Ampute Futbol Milli Takımı, İstanbul'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın final maçında Angola'yı 4-1 yenerek dünya şampiyonu oldu! Helal olsun be

Ampute Futbol Milli Takımı, İstanbul'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın final maçında Angola'yı 4-1 yenerek dünya şampiyonu oldu! Helal olsun be

Gurur duyduk. Emeklerine sağlık. Hepsine helal olsun.. Fakat maalesef ülkemizde terör bitmedikçe gazi sayımız artmaya devam edecek. Sayı çoksa alternatif de çoktur. İsviçre - Finlandiya - Almanya vs vs gibi ülkelerde sıfır. Yani gazi sayısı da az... Sayı az ise zorunlu tercihler devreye girer... Tıpkı bir zamanlar dalga geçtiğimiz Andorra gibi ülkelerin futbolcularının kasap manav oluşu gibi... Keşke bizim de gazi sayımız az olsaydı da, bu turnuvada sonuncu olsaydık.
Cevap
38Cevap
Hepsi birer aslan o çocukların! Çıktılar müthiş oynadılar ve hakkıyla kazandılar, helal olsun futbolcularımıza ve ülkemize hayırlı olsun...
Valla abi o kadar gurur verici ki, helal olsun cidden
Euro 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki Milli Takımımız umarım başarılı olur ve gruptan çıkarlar inşallah.
Gururluyum.
Helal olsun adamların bir bacağı yok dünya şampiyonu oluyor, bizimkiler bacakları sağlam ama ortada başarı gelmiyor. Tebrik ediyorum tekrar 👏🇹🇷
Bizimkiler kelimesi yanlış olmuş, A milli futbol takımını kastettim. Klavye hatasıdır, itibar etmeyiniz.
Anladım kardeşim ben olsun :)
Eyvallah, biraz hızlı yazıyorumm ondan dolayı oldu.😅
Hocam bu nasıl bir kıyaslamadır 😂 rakibin de bacağı yoktu eşit şartlarda mücadele oldu ve birtakım kazandı. Ayrıca Türkiye dünyanın önem vermediği birçok spor dalında başarılı. Dünyanın önem verdiği, yani global olan en çok paranın ve ilginin aktığı erkekler futbolda başarımız çok az.
Dostum, ben eksik olan bir şey varsa yüreği ile oynayan birtakım ruhunu kastetmiştim. Söz konusu, A Milli futbol takımımızın aklı bir karış havada ve tutuk oynamalarıdır. Benim futbol ile alakam pek yoktur ama haber kanallarında alt başlıklarda gördüğüm turnuvanın en düşük segmenti olan bir ülke takımına yenilmemiz ve bunu hak etmeyen Türk seyircilerine yazık olmaktadır. Elbette diğer branşlarda başarı çoktur ama en çok konuşulan ve oynanan futbol üzerindendir benim yorumum. Ben basketbol seviyorum keşke o Cedi efendi iyi oynasaydı da bizi gururlandırsaydı diye üzülmüşümdür.
*üzüldüm
Milyonluk ayakkabilar utansin 🙏👍🤲😇😇😇helal olsun
Ne güzel dedin abi helal 👏
Ampute milli takım zaten neredeyse her sene şampiyon, şu azimlerini biraz da A milli abilerine ateşleseler çok güzel olacak. 😊😊
Tebrik ediyoruz hepsini başarılarının devamını dileriz
Helal olsun aslan parçalarına, duygulandırdılar beni. Tebrik ediyorum başta onlar ve aileleri olmak üzere tüm Türk milletini <3
Bir çoğu asker olan oyuncularımız milli duygu ve mücadele bilinci gelişmiştir. Vatani görev gibi sathı müdafaa bilincinde oldukları için de bu başarıyı bekliyordum.
Maçı izlerken, " Bu adamlara diğer bacaklarını da verseler şu an A milli takımda oynayan futbolculardan en az 10 kat daha iyi futbol oynarlar " dedim.
Gerçekten helal olsun.
40 defa sampiyon olsan ne olacak. A millilerin başarısını bekliyoruz. En son 2002 dünya 3. Olduk. Halen onla kendimizi avutuyoruz
As bayrakları as ümmetistaniye ne idüğü belirsiz olma yolunda ilerleyen bir ülkenin mensupları şampiyon olmuş helal!
Çok güzel ve büyük bir başarıı. Emeği geçen herkesi çok tebrik ediyorum umarım bu başarının devamı geliir
Vallahi helal olsun... Onlar düştüğün de ta benim içim acıyor. Allah bahtlarını açık etsin nice başarılara inşaallah
Valla işte Almanya 🇩🇪 Fransa 🇫🇷 gibi bir ülkeyi yenseydik daha manidar olurdu da nihayetinde Angola’yı yenmek de başarı diyelim 😊
Helal olsun size, hiçbir engel başarıya engel değildir 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Helal olsun tebrik ediyorum, bedensel engelli bir birey olarak olarak gurur duyuyorum. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Bin atlı, akınlarda çocuklar gibi şendik,
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik!
Yaa çok sevindim sonunda guzel bir şey olmuş
Ya su a milli takimi iptal etsinler akillari fikirleri para. Basari umurlarinda mi
Helal olsun gurur duydum
Helal olsun valla bizim normal milli takimda is yok valla cok helal olsun
Göz yaşartacak kadar güzel 😄
Azmin ve öz verinin aferi. Onlarla gurur duydum.
Mültecistan millileri mi
Tebrik ederim mükemmel birtakım
Tebrik ederim, gurur duyuyorum.
Azimlerine hayran kaldığım insanlar.
Tebrikler 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🔥🔥🔥🔥
helal olsun gururluyum çok
Gurur duydum süperler tebrikler.
Diğerleri belki utanır.
Tebrik ederim.
Tebrik ederim :)
Hepsinin gönlüne saglık
Muhteşem 👏👏👏👏