20 gnde 7 kilo vermek için ne yapmalıyım nasıl bir egzersiz programı izlemeliyim süresi nasıl olmalı 1.63 boy 70 kiloyum yiyecek içecek ne önerniz varsa bekliyorum :)
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Biraz zor ama en etkili bulduğum yöntemi seninle paylaşabilirim. Bunu başka yerde de paylaşmıştım:
Öncelikle işlenmiş gıdalardan, abur cuburdan ve 3 beyazdan mümkün mertebe uzak durulmalıdır. Bunlar neler; beyaz pirinç, beyaz ekmek, kek, çikolata, bisküvi vs., tuz ve şeker. Bunların yerine bulgur, tam b. ekmeği, yulaf ve doğal şeker kaynakları tüketilmelidir. Ayrıca öğün sayısı artırılmalıdır. Azar azar 5-6 öğün. Akşam 7'den sonra bir şey yenmemelidir. Son öğün yoğurt olmalı. Kilo verirken protein alımı önemlidir, çünkü ister istemez kas kaybı oluyor. Bunu en aza indirgemek lazım. Bol su tüket.
Spor konusuna gelirsek. İlk olarak sürekli hareket halinde olmak gerekir. Merdiven kullan sadece ve bol bol yürü; asansör, toplu taşıma aracı vb. şeyleri kullanmaman faydana. Daha sonra tempolu yürüyüş, koşu, yüzme, herhangi spor aktivitesi sana kolaylık sağlar. Haftada 2-3 gün koşmanı öneririm imkanın varsa. Bunu yapamıyorsan haftada en azından 4-5 gün 1 er saatlik tempolu yürüyüşler işini görecektir. Sıkılaşmak için de antrenmanlar mevcut. Kardiyo yapmadığın günlerde (haftada 2-3 gün) sıkılaşma egzersizleri yapabilirsin.
Ve son olarak da inanırsan başarırsın. Her gün tartılma, 10 günde bir yeter. Dediklerime ne kadar uyarsan o kadar çabuk zayıflarsın. Uykuyu önemse, 12'den önce yat, 9'dan önce kalk. Ayda 3-5 kilo verebilirsin. Daha fazlası sağlığın için risk yapar ama biraz daha kasarsan 7 kilo da verebilirsin.
x-sport08 Yorumla
Soran+1 yılcok saol 2 gndür dediklernn hepsini yapıyorm bir şekerli cay içiyorm onu da bırakcm demekki :)
Soran+1 yılen ii si sıkılasma üzerne calısayım klo az versem de sıkılasınca cok verms görünrm
Soran+1 yılonu da yapıyorm :D
- +1 yıl
Prinç hemen acıktırır şeker oranı yüksektir o yüzden pek önerilmez 🌸
Sabah erken kalkacak 1-2 saat yürüyüş yapacaksın ama az bir şey yiyipte çık. Eve gel internetten aerobik hareketleri falan aç sende uygula bu hareketleri onun haricinde aşırı yağlı yemeyeceksin. Yediğine içtiğine dikkat edeceksin. Beyaz ekmek yerine kepekli ekmek ye.
00 Yorumla
- https://www.youtube.com/watch?v=eVLqhg3Uygc
bunu heraksam eymekten 2 saat sonra yapıyorsun bir haftada 4 kilo verdırıyor. ben hiç denemedım ama deneyn arkadaslarım var ıse yaradıgını soyledırler tabıı eksıksız yapacaksın hareketlerı01 Yorumla
Soran+1 yılcok saol denicem canım inş işe yarar :D
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 günü boşverde bu çocuğun yaptıklarını yapabilirsin www.kizlarsoruyor.com/.../q1515349-kilo-vermek-isteyenler-baksinlar-142-gunde-103den-76ya-sizde
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkrler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
44Cevap
Bana 6,500 bin lira veriyorsun ve günde 3 idman yaparak seni ideal kilona çekiyorum. Bu iş bu kadar basit.
2 gün pilates yapıp 1 pilates topu üzerinde foto koyarak "bibilen" olmaya çalışan bu kadının yap dediklerinden 1 tanesini bile ömrüm hayatımda yapmadım. Ben olimpiyatlara katılıp dünya çapında bir üne sahip antrenörüm, kendisi ise buradan çıkamamış bir çaylak :)
Neyse öncelikle spor geçmişin ne kadar? Bunu bilmem lazım. Elit sporcuların karbonhidrat depoları daha küçük olduğu için daha çok anaerobik egzersizler ile kilo verebilirken, spor geçmişi olmayanlar ise aerobik egzersizler ile kilo verebiliyor.
Kilo vermek isteyen sen misin, fizyolojin mi? Belki vücudunun max verim ile çalışacağı kilo budur. Bunun için de bazı ölçümler gerekiyor.
Dünyada kalori alarak zayıflamaya çalışan tek millet biziz çünkü spor denince aklımıza "spordan sayılmayan" fitness, pilates gelir. Yürüyüşü bile spordan sayıyoruz ne garip. Zayıflamak ve beslenmek burcundan tut da kan grubuna kadar olan bir çok değişkenli matematik işlemidir. Yediğin - yaktığın = kilo olarak döner. En basit tabir ile.
Eğer sağlık sorunun yoksa ara öğün diye bir şey yoktur. Prenseslere yakışır kahvaltı yaparsın, kuş sütüne kadar her şeyi yersin. Akşam da Çorba, yoğurt, salata. Yatmadan 4 saat önce akşam yemeği yemiş olmalısın.
İnce bağırsak emilimi, uyku formu, kan şekerindeki aşırı düşüşler gece uyurken kilo vermene yardımcı olur. Uyandığında açma, germe, esneme hareketleri ile 10 dakikanı harcarsın sonra da güzelce kahvaltını yaparsın.
Eğer hem zayıflayım hem de çook seksi görüntüm olsun, sıkı bir vücudum olsun diyorsan 10 bin TL ücretim oluyor. Bir ayda manken fiziğine sahip oluyorsun.04 Yorumla- +1 yıl
komik
- +1 yıl
@GİZEMBAASAK şu stır aralarındaki bilgiler için ne diyetisyenler seminer istedi bi bilsen. Hangi federasyonlar seminer için ne kadar ödedi bi bilsen. Ufak bir sporcu beslenmesi, spor geçmişi olan birisi bu bilgileri para ile elde edemezken "İŞTEN ANLAMAYAN" birisinin okumayıp da komik demesi.
200'den fazla kelime yazdım. Merak ediyorum 20 tanesini okudun mu? - +1 yıl
işten anlamayan? pardonnnnn bu kanıya nasıl vardın? okudum hepsini sen merak etme ben SADECE PARA KISMINA KOMİK DEDİM
- +1 yıl
Kimse ama kimse burada 2 saç kremi, 2 duş jeli için yorum yapmaz. Bir de bu kadının 2. yorumuna denk geldim. İkisi de bu işten bihaber olduğunu gösterdi.
Fiyatlarım pandemi yüzünden indirimli. Müşterilerim genelde hostes ya da manken ya da oyuncu. Pandemi bitsin normal fiyatlara çekerim.
+1 yılDamdan düşer gibi kilo verilmez ve 20 günde 7 kilo da verilmez sağlıklı şekilde bunu öneren kim varsa bir defa oradan koşarak uzaklaş ve daha sağlıklı aynı zamanda daha gerçekçi hedefler belirle kendine , önce metabolizmanızı hızlandıracak ve ödemeleri attiracak , bitki caylariyla başlayin bu işe, en basit ve ucuz yöntem ve en sağlıklısı yeşilçay içine atılmış maydanoz sapı, demle iç hergun düzenli şekilde metabolizma hızlanacak ödemelerin çözülecek günde 2 defa tüket yanında yeşil elma da yiyebilirsin, egzersiz kısmına gelecek olursak bu da şart estetik bir görüntüye sahip olamazsın yoksa basit egzersizlerle vücudu tiplamalisin, beslenme noktasında ne yiyorsun nasıl besleniyosun bilmek lazım ama bilmiyoruz, hareketin az olduğu öğünler yağlı ve hamur işi gıda yeme 7 den sonra yemek yeme tatlı yeme, çaya seker atma mesela çok tuketiyorsan, beslenmeni protein karbonhidrat dengesini hesaplayarak düzenle, bölgesel şikayetlerin olacaktır bunlar için daha nokta atışı o bölgeye yoğunlaşan egzersizlerle sikilasip toplayabilirsin, kitap cümleleriyle beslenme ve diyet önerisi vermek havada kalacaktır daha gerçekçi hedefler ile sağlıklı kilo verebilirsin
00 YorumlaBol bol su iç, kahvaltıda haşlanmış yumurta, zeytin ve 1-2 dilim tam buğday ekmeğiyle çiğ sebze tüket, şekerli hiçbir şey tüketme, ara öğün olarak 1-2 ceviz ile yeşil elma ye, öğle yemeği ihtiyacın varsa yağsız haşlanmış nohut ya da yeşil mercimek salatası ile 1 dilim tam buğday ekmeği çok iyi olur. Akşama haşlanmış ya da ızgara et, tavuk, balık ye tabii 1 porsiyonu geçme, akşam yatmadan 2 saat önce yoğurt yiyebilirsiniz. Bol bol çiğneyin yemekleri. Spor olarak kapasiteni bilemem ama hitt tarzı kardiyo yapabilirsiniz. Ya da evde bol bol göbek atın :)
00 Yorumla
+1 yıl20 günde 7 kilo vermek sağlıksızdır. Kastan vereceksin kiloları.
Normali ayda 2 kilo.
Şeker direncini ölçtürdün mü? Bende bir zamanlar senin gibiydim. Meğersem insülin direncim varmış, doktor bir ilaçla diyet listesi vermişti. Bayağı kilo vermiştim.05 Yorumla
Soran+1 yılseker direnci belrtisi ne mesela
- +1 yıl
Belirtiyle anlaşılabilecek bir şey sayılmaz pek. Biraz zor kilo verme durumu olabilir, ama zayıflardada görülebiliyor. Ben mesela doktora gitmeden önce ne yaparsam yapayım çok kilo veremiyordum, doktorun verdiği ilacın faydası çok oldu.
Soran+1 yılbnde gtsem ii olur cunku bol spor yapıyorm ama veremyorum
- +1 yıl
Endokrin uzmanına gitmiştim ben.
Soran+1 yılhmm hormonal sayılıyo hastalık demkki
Öncelikle spor yaparken kendini motive etmen çok önemli ekmeği biraz azalt şekeri de pek kullanma bence çayı şekersiz tüket bu sayede çayın tadını daha güzel anlarsın. Maydonozu kaynatıp suyunu içebilirsin ödem artırır. Ara öğünde 1bardak yeşil çay ve 2 tane ceviz yiyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılSana önerebiliceğik bir şey var ama bağışıklığına zarar verebilir vitamin alman gerekebilir. Su diyeti diye adlandırılan bir diyet var bu diyette 1 hafta boyuncu yemek yemeden yalnizca su içiyorsun ve vucudunda artik karbonhidrat yerine yağ yakmaya başlıyorsun (2 gün sonra) yaklaşık günde yarım kilo veriyorsun bu aralikta halsiz kalabilirsin bayginlik vs. Olabilir enerji için şekersiz çay veya sade kahve içebilirsin. Yok bunu istemiyorum diyorsan gunduzleri ac karnina kardiyo egzersizleri yapmani oneririm protein agirlikli beslenmeye calis olabildigince az karbinhidrat al kalori farkini idmanlarla arttir duzenli kilo kaybi için spor da önemli bir etken bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Yağ ile beraber kas da kaybediyor aynı zamanda kilo vermek için hayati fonksiyonları riske atmaya değer mi?
Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ölmek istiyorsan hiç uğraştırma acil servisteki insanları atla köprüden aşağıya...
Şaka bir yana bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermek tehlikeli ve sağlığınız için sakıncalı.
İdeali haftada bir kilo, ayda 4 kilo vermektir.02 Yorumla
Soran+1 yılhklısınız ne dym verebldiğim kadar verirm o zamn
+1 yılAkşam 18 den sonra yemeği kes açıkırsan bir tarçınlı süt iç 2-3 saat yatAna kadar tok tutar.
Tatlı, hamurişi ve aşırı tuzlu baharatlı yiyecekler ve asitli şekerli içecekleri kes hafta da 1 - 2 gün sevdiğin bir sporu yap yazın 70 üzeriydim şu an 62 kg biri olarak bu tavsiyeleri yapıyorum sana 😉10 Yorumla
+1 yılÇabuk kilo vermek istiyorsan hurma diyeti yapabilirsin sağlıksız ama yapanlar var sabah öğlen ve akşam her öğünde 7 adet hurma ve 1 kase yoğurt yerseniz 1 günde 1 kilo verme şansınız var gün içinde su ve yeşilçay dışında başka hiçbir şey yenmemeli
Yani sabah öğlen akşam 7 hurma 1 kase yoğurt 21 adet hurma tüketmiş olucaksınız günde00 Yorumla
+1 yıl20 günde 7 kilo verebileceğini pek düşünmüyorum. Ki şok diyetler kesinlikle çok sağlıksız hem verdiğin kiloyu çok hızlı bir şekilde geri alırsın hem alman gereken makro besinleri yeteri kadar alamazsın hemde çok fazla sarkık oluşur vücudunda. En iyisi yavaş yavaş spor ve diyetle kilo vermek bunu da yaşam tarzına dönüştürmek.
00 Yorumla
+1 yılSpora git ama bol bol tuvalete gir su orucu yap sabah kahvaltı yapma yaparsa da az ye ekmek yemeyi kes her yemekten yarım porsiyon ye koşu yap ya da o yağları. kasa cevirebilirsin spor iyidir
00 Yorumlaben denedim sana solim adi rus diyeti 20 gün boyunca hic bisi yemicen sadece su icecen bu yirmigun sonunda istedigin forma kavusacan umarim yardimci olmustur
04 Yorumla
Soran+1 yılsen hala yasıyosan deneneblr dicm de denenmez :D
Soran+1 yılahahaha spor salonun mu var hngi il :D
+1 yıl20 GÜNDE Mİ?
20 günlük bir açlık grevi,
mideye kelepçe taktırma gibi bilimum ölümcül deneyimler...
eğer ölmezsen 7 değil 17 kilo bile verirsin02 Yorumla
Soran+1 yılhklısınızbari spor ypayım sadece akısına bırakayım
- +1 yıl
olabilir. ama 20 günde sonuç almayı unutmalısın
hiç bir sey yapma çunku inan bana o verdigin kilolari en kisa surede 2 kati daha fazla alirsin! sagliginla oynama lutfen
02 Yorumla
Soran+1 yılo zamn sadece bol sporla sıkılasmaya bakmalıyım
+1 yılÖlmen gerekir ki rahatlıkla kilo veresin. Ölüm diyeti. O yedi kiloyu normal şartlarda 2 ayda vermelisin.
00 YorumlaKarbonhidrat ve yağı kiprit çöpü büyüklüğü kadar tüket. Tek öğün ye, yeteri kadar protein ve salata tüket 7 değil 10 da verirsin. Sporu da unutma ama.
00 Yorumla
+1 yılBebeğim obez değilsen 7 kilo fazla değil mi sence de
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yeme ya da sadece domates salatalık ve sebze ye ben vermiştim böyle 16 kilo
06 Yorumla
Soran+1 yılne kadar sürede
- +1 yıl
1 ayda
Soran+1 yıloha cok hızlı değil mi :D
- +1 yıl
Evet sonrada gerı aldım zateb
Soran+1 yılbnce sporda yap kurtul köknden
- +1 yıl
Yapmaz olur muyum sporla yaptım zaten ama ben spor yapmayı aç kalmaya tercih ederim :D
Bol bol su ic :) gunde bir saat yuru. Sabah kahvaltini iyi yap (bir dilim ekmek). Oglen sadece salata. Aciktiginda elma (yesil daha iyi) Aksam yemegi sadece bir kasik ekmeksiz ye. :))
00 Yorumla20 günde mi aldın da 20 günde vercen :) tut ki verdin 7 kilo oldun 63
hala kilolusun
20 günde 7 kilo verebilsen 2 ayda ideal kilona ulaşırsın03 Yorumla
Soran+1 yılkilo az versem bile egzersizlerle sıkılasıp 7 kilo verms gibi gözükmez mym
- +1 yıl
valla bence bel bölgesi çalış ordan zayıflarsan çok kilo vermiş gibi görünürsün
aşırı spor yapman lazım. bol su iç sürekli spor yap. yorulunca da bırakma çünkü ordan sonra zayıflıyor insan. salata tarzı hafif şeylerden az yiyip bol su içerek çok fazla spor yaparsan anca
20 gün bu tempoda çalışmazsın ama
kilolu insanların genel özelliği üşengeçtirler. kardeşim de kilolu ordan biliyorum
irade zayıf olmicak önce
Soran+1 yıliradem zayıf ama güclendirmeye basladım mecbur dayncm artık vermem sart üniversite baslıck :D
+1 yılSaglikli bisey degil bu kadar kisa surede vermek kalp kasi incelir. atisi duzensizlesir bir suru kotu yani var ani kilo vermenin eger kilo verceksen zamana yaymalisin
05 Yorumla
Soran+1 yılama aclıkla degil sporla da vericem 5 kilo versem yine mi saglıksız :D
- +1 yıl
Bak bir arkadas demis gunde 6 saat spor yap sen eger gunde 3 4 saat spor yapiyosan 6 saat de yapsan fazla etkilenmez vucut ama simdi tum gun yatiyosan yarin zaten 6 saate vucudun dayanmaz hadi dayandi de o zaman gercekten vucut yakin zamanda etkilerini gosterir bu yuzden doktoruna bir danis oyle yap yapacaksan bile
Soran+1 yılHaklısın aslında bnde kondisyon eksik o yzden kondisyon hareketlleri yapıyorum youtube da victoria secret workout yapıyorm
- +1 yıl
Bak ben de vg ye gidiyorum hocanin dediklerinden bir tane fazla hereket yapsam hemen kiziyo cunku vucut hazirliksiz oldugnda zara goruyo ama hafif hafif spor yaparsan iyi olur ama kendine kilo hedefi koyma eger deniz kenari bir yerde oturuyosan saat 6 da cik yuz su sogukken soguk su cok kalori yakar eger deniz kenarinda degilsen sabah sporu yap tempolu kos ama nefes alisverisine kadar herseyini ogren netten unutma sagliksiz yapilan spor kilo verdirmez sadece vucuda zarar verir
Soran+1 yılhklısın tesekkürler :)
+1 yılLimonlu su
Günde iki kez kahve
Günde 1 saat spor
Yeşil çay
Ölmeyecek kadar ye ama kalorisiz diyet menusu00 Yorumla
+1 yıl20 günde 7 kilo vermek hem zor hem de sağlıksız. sarkmalar olur vücudunda.
00 Yorumla
+1 yılMetabolizma önemli o çalışırsa 7değil 17yinr verirsin
00 Yorumlabir insanın günde en fazla yakabileceği kalori oranı 900 dür. 20 günde 7 kilo vermen kesinlikle mümkün ama 20 gün boyunca egzersiz ve az kalorili besinler tüketmelisin ( üç beyazdan uzak dur 1- tuz
2- şeker
3- un)011 Yorumla
Soran+1 yılsabah sıkılastırıcı egzersizler yapıyorum yemegi bir porsiyona düşürdüm toplamda diyeblrm mümkün oldugunca su içiyorum badminton voleybol oynuyorum sonra aksam bir daha sıkılastrma hareketleri yapıyorum gnlük kalori ihtiyacım 1800 gözüküyo bn en fazla bin kalorilik besn tüketiyorum yedekte baldırım kaslı o yuzden gelşmemesi için mmkn oldugunca ii beslenmiyorum abur cubur yok zaten su an
Soran+1 yılsıkılasınca zaten 7 kilo verms gibi gözükürüm cünkü pilates aerobik tarzı hareketler yapıyorm victoria secret workout falan
Soran+1 yılcok yorucu vlla acayp hmlamısım ama etkisini 3 gnde hissetmeye bsladım
Soran+1 yılnormalde spor yapan birym 5 kilo verdm zaten de hedef 20 gnde 7 kiloydu :D alısırım bncede aclıga bile alısmaya basladım
Soran+1 yılgenel olarak kalca normalde ordan hiç almazdım da bu yıl cok pogaca yedm göbek flan yok pek genelde bacak
Soran+1 yılyok benm en erken göbegim eriyo direk ordan blli oluyo kalca erir die düşünüyodum ama olmuyo vlla :D
ameliyatla bir yarını alırsak bu dediğin mümkündür :)
00 Yorumlabende 30 günde 12 kilo vermek istiyorum çokmu şey istedimki :/ imkanlımı böyle bişey
04 Yorumla
Soran+1 yılimknı var da spor yap
Soran+1 yılona da gttm bir süre etkili cdden
+1 yılçok basit benimle 1 hafta takıl en az 10 kg verirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
Soran+1 yılyağlarım ve ben cok güldük
- +1 yıl
davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. İstersen inan
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende kilo verme ile ilgili sorunlarım var internette biraz araştırdık 2 arkadaşım dukan diyeti diye bir diyetten bahsettiler
istersen bu sayfadan inceleye bilirsin ürün mürün alma sağlık için önemli.00 YorumlaYeme durma oturma yatma deli dana gibi bir oraya bir buraya koş. Yoksa hayatta veremezsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılhiper cocuk olayım yani :D
Karbonhidrat yemeyi kes ilk 3-4 gün yürü 2-3 km sonra yavaş tempoda koş 5-6 verirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılinternetten pilates hareketleri aerobik hreketler yapıyorum ama genellikle aksam yapıyorm sıkıntı olur mu aksam olması
Soran+1 yılönceden 12 de bile yerdm simdi 7 den sonra yemiorm
Soran+1 yılyok bu sefer yemicm hep dalga geciyolar :D
Soran+1 yılnormalde aclıga dayanamam ama alıstım nerdeyse bir haftadır ıvır zıvır yemiyorm :D benim için byk basarı. d
+1 yılmumkun degil ama bol bol terle saunaya filan git sporunu yap belki zayiflarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılzayıflayamam haklılar saglıksız da sıkılasma üzerine yapcm sporu
- +1 yıl
bu sikilastirma olayini dengeli yap yoksa bir anda zayıflamak catlaklar oluşturuyor deride.
+1 yılBol su iç ve porsiyonlatini küçült.. bunu yemeğini tabaga değilde küçük kaselere koyarak yapabilirsin. Unlu mamuller tüketmeye çalış. Şeker tüketme.. sağlıklı günler dilerim
00 Yorumla
+1 yıl7 kilo vermek için 50bin kalori açığı oluşturman lazim buda günde 2500 kalori eder yani imkansızdır nerdeyse
16 Yorumla- +1 yıl
@BatuqQq yağdan veremezsin
- +1 yıl
@BatuqQq sıkma canını herkes kilo aldı karantinada verirsin sonra
- +1 yıl
@BatuqQq virüs bitince verirsin
+1 yıl20 günde 7 kilo çok sağlıksız
olur verdiğini
geri alırsın bence ayda 2-3 kilo vererek gitmelisin00 YorumlaEkmek ve makarna gibi kilo aldiran sey yeme limon suyu ic ve telefonuna nereni eritmek istiyosan oranin egzersizini indir egzersiz cok ise yarıyor
00 Yorumla
+1 yılZehra Hanım gerçekten tavsiyelerinde çok haklı. Sadece dediği 3 5 maddeyi yapsak daha sağlıklı oluruz
00 Yorumla+ Az ve sık yemek yiyin ancak protein oranı yüksek gıdalar tüketmeye çalışın
+ Günde en az 1 saat yürüyün
+ Bol su için00 YorumlaBol bol su iç atıştırmalık tüketme 3 öğün tüket akşam 7 den sonra yemek yeme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 günde 7 kilo çok zor başarabilirsen tebrik ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo vermek o kadar kolay ki.
Kilo almak zor fazla verme.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKilo verirken haber ver de bana ver kiloları kilom artsın zayıfım sanki.
+1 yılYUMURTA DİYETİ diye bir diyet var egg diet diye geçiyor youtubedan bakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılEkmek şekeri kes günde 3-4 km koş otomatik gdiyor denendi
00 Yorumla
+1 yılHiç birşey yeme 20 gün 10 kilo verirsin :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 gn sonra yasıyor olursm neden olmasın :D
- +1 yıl
Imkansz istediğin biliyon dimi :D
Soran+1 yıl5 kilo da mı imknsız yaa
- +1 yıl
2 3 kilo anca :D
+1 yıl20 gunde 7 kilo vermelisin.
10 Yorumlaaz ye ve sık sık spor
00 Yorumla
+1 yılÇok çalışmalı ve yediklerine dikkat etmelisin
00 Yorumla
+1 yılYemek yiyeceğin zaman su iç
00 YorumlaYağlarını aldır ya da detoks yap
00 YorumlaKırmızı pul biber tüket bolca.
10 Yorumlasarkarsın hızlı verme
017 Yorumla
Soran+1 yılspor yapıyorm sarkmamak için
Soran+1 yılne tarz egzersizler yaptın bak bn bunları yapıyorm link atamıyorm youtube a gr best exercises for burning calories yaz
Soran+1 yılne kadar süredr kaç klo verdn
Soran+1 yılo zamn sıkılastıma üzerine yani kasa cevrme üzerine mi
Soran+1 yıleger pc deysen victoria secret workout yazıp youtube videolarına bakar mısn bu tarz hareketler mi yapıosunuz
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ burdakileri yapıyoruz mesela
Soran+1 yılbunları yapıyorm bak sunları yapıyorum
best exercises for burning calories
cardio workout how to lose weight
victoria secret workout full body
Soran+1 yılanladım o zamn bnde bu hareketleri yapsam skılasma üzerine rahat inceleblrm kilo veremesem de cok verms gibi gözükeblr mym günde 2 saat bunları bir saat yürüyüs 2 saat hafif tempolu sporlar yapsam
Soran+1 yıltesekkrler sana da :)))
Soran+1 yılolur yazarım sonuclarımı da yazcam 20 gn sonra :)
aç kalsan da o kiloyu veremezsin :(
00 Yorumlahergun 6 saat spor yaparsan verırsın
04 Yorumla
Soran+1 yıleger ise yararsa yaparım :D
Soran+1 yılyapılır dacok agır tempo yapılmaz bnce
içbirşey yememelisin sorumu bu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeme içme herdakka sıç 10 gundde garanti 10 kilo
02 Yorumla
Soran+1 yılyemeyp içmeynce sıçacak bok bulmak byük basarı
Cevap sahibi+1 yılişin sırrı da orda gizli
+1 yılcok basit yaz takibe all.
00 Yorumla
+1 yılresmin olsa yardımcı olurum
00 YorumlaGunde 1 kamyon cimento indir :-(
00 YorumlaEkmegı hayatından cıkar
00 YorumlaSu diyeti kesinlikle ideal
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kilo Vermek İçin Neler Yapılmalı?
hocam sizin önerileriniz kulağıma küpe, hepsini not ediyorum.