum ama 1 hafta işten erken çıkıyorum 1 hafta geç
@ilknurO_o şimdi spora iş sebebiyle 1 hafta ara vermek iyi olmaz 2 ya da 3 gün olsaydı dinlenme payı ile ara verebilirsiniz ama bir hafta çok fazla bir süre
spor yapmadığınız bir haftada beslenmenize dikkat ederek dengeyi sağlamaya çalışabilir siniz
@ilknurO_o o zaman size ip atlamayı öneririm ip atlamak çok iyi bir cardio yani yağ yakıcı egzersizidir 30 ile başlayabilirsiniz 4 gün 30 atlatın 5. günü dinlenin
tekrar 4 gün bu sefer 50 atlayın 5. günü dinlenin
her 4 günde 20 fazlalaştırın ama aynı zamanda dengeli beslenin vücudunuz yağ yakacak yağ oranınız düşecek
ama kontrollü bir şekilde yağ oranınızı düşünün çünkü vücuda yağda gereklidir aşırıya kaçmayın
istediğiniz ölçüye ya da kiloya geldiğinizde ip atlamaya devam edin ama sadece form koruma anlamında yüklenmeden devam edin
Hareket sayısını azaltabilirsin, zamanla ama vücut alışacaktır. Panik yapmana gerek yok bunun için dediğim gibi hareket sayısı ya da süresi azaltılabilir bunun için.
eğer ağırlık çalışıyorsan statik ısınma hareketleri yapma. ağırlık antrenmanının ısınma hareketi aynı hareketin düşük ağırlığı ile olur. aynı zamanda kafein desteği alabilirsin.
Isınmayı Kısa Tutabilirsin Antreman Öncesi Kahve İçmek Enerjini Arttırabilir Antreman'dan Hemen Sonra Soda İçerek Pump Etkisini Artırırsan Bi Sonraki Antreman İçin Daha İstekli Olacağını Düşünüyorum
yeterli uyumuyorsan yeterli gıdanı almıyorsan kansızlık varsa yorulursun belkide kalp sorunun var korkutmak istemem ama git hiç değilse bir kalp eko su çektir kan tahlillerini yaptır ihmal etme.