Zaten engelli sporunda hem imkanlar hemde sporcularımıza verdiğimiz destekle çok üst düzey yerlere geldik! Özellikle futbol ve tekerlekli sandalyeli basketbolda çok başarılıyız... Bu kardeşlerimizin başarısını görmek hepimizi mutlu ediyor ve inşallah bu başarılar her sene böyle edecek!
Ampute futbolu da takip edebildiğim kadar ederim. Takımımız çok iyi. Hem milli takımımız hem de kulüplerimiz. Birkaç tane iyi takım vardı da şimdi kim bilmiyorum, isimlerini de hatırlamıyorum. Yani düşün ki biz sağlam adamlarla şampiyonlar ligi alamıyoruz onlar ise tek ayakları olmadan yürekleriyle oynuyorlar, helal olsun ve bazı futbolcu ya da sporcu müsveddelerine de ibret olsun...
İngiltereyi yenerek Avrupa şampiyonası da olmuştuk 2-1 lik skorla ve baya baya duygulanmıştım.
Biz en iyisi onların ayaklarını yaptıralım diğerlerini de atalım takımdan girsin
Gitsin girsin ne 😂🤣
Kanka diyorum bak bu ampute milli futbolcularına platin taktırsaydık Avrupa şampiyonasında çeyrek final en azından kesindi
Maalesef...
Gurur duyuyoruz bunlarla ama tv de de genişçe yer verilse keşke bu haberlere.
Cevap
1Cevap
Helal olsun ismini ilk defa duydum ama ülkemize A Millilerden daha çok katıları var.
Aferin onlara ben de spor yapmayı öğrettim vatana millete hayrımız dokunduu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?