Sadece çorba ve salata öğünü ile yürüyüş destekli 30 günde 7 kilo verebilir miyim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ramazan basladigi gunden beri 3 kilo verdim. İftarda corba salata su hurma, sahurda 59 gr lor peynir 60 gr hindi fume ve yesillik, haftads 4 gun antreman ve kardiyo, pazar gunleri 5-7 km yuruyus
sence yeterli protein karbonhidrat yag vitamin mineral almadıgın sacma sapan bi beslenme duzeniyle verdigin kilonun 2 katını eski beslenme duzenine geri doner donmez almaz mısın
Suyu bol ic ara ogunlerde yogurt ye yemeklerden yarim saat sonra mekik cek
B12 ve antibiyotik kullanıyorum bunlara rağmen verilebilir değil mi 👀
Sorun yok zaten antibiyotik surekli kullanilmaz suyu aksatma dediklerime dikkat et mantik bunlar. Ac kalma aslinda ne biliomusun mevzu metabolizman surekli calisacak sen kandiracaksin onu kalorisi az yiyecekleri tercih edeceksin uyku duzenide cok onemli haberin olsun
Kesinlikle dikkat edeceğim çok teşekkür ederim 🤗
En onemliside kilo vericem diye sagligindan olma bol sans gec olsu guc olmasin. Vucut direnc gosterir once dersin okadar dikkat ettim hic verememisim fakat sonra bi anda duser.
vücunda ki su ve yağ oranına bağlı ilk kilo verme dönemimde vücüdundan ödem atarsın çok hzılı kilo verirsin rahat 5 kg verirsin
Bence verilir. 7 olmasa da 5 kilo falan verilir.
Ay inşallah 😊
Ben daha once 9 gunde 5 kilo vermistim. Sadece ekmegi azalttim ve sonuca inanamadim
Sağlık nedeni ile kilo aldım şu an da vermek istiyorum 7 kilom gidersen rahat edeceğim 58 olmuş olacağım 🥺
Surat astigi seye bak ya 😄 7 kilo fazla icin surat asilir mi ben geberiyim ozaman 😄 65 kilo bisey degil bence. Boy kac mesela senin
1.58 olduğu için sürat asıyorum düşsem varil gibi yuvarlanmaya hazırım 😂🤦🏻♀️
*surat
Yaa ben de bisey sandim asiri bir durum oldugunu düşünmüyorum. Ben oleyim ozaman. Sagol ya sayende komplekse girdim simdi 😒😒
Ne diyim bilemedim yahu 🙊👀
Ben senin abarti bir durumun oldugunu dusunmuyorum. Ama ben suanda komplekse girdim. Aclik grevine basliyorum 😒
Bir ay sonra arkadaşımın düğünü var istediğim fiziğe kavuşmam lazım kavuşma oluşamazsa greve destek olarak geleyim 😂🤦🏻♀️
Hahahaha 😄😄 yahu bu kadar buyutecek bisey yok balik etlisindjr diye tahmin ediyorum. Benim grevime gelirsen acliktan ölebilirsin ya da 58 olayim derken 70 olabilirsin 😄😄
Aman aman töbee😱
Bildigim cok guzel kendin pisir kendin ye mekanlari var kalk gidek mangalimizi yapalim hahahahahaha 😄
Survivor daki gibi yasa :)
😂